06 / 05 / 2024

osman tatlısu Alsancak Stadı açıklaması

osman tatlısu Alsancak Stadı açıklaması

Geçen yılın ağustos ayında depreme dayanıksız raporuyla kapatılan tarihi statla ilgili karar, ocak ayında çıktı. İzmir kulüplerinin yeni sezonda da Atatürk Stadı'nı mecburi istikamet olarak kullanma ihtimali yüksek.

Ümraniye Tatlısu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Tatlısu Mahallesi, 15769 parsel ile Eski: 1497 parselin sicilinden parka terkin edilen alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ Rize Kalkandere 69 konut ihalesi bugün!

Rize İle Kalkandere İlçesi Yukarı Tatlısu Mahallesi 69 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Rize Kalkandere 69 konut ihalesi yarın!

Rize İle Kalkandere İlçesi Yukarı Tatlısu Mahallesi 69 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Rize 69 konut ihalesi 30 Nisan'da!

Rize İli Kalkandere İlçesi Yukarı Tatlısu Mahallesi 69 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Tatlısu Proje Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatlısu Proje Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Tatlısu tarafından kuruldu.

Bakanlıktan mavi bayraklı Sarısu Plajı'na akaryakıt iskelesi teklifi!

Beydağları Sahil Milli Parkı yer alan Sarısu Plajı'na Ulaştırma Bakanlığı'nca yapımı teklif edilen petrol iskelesi tepkilere sebep oldu. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, “Bu proje Sarısu'ya ihanettir” dedi.

Adil Bayındır'dan 'Beyşehir Gölü imara açıldı' iddiasına cevap: İnşaat yok, beton yok! 

Konya Beyşehir’in Bağımsız Belediye Başkanı Adil Bayındır, Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’in çevresinin imara açıldığına yönelik iddialara ilişkin, "İnşaat yok, beton yok, ben buralıyım Beyşehir benim suyum" dedi.

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’e plaj ve marina yapılacak!

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölleri arasında yer alan Beyşehir Gölü kenarındaki 188 hektarlık alanda plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa edilecek.

PYT Yapı İnşaat Gayrimenkul ve Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

PYT Yapı İnşaat Gayrimenkul ve Hırdavat Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Tatlı tarafından kuruldu.

Eğirdir Gölü plajında otel inşaatı başladı!

Türkiye’nin ikinci en büyük tatlı su gölü olan Eğirdir Gölü plajında otel yapımına başlandı. Yaşam savunucusu ve akademisyen Kesici, “Peri bacalarındaki otel inşaatı nasıl durdurulduysa, bu inşaat da hemen durdurulmalı” diye konuştu.

Erdek'te iki mahallenin imar planı değişti!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından , Erdek´in  Karşıyaka ve Tatlısu mahallelerindeki İlave-Revizyon-Islah Planına ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği onaylandı. 

Osman Birgili: Değerlerimiz kurucularımızdan miras!

Tekfen Holding CEO’su Osman Birgili, “DNA’mızda olan ilkelerimiz her biri ülkemiz için birer değer olan kurucularımızdan bizlere kalan bir miras. Böylesine değerli bir kurumun parçası olmak, her geçen gün daha fazla insana ulaşarak, hayatlarına değer katma isteğimizi artırıyor." diyor...

Konya, Aksaray ve Ankara'da acele kamulaştırma kararı!

Hirfanlı Tatlı Su ve Tuz Gölü Tuzlu Su Deşarj Hattı, Kayseri-Konya-Seydişehir/Tuz Gölü Doğal Gaz Boru Hattı, Tuz Gölü Yüzey Tesisleri ve 48 Adet Kuyu Projesi kapsmında 3 ilde yer alan bazı taşınmazlar acele kamulaştırışacak. 

osman tatlısu Alsancak Stadı açıklaması Haberi

osman tatlısu Alsancak Stadı açıklaması

Ocak ayında stadı gezerek incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, tribünlerin yenilenip tesisin yeniden açılması emrini verdi. Bakanlık mart ayında Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü'ne talimat göndererek stada bitişik il müdürlüğü binasının yıkım çalışmalarının başlatılmasını istedi. Aradan geçen süreçte yıkım ve yeni stat projesi için ölçümler yapıldı. Ancak statla ilgili ne resmi bir proje ne de ihale tarihi ortaya çıktı. Toplu Konut İdaresi'nin 5 Ağustos'a kadar olan ihale bülteninde Alsancak yer almıyor. İzmir kulüplerinin yeni sezonda da Atatürk Stadı'nı mecburi istikamet olarak kullanma ihtimali yüksek. 


TATLISU: STAT KARARI KESİN 

İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, bakanlığın Alsancak Stadı'nı yenileyerek hizmete açmak konusunda kararlı olduğunu söyledi. Tatlısu, "Proje ve programı ben de detaylı bilmiyorum...