03 / 05 / 2024

Osman Özcan biyografi

Osman Özcan biyografi

Çizgi Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Sorumlu Değerleme Uzmanlığı görevine devam eden Osman Özcan kimdir? Osman Özcan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Osman Özcan...

Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi'nin yüzde 26'sı tamamlandı!

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu,  İl Sağlık Müdürü Özcan Akan ve iş adamı Celal Sönmez ile yapımı devam eden Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesinin inşaatında incelemelerde bulundu, hastaneyle ilgili bilgi aldı.

Osman Özcan kimdir?

Çizgi Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Sorumlu Değerleme Uzmanlığı görevine devam eden Osman Özcan kimdir? Osman Özcan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Osman Özcan...

Sabri Öztürk İnşaat Mühendislik Taahhüt Gayrimenkul ve Kapı Pencere Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabri Öztürk İnşaat Mühendislik Taahhüt Gayrimenkul ve Kapı Pencere Sistemleri Ticaret Limited Şirketi, Osman Öztürk, Özcan Öztürk tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Haziran'da kuruldu.

Osman Ayık: Turizm çift haneli büyüme hedefinde!

ÜROFED Başkanı Osman Ayık, “Avrupa pazarındaki sıkıntılara rağmen bütün şartlar olumlu bir şekilde gelişirse, geçmiş yıllarda olduğu gibi çift haneli bir büyümeyi gerçekleştirmeyi tahmin ediyoruz” dedi.

Sivas'taki İnönü Konağı ve Osman Ağa Konağı restore ediliyor!

Sivas'ta bulunan İnönü ve Osman Ağa konağı onarıma alındı. İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü Koruma Uygulama ve Denetim Bürosu (KUDEB) ekiplerince her iki konakta da kapsamlı restorasyon çalışması başlatıldı.

Osman Yıldırım: İmar planı yapılırsa ev fiyatları düşecek!

Osman Yıldırım arsa olmaması, ev fiyatlarını yüzde yüz arınıyor" dedi. Manisa DHA Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği (MAGİD) Başkam Osman Yıldırım, büyükşehir olan kentte imar sıkıntısının had safhaya ulaştığını belirtti.

Osman Yıldırım: Manisa'daki imar sorunu çözülürse ev fiyatları düşer!

Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği (MAGİD) Başkanı Osman Yıldırım, büyükşehir olan kentte imar sıkıntısının had safhaya ulaştığını belirterek, müteahhitlerin isyan ettiğini söyledi. Yıldırım, "İnşaat sektörü sıkıntıya girdi" dedi

İsmail Özcan: Yabancılar, gayrimenkul sektörüne, bizden daha çok güvendi!

İstanbul özelinde yabancılara satışın 2,2 kat arttığını da belirten R’Estate Center Genel Müdürü İsmail Özcan, yabancıların Türk gayrimenkul sektörüne, Türklerden daha fazla güvendiğini söyledi.

Osman Zolan: Acıpayam'a su arıtma tesisi kazandıracağız!

Denizli Büyükşehir Belediyesi olan Osman Zolan Acıpayam'ı ziyaret etti. Zolan, ziyaretinden sonra yaptığı açıklamada Acıpayam'ı dış etkilerden korumak adına bölgeye yeni bir su arıtma tesisi kazandıracaklarını dile getirdi.

Osman Özgüven, Ege Köy Çiftliği adıyla şarküteri dükkanı açtı!

Dikili’nin önceki dönem Belediye Başkanı Osman Özgüven ‘Ege Köy Çiftliği’ adıyla şarküteri dükkânı açtı. Özgüven’in açılış sırasında çok neşeli olduğu çocuklarıyla ve özellikle de torunlarıyla bolca vakit geçirdiği gözlendi.

İsmail Özcan R'Estate Center için çalışmalarımız devam ediyor!

R'Estate Center Genel Müdürü İsmail Özcan, Yenilikçi bir proje olarak geliştirilen, 1 Eylül 2014'te kapılarını açacak, Türkiye'nin ilk emlak avm'si R'Estate Center için çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor dedi...

Osman Nuri Dilek: İzmir'deki hastaneler birleşince hizmet kalitesi artacak!

Prof. Dr. Osman Nuri Dilek İzmir'deki hastanelerin birleşmesi ile ilgili yaptığı açıklamada “Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Tepecik Hastaneleri’nin birleşmesi ile sağlıkta hizmet kalitesi daha da artacak” dedi

Osman Ulukaya kimdir?

Yalova Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Ulukaya kimdir? Osman Ulukaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Ulukaya, ne zamandan beri bu görevde?

Osman Özcan biyografi Haberi

Osman Özcan biyografi

Osman Özcan kimdir?

Osman Özcan, 1972 Yılında Erzurum'da doğdu, 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdi. Okulunu bitirmesinin öncesinde ve sonrasında aşağıdaki kurum ve kuruluşlarda görev aldı. 


1999-2004 yılları arasında Türk Standartları Enstitüsünde İnceleme Komisyon Üyesi olarak görev yaptı.


2004 yılında Akyazı Mühendislik Teknik Müşavirlik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri San. Ve Ltd. Şirketini kurarak 2012 yılına kadar özel kişi ve kuruluşlara mühendislik hizmeti verdi. Aynı tarihler arasında başta T.Halkbank A.Ş., Akbank ve Finansbank olmak üzere çeşitli banka ve kuruluşlara ekspertiz raporu hazırladı.


09/2009 tarihinde kurulan Çizgi Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'ne 10.09.2012 tarihinde ortak oldu, 16.10.2012 tarihinde ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Sorumlu Değerleme Uzmanlığı görevini üstlendi. Halen bu görevini...