30 / 04 / 2024

Osman Ulukaya kim

Osman Ulukaya kim

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkılan binalardan çıkan atıkların tekrardan betona dönüştürülebileceğini ifade eden Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Ulukaya, ülkenin kaynaklarının ülkede kalacağını dile getirdi.

Osman Ulukaya kimdir?

Yalova Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Ulukaya kimdir? Osman Ulukaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Ulukaya, ne zamandan beri bu görevde?

Yalova'da imar barışından 1.914 kişi yararlandı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Ulukaya, Yalova’da bin 914 kişinin imar barışından faydalanmak için başvuruda bulunduğu ifade etti...

Kira yardımından faydalananlar faizden yararlanamaz!

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr.Osman Ulukaya, "Dönüşüm Projeleri Özel Hesabından aynı kişiye hem kira yardımı ve hem de faiz desteği yapılamaz'' dedi.

Depremin etkilerini azaltmak için dönüşüm şart!

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr.Osman Ulukaya, "Depremleri önlemek mümkün olmadığına göre depremle birlikte yaşamanın şartlarını oluşturmamız gerekmektedir" dedi.

Yalova'da 432 binanın kentsel dönüşüme alındı!

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr. Osman Ulukaya, Yalova'da yapılan etkin çalışmalarla bugüne kadar 432 binanın kentsel dönüşüme alındığını söyledi.

Yalova'da kentsel dönüşüm süreci nasıl ilerleyecek?

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr.Osman Ulukaya, yaptığı açıklamada Kentsel Dönüşümde takip edilmesi gereken süreçle ilgili olarak bilgilendirmede bulundu.

Yalova'da imar planları değişiyor!

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr.Osman Ulukaya, imar planlarının incelenmesi ile ilgili genelgenin ayrıntıları ile ilgili bilgilendirmede bulundu .

Riskli bina yıkımında kiracılara resmi bildirim yapılmalı!

Çevre ve Şehircilik Yalova İl Müdürü Dr.Osman Ulukaya, Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında riskli bina yıkımında yıkılacak olan binada oturan kiracıya yapılacak bildirimle ilgili bilgi verdi.

Yalova'daki dönüşüm için 84 aileye kira yardımı yapılacak!

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi hakkındaki kanun kapsamında Yalova'da mayıs ayında 84 hak sahibine kira yardımı yapılacak. Dr.Osman Ulukaya, Mayıs ayında toplam 34 bin 519,63 TL kira yardımı yapılacağını söyledi.

Yalova'daki kentsel dönüşümde 270 bina yıkıldı!

Yalova’da Kentsel Dönüşüm kapsamında yürütülen çalışmalarda ekonomik ömrünü tamamlamış ve ağır hasar görme riski bulunan 375 bina tespit edildi. Dr.Osman Ulukaya, binalardan 270 tanesinin ise yıkım işlemlerinin gerçekleştirildiğini söyledi.

Yalova'da kentsel dönüşümden çıkan betonlar yeniden değerlendirilecek!

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkılan binalardan çıkan atıkların tekrardan betona dönüştürülebileceğini ifade eden Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Ulukaya, ülkenin kaynaklarının ülkede kalacağını dile getirdi..

Osman Ulukaya: Kentsel dönüşümden kalan atıklar dönüştürülecek!

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkılan binalardan çıkan atıkların tekrardan betona dönüştürülebileceğini ifade eden Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Ulukaya, ülkenin kaynaklarının ülkede kalacağını dile getirdi.

Yalova'da riskli yapılar yıkılıyor!

Yalova Çevre ve Şehircilik Müdürü Osman Ulukaya, kentsel dönüşüm kapsamında 200 riskli binayla ilgili işlem yapıldığını bildirdi. Ulukaya, yaptığı yazılı açıklamada, kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalar yürüttüklerini belirtti

Yalova'daki dönüşümde kira yardım şartları yenilendi!

Yalova Çevre ve Şehircilik il Müdürü Osman Ulukaya, kentsel dönüşümde vatandaşlara verilecek kira yardımlarıyla ilgili şartların yeniden düzenlendiğini belirterek yeni düzenlemeyle ilgili bilgilendirmede bulundu.

Osman Ulukaya kim Haberi

Osman Ulukaya kim

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkılan binalardan çıkan atıkların tekrardan betona dönüştürülebileceğini ifade eden Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Ulukaya, ülkenin kaynaklarının ülkede kalacağını dile getirdi. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Ulukaya, müdürlük bünyesinde 3 tane AR-GE çalışmalarının olduğunu, bu çalışmaların vatandaşları yakından ilgilendirdiğini dile getirdi. Ulukaya, yaptığı açıklamada; Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkılan binalardan çıkan molozların tekrardan betona dönüştürülebileceğini ifade etti. Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkılan binalardan çıkan molozların tekrardan betona dönüştürüleceğini söyleyen Ulukaya, "Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkılan binalar var. Bu binalardan çıkan malzemeyi tekrar yeni beton üretiminden nasıl kullanabiliriz? Onu çalıştık. Çok önemli bir konu. Ülkede israfı önleyecek bir şeydir. Taş ocaklarının kullanımını azaltacak bir şey. Yeniden beton yapımının maliyetini azaltacak bir unsurdur. Bunun denemelerini yaptık....