02 / 10 / 2024

Konya'daki satılık ada görenleri şaşkına çevirdi! Metrekaresi 9 dolar!

Konya'daki satılık ada görenleri şaşkına çevirdi! Metrekaresi 9 dolar!

Ülkemizin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölü'nde bulunan ada, metrekaresi 9 dolar bedelle yeni sahibini arıyor. İşte satışa çıkarılan ada ile ilgili olarak merak edilen detaylar…




Ülkemizin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölü'nde bulunan ada, metrekaresi 9 dolar bedelle satışa çıkarıldı.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre ilçe merkezine 12 kilometre uzaklıkta bulunan Beyşehir Gölü kıyısındaki Gölkaşı Mahallesi'ne bağlı olan ada, "Çeçen Adası" adıyla anılıyor.

Anamas Dağı ve göl manzarası ile dikkat çeken 2 kilometre uzunluğunda, dikdörtgen şeklindeki 550 bin metrekarelik adada ayrıca tarım ve hayvancılık da yapılıyor.

Küçükbaş hayvanlar ve tarım makineleri, mahalleye 2 kilometre mesafedeki adaya salla taşınıyor.

Mirasla intikal eden adanın satışının gerçekleştirilmesine karar veren sahibi, bir gayrimenkul şirketiyle anlaştı.

Konya daki satılık ada görenleri şaşkına çevirdi! Metrekaresi 9 dolar!


METREKARESİ 9 DOLARA SATILIYOR

Yatırımcılar başta olacak şekilde bazı ilgililer de metrekaresi 9 dolardan satışa sunulan ada ile ilgili olarak sahada araştırma yapmak için bölgeye geliyor.

"BEDELİ 165 MİLYON TÜRK LİRASI, ÇOK TALEP VAR"

Gölkaşı Mahallesi Muhtarı Ali Navruz konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada mahalleye bağlı birden fazla adanın olduğunu dile getirdi.

Konya daki satılık ada görenleri şaşkına çevirdi! Metrekaresi 9 dolar!

Açıklamasında bazı adalarda tarım ve hayvancılık yapıldığını dile getiren Gölkaşı Mahallesi Muhtarı Ali Navruz, "Çeçen Adası satışa çıkarıldı. Bedeli 165 milyon Türk Lirası civarında belirlendi. Toplamda 550 dönüm büyüklüğe sahip. Bu adada, hayvancılık ve tarım da yapılıyor. Şimdi satılacak. Ben tek tapu olduğunu biliyorum. Geçenlerde gelenler oldu ama galiba anlaşamadılar." diye konuştu.

Ali Navruz, adaya kendi imkanlarıyla yaptıkları 10 tona kadar yük kaldırma kapasitesi olan sal ve tekneyle erişilebildiğin söyledi.

Söz konusu adanın satışını üstlenen gayrimenkul şirketinin sahibi Samet Ok da konu “ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Konya'da ada satışı yapmak heyecan uyandırıyor. Şehirde böyle bir yer yok. Tek satılık ada burası. Kuzeyden güneye 2 kilometre, doğudan batıya olan bölümü de 400 metreye kadar çıkıyor. Doğal güzelliği olan bir yer. Çok talep var. Metrekare fiyatı 9 ABD doları şeklinde belirlendi. Müşterilerimizi bekliyoruz." dedi.

 

Konut kredisi çekenler dikkat! Bu yöntemle borçlarınız güvence altında olacak!

Belediyeler iki şehirde arsa, lojman ve iş yeri satıyor!

Rezerv alanlarda kira yardımı ödenecek mi? Deprem bölgesinde son dakika! Bakan Kurum açıkladı!


Geri Dön