19 / 05 / 2024

Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi

Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, ''Hem kar ediyoruz, hem markamız güçleniyoruz, hem büyüyoruz hem de dünya pazarında söz sahibiyiz'' dedi

Turan Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turan Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Turan tarafından kuruldu.

Grand Turan Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu! 

Grand Turan Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile .osman Yusuf tarafından kuruldu.

İHÜ'yü 'Kampüs Üniversite' kimliğine kavuşturan külliye inşaatı bitti! Yarın açılıyor!

İbn Haldun Üniversitesi'ni teknolojik imkanlarla donatılan modern fakülte binaları ve derslikleri, kongre ve konferans salonları, yurtları, kütüphanesi, yeşil alanları ve sosyal donatılarıyla "kampüs üniversitesi" hüviyetine kavuşturan külliye yarın günü hizmete açılacak. 

Tns Turizm Gayrimenkul Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Tns Turizm Gayrimenkul Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Osman Turan, Vedat Sadioğlu Ve Jozef Nahmiyas ortaklığında kuruldu.

İşte Osman Gazi Köprüsü'ne kavis verdiren sebep!

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan Osman Gazi Köprüsü'ne kavis verdiren "Hersek Lagünü", 113 kuş türüne ev sahipliği yapıyor.

Trabzon'da 7. Kentsel Altyapı Sempozyumu başladı!

İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi tarafından düzenlenen 7. Kentsel Altyapı Sempozyumu, KTÜ Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle başladı.

Trabzon Ortahisar'ın altyapısı tamamen yenilenecek!

İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi tarafından düzenlenen 7. Kentsel Altyapı Sempozyumu, KTÜ Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen törenle başladı.

2015 Turan Yapı İnşaat Malzemeleri Döküm ve Metal Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

2015 Turan Yapı İnşaat Malzemeleri Döküm ve Metal Pazarlama Limited Şirketi, Osman Çelik tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Sancaktepe, Yenidoğan Merve Mahallesi, Bahçelievler Caddesi'nde kuruldu.

Türk firmaları kongre turizme odaklandı!

Dünya turizm gelirlerinin yüzde 30'unu oluşturan ve kısaca "MICE" (Meeting - Incentive- Congress- Event) olarak bilinen kongre, toplantı ve etkinlik turizmi, Türk firmalarının da ilgi odağı haline dönüştü.

Çetin Osman Budak: Antalya'da kongre ve fuar turizmi artmalı!

ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, “Eğer Antalya’da kongre ve fuar turizmi geliştirilirse bunun turizmi çeşitlendirme ve 12 aya yaymaya, dolayısı ile turizmin katma değerini artırmaya pozitif etkisi olacak” dedi...

Harita Mühendisi Kd. Albay Osman Üstündağ vefat etti!

Harita Mühendisi, 1945'li Harbiyeli Kd Albay Osman Üstündağ hayatını kaybetti. Üstündağ'ın cenazesi, 4 Temmuz 2012 Çarşamba (Bugün) İzmir Karşıyaka Bostanlı Beşikçioğlu Camii'nde kılınacak namazın ardından defnedilecek

Haliç Kongre Merkezi, Bakan düğünlerinin gözde mekanı!

Haliç Kongre Merkezi'ni düğün mekanı olarak seçenler genelde bakanların aileleri olurken merkezde yemekli ve alkollü bir düğün için kişi başı 502 euro2yu gözden çıkarmak gerekiyor

Erdoğan Bayraktar, İstanbul Kongre Merkezi'nde TAKBİS'i anlattı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar bugün İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen Uluslararası Inspre Kongresine konuşmacı olarak katıldı

Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi Haberi

Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi

     Kotil, Trabzon Gençlik Derneği tarafından Karadeniz Teknik Üniversitesi Prof. Dr. Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen, ''İdealler Üzerine Uçmak'' konulu söyleşide yaptığı konuşmada, THY olarak her gün kendilerini hesaba çektiklerini belirterek, ''Bu hesaba çekmek kötü anlamda değil. Her gün uçaklar zamanında kalktı mı, uçaklar boş mu, dolu mu diye raporlar hazırlanıyor. Biz de buna göre yolumuzu belirliyoruz'' diye konuştu. 

     THY'nin 2003 yılında yeniden yapılandırılmaya başlandığını ifade eden Kotil, ''Dünyada çok büyük fark attığımız hava yolları var. Dünyada artık 'Almanlar, Fransızlar ve Türkler' diyorlar. Daha sonra 'Almanlar, Türkler ve Fransızlar' diyecekler, sonra ise 'Türkler ve diğerleri' diyecekler inşallah'' dedi. 

     Kotil, Türkiye'nin coğrafyasının havacılık için çok önemli olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: 

     ''İyi ciro elde ediyoruz....