04 / 05 / 2024

Osman Toprak

Osman Toprak

Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısının ikinci oturumu Belediye Başkanvekili Osman Toprak başkanlığında Çetin Emeç toplantı salonunda yapıldı. CHP meclis üyesi Mehmet Sucu itiraz etti. “Plan kimin için değişiyor?” diye sordu

Gaziantep'te ulaşımının verimli hale gelmesi için meclise 10 proje sunuldu!

Gaziantep Ulaşım Mühendisi Burhan Kocaman, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nda yaptığı sunum ile kent ulaşımının daha verimli bir hale gelmesi için hazırlanan 10 projeyi meclis üyelerine anlattı.

Gaziantep Gaziray projesi 2018’de hizmete girecek!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak, Şahinbey Belediyesi meclis toplantısına katıldı. Toprak, Gaziaray projesinin 2018’de faaliyete geçeceğini söyledi.

Gaziantep'te imar planı değişikliği tepkisi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Osman Toprak başkanlığında meclis toplantısının ikinci oturumu yapıldı. Mehmet Sucu, Beyazlar Mahallesi'nde okul alanı olarak ayrılan alanda yapılan imar değişikliğine tepkisini gösterdi.

Gaziantep'te 250 bin metrekarelik alan kamulaştırıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak Ayı 2.Birleşim Toplantısı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Osman Toprak Başkanlığında yapılan toplantıda 46 madde görüşüldü.

Gaziantep Büyükşehir Meclisi'nde 53 madde karara bağlandı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı olağan gündem toplantısı için bir araya geldi. Osman Toprak başkanlığında toplanan meclis 53 maddeyi karara bağladı. Maddelerin 12’si, oy çokluğu ile onanırken, diğer maddeler oy birliği ile karara bağlandı.

Gaziantep Güzelyurt Sosyal Konutları tanıtıldı!

Kent genelinde tamamlanan ve devam eden projeleri gezerek inceleyen Şehitkamil Belediye Meclis üyelerine Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Başkan Vekili Osman Toprak tarafından bilgi verildi.

Gaziantep'te konut imarlı arsalar spor alanına çevriliyor!

Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı ikinci oturumunu Büyükşehir Belediye Başkanvekili Osman Toprak başkanlığında yaptı. Toprak; “Biz yeşil alanları betonlaştırmıyoruz. Konut alanı olan Büyükşehir mülklerini spor alanına çeviriyoruz. " dedi.

Gaziantep Yığınlı'daki imar planı neden değişiyor?

Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısının ikinci oturumu Belediye Başkanvekili Osman Toprak başkanlığında Çetin Emeç toplantı salonunda yapıldı. CHP meclis üyesi Mehmet Sucu itiraz etti. “Plan kimin için değişiyor?” diye sordu

Mehmet Sucu: Plan kimin için değişiyor?

Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısının ikinci oturumu Belediye Başkanvekili Osman Toprak başkanlığında Çetin Emeç toplantı salonunda yapıldı. CHP meclis üyesi Mehmet Sucu itiraz etti. “Plan kimin için değişiyor?” diye sordu

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi'nde plan değişikliği eşeltirildi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı 2’nci birleşimi Büyükşehir Belediyen başkan vekili Osman Toprak başkanlığın gerçekleştirildi 70 maddenin 48’i oy birliği ile kabul edilirken, 22 madde ise oy çokluğu ile kabul edildi.

Gaziantep Büyükşehir'in 2016 bütçesi 1 milyar 100 milyon TL!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı 3. birleşimi için toplandı. Osman Toprak’ın yönettiği meclis 16 maddeyi karara bağladı. Mecliste Büyükşehir Belediyesi’nin 2016 mali yılı ücret tarifelerinin görüşülmesi de yapıldı.

Gaziantep Meclisi, Kilis'teki Şehit Astsubay'ın ailesi için ev alacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak başkanlığında toplanan meclisten, Kilis'te yitirdiğimiz Şehit Astsubay Mehmet Yalçın Nane'nin eşi ve çocuğu için ev alınması kararı çıktı.

Gaziantep Sam köy merkezi imara girdi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısında CHP meclis üyesi Hasan Türk gündem dışı söz alarak, Sam’a yapılan imarı gündeme getirdi. Büyükşehir Belediye Başkan vekili Osman Toprak "Bağ evleri imara girmedi" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı toplantısı gerçekleşti!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak’ın başkanlık ettiği meclis toplantısında 33 madde imar komisyonuna, 9 madde teklif kararı, 5 madde bütçe komisyonuna ve 1 madde de tarife komisyonuna sevk edildi.

Osman Toprak Haberi

Osman Toprak

Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısının ikinci oturumu  Belediye Başkanvekili Osman Toprak başkanlığında  Çetin Emeç toplantı salonunda yapıldı.


Yığınlı mahallesinde yapılacak olan imar plan değişikliğine CHP meclis üyesi Mehmet Sucu itiraz etti. “Plan kimin için değişiyor?” diye sordu


“100.yıl bahanesi artık yetti”


Osmangazi mahallesi Kentsel dönüşüm alanında yapılan değişikliğin yanlışlığına dikkat çekti. CHP meclis üyesi  MehmetSucu; ‘Yüzüncü yıl Parkı  inşasını bahane ederek metronun karşısındaki fuar alanını yedik. Metronun arkasında kalan yeşil alanı yedik.Şimdide kentsel dönüşüm bahane edilerek mevcut maddedeki alanı yemeye mi sıra geldi? 100'üncü Yıl kamulaştırmasından elde bir şey kalmadı. Neden yeşil alan yapıldı? Bunun arkasında kimlere rantsağlanıyor? Yaşanan sınır 18 uygulaması sıkıntılarının nedeni nedir, öğrenmek isterim?'15 yıldır bu kenti AKP belediyeleri yönetiyor. Bu uygulamada madem sıkıntı var. Sizin halletmeniz gerekiyor....