05 / 05 / 2024

osman tural ptt

osman tural ptt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay’ın yeni üyelerini atadı. PTT Genel Müdürü Osman Tural Danıştay üyesi oldu. Peki, Osman Tural kimdir? İşte PTT Genel Müdürü Osman Tural..

Osman Tural kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay’ın yeni üyelerini atadı. PTT Genel Müdürü Osman Tural Danıştay üyesi oldu. Peki, Osman Tural kimdir? İşte PTT Genel Müdürü Osman Tural..

Osman Genç, Canik'teki yeni cezaevi inşaatını inceledi!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Karadeniz’in en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Kuzey Yıldızı projesi kapsamında İlkadım’ın Çatkaya köyünde yapımı süren yeni cezaevi inşaatını inceledi.

Osman Özdemir: 17 Ağustos depremi unutuldu!

Adıyaman Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Osman Özdemir "itiraf etmemiz gerekiyor ki; 17 Ağustos depremi ne yazık ki unutulmuş, unutturulmuş ve yapılanlar idare-i maslahat'ın ötesine geçememiştir" dedi.

Osman Özdemir: 17 Ağustos depreminden ders alınmadı!

Osman Özdemir, üzerinden 15 yıl geçmesine rağmen bugün itiraf etmemiz gerekiyor ki; deprem ne yazık ki unutulmuş, unutturulmuş ve yapılanlar idare-i maslahat’ın ötesine geçememiştir.” dedi.

Osman Günler kimdir?

Kocaeli Belediyesi İmar Daire Başkanı Osman Günler kimdir? Osman Günler, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Günler, ne zamandan beri, İmar Daire Başkanı olarak görev alıyor?

Çetin Osman Budak: Antalya'da kent planı yok imar planı var!

ATSO Temmuz ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı İzzet Bayar'ın başkanlığında gerçekleştirildi. ATSO Meclisinde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, gündeme ve ekonomiye ilişkin noktalara değindi.

Osman Savaş kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde yapılan değişikliklere göre Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’na atanan Osman Savaş kimdir? Osman Savaş bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Osman Savaş..

Van PTT Merkez Müdürlüğü bina ihalesi 12 Ağustos'ta!

PTT Merkez Müdürlüğü Van Merkez Müdürlüğü binası yapım ihalesi, PTT Merkez Müdürlüğü Yapı Daire Başkanlığı tarafından 12 Ağustos 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkıyor...

Osman Özcan kimdir?

Çizgi Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Sorumlu Değerleme Uzmanlığı görevine devam eden Osman Özcan kimdir? Osman Özcan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Osman Özcan...

Osman Özberk: Cari açık, yenilenebilir enerjiyle kapatılabilir!

Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü (GÜNDER) Başkan Yardımcısı Osman Özberk, yerli ve yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanılması hem cari açığın azalmasını hem de enerji bağımsızlığımızı elde etmemizi sağlayacağını açıkladı

1930 yılında Şişli Büyükdere Caddesi Hacı Osman Bayırı'nda 14 dönüm dutluk 4 bin 920 liraymış!

1930 yılında Şişli Büyükdere Caddesi'nde Hacı Osman Bayırı'nda 14 dönüm dutluk 4 bin 920 lira gibi parayla satılıkmış. Aynı zaman Heybeliada'da bir dükkanın fiyatı ise 450 liraymış.

Osman Zolan: Denizli'de ev sahibi olmak isteyenler için 24 adet proje üretildi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan "Büyükşehir kazanımlarını en çok köyden mahalleye dönen yerleşim birimleri hissdecek. Buradan ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız için 24 adet proje üretildi" dedi.

Osman Ayık: Turizm çift haneli büyüme hedefinde!

ÜROFED Başkanı Osman Ayık, “Avrupa pazarındaki sıkıntılara rağmen bütün şartlar olumlu bir şekilde gelişirse, geçmiş yıllarda olduğu gibi çift haneli bir büyümeyi gerçekleştirmeyi tahmin ediyoruz” dedi.

osman tural ptt Haberi

osman tural ptt

Osman Tural kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay’ın yeni üyelerini atadı. PTT Genel Müdürü Osman Tural Danıştay üyesi oldu.


Osman Tural, 12 Temmuz 1964 tarihinde Samsun Alaçam'da doğdu. 1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 


Durağan, Alacakaya, Yedisu, Karaisalı Kaymakamlıkları, Sivas Vali Yardımcılığı, Sivil Savunma Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, Ulaştırma Bakanlığı Bakan Danışmanlığı yaptı. 


2003 yılında PTT Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine atandı. 7 Haziran 2005 tarihinde PTT Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına atandı.


2012 yılında Türkiye Tenis Federasyonu başkanı seçildi.


Evli ve 4 çocuk babası olan Osman Tural, 15 Aralık 2014 tarihinde ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Danıştay üyeliğine atandı. 


PTT Sirkeci binası tadilatında çalışan işçiler eylem...