30 / 04 / 2024

Osman Nuri Mörel kimdir

Osman Nuri Mörel kimdir

Yüksek İnşaat Mühendisi Osman Nuri Mörel vefat etti. İTÜ-1948 Sınıf Arkadaşları taziye ilanı yayınladı. 

İstanbul'da kentsel dönüşümü durdurmak için bin 500 dava açıldı iddiası!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe İstanbul'daki kentsel dönüşüm süreciyle ilgili olarak yaptığı açıklamada İstanbul'da kentsel dönüşümü durdurmak için  bin 500 dava açıldığını söyledi. İşte Osman Nuri Kabaktepe'nin o açıklaması...

Borsada yeni yatırım yapacaklar dikkat! Sektörel olarak nasıl dağılım yapılmalı?

Uzun vade hisse senedi yatırımcısı Onur Demir resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda borsada yeni yatırım yapacaklara kendi portföyü üzerinden sektörel olarak nasıl dağılım yapılması gerektiğini portföy yönetmenin nasıl yapılacağını anlattı. İşte Onur Demir'in o paylaşımı...

''Şakkadanak dolar satarım'' diyen Necmettin Batırel'den bomba açıklama! Bir çuval incir berbat olacak

Dolar ile ilgili ''şakkadanak dolar satarım'' diyen ekonomist Necmettin Batırel'den bomba gibi açıklama geldi. Bu yapılmazsa bir çuval incir berbat olacak. İşte Necmettin Batırel yorumu.

Osman Çelik açıkladı! Vakıf Katılım, 2023’te 600 yeni yeni istihdam sağlayacak!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik, Vakıf Katılım olarak 2023 yılı itibarıyla 1 milyonu aşkın müşteriye hizmet vermeyi ve 600 yeni istihdam sağlamayı hedeflediklerini bildirdi.

Onk Osmanoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onk Osmanoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Nuri Karci tarafından kuruldu.

AK Parti belediye çalışanlarına yüzde 80 zam yaptı! AK Partili isim açıkladı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, belediye başkanları ile yaptıkları toplantı sonucunda, 1 Temmuz 2022'den tarihinden itibaren geçerli olmak üzere işçilere % 80 oranında zam yapılmasına karar verildiğini açıkladı. İşte detaylar…

Altunkalem Grup İnşaat Tarım Enerji Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Altunkalem Grup İnşaat Tarım Enerji Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi Kağıthane’de Osman Nuri Altunkalem tarafından kuruldu.

Altunkalem Grup İnşaat Tarım Enerji Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Altunkalem Grup İnşaat Tarım Enerji Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi Kağıthane'de Osman Nuri Altunkalem tarafından kuruldu.

Dlr Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dlr Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Osman Nuri Diler tarafından kuruldu.

Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde önemli açıklamalar yaptı. Bakan Murat Kurum, “222 milyon lira bedelle hayata geçirdiğimiz konutlarımız, Güngören’e, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Osman Sünnetci, Koray GYO İş ve Proje Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Koray GYO, şirket portföyündeki gayrimenkullerden ve portföye dahil edilecek gayrimenkullerin yönetiminden sorumlu olacak şekilde Osman Sünnetci'nin İş ve Proje Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanması kararını verdi.

Bayburt Gençosman Mahallesi sakinlerinden kentsel dönüşüm tepkisi!

Milliyet Gazetesi yazarı Eren Aka bugün kaleme aldığı yazısında Bayburt Gençosman Mahallesi’nde 18 yıldır yapılması düşünülen ancak yapılamayan Kentsel Dönüşüm Projesi'ne değindi.

Türel Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Türel Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Türel tarafından kuruldu.

Osman Nuri Mörel kimdir Haberi

Osman Nuri Mörel kimdir

Yüksek İnşaat Mühendisi Osman Nuri Mörel vefat etti. İTÜ-1948 Sınıf Arkadaşları taziye ilanı yayınladı. 

Taziye ilanında, şöyle denildi:
''Hayırsever sınıf arkadaşımız Yüksek İnşaat Mühendisi Osman Nuri Mörel hakkın rahmetine kavuşmuştur. Sevenlerine ve kederli ailesine başsağlığı dileriz.''

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı dileriz...