09 / 05 / 2024

Osman Ulukaya yalova

Osman Ulukaya yalova

Yalova Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Ulukaya kimdir? Osman Ulukaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Ulukaya, ne zamandan beri bu görevde?

Yalova'da imar barışından 1.914 kişi yararlandı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Ulukaya, Yalova’da bin 914 kişinin imar barışından faydalanmak için başvuruda bulunduğu ifade etti...

Son 5 yılın en fazla değerlenen ili Yalova oldu!

Gayrimenkul sektöründeki gelişim artık İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük şehirlerle sınırlı kalmıyor. Tıpkı Yalova'nın kaderini Osman Gazi Köprüsü'nün değiştirmesi gibi...

Çetin Civata, beşinci fabrikasını Yalova OSB’de kuracak!

Tecde Grup bünyesinde faaliyet gösteren Çetin Civata, beşinci fabrikasını Osman Gazi Köprüsü açıldıktan sonra Yalova OSB’de kurma kararı aldı.

Kira yardımından faydalananlar faizden yararlanamaz!

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr.Osman Ulukaya, "Dönüşüm Projeleri Özel Hesabından aynı kişiye hem kira yardımı ve hem de faiz desteği yapılamaz'' dedi.

Depremin etkilerini azaltmak için dönüşüm şart!

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr.Osman Ulukaya, "Depremleri önlemek mümkün olmadığına göre depremle birlikte yaşamanın şartlarını oluşturmamız gerekmektedir" dedi.

Yalova'da 432 binanın kentsel dönüşüme alındı!

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr. Osman Ulukaya, Yalova'da yapılan etkin çalışmalarla bugüne kadar 432 binanın kentsel dönüşüme alındığını söyledi.

Yalova'da kentsel dönüşüm süreci nasıl ilerleyecek?

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr.Osman Ulukaya, yaptığı açıklamada Kentsel Dönüşümde takip edilmesi gereken süreçle ilgili olarak bilgilendirmede bulundu.

Yalova'da imar planları değişiyor!

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr.Osman Ulukaya, imar planlarının incelenmesi ile ilgili genelgenin ayrıntıları ile ilgili bilgilendirmede bulundu .

Riskli bina yıkımında kiracılara resmi bildirim yapılmalı!

Çevre ve Şehircilik Yalova İl Müdürü Dr.Osman Ulukaya, Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında riskli bina yıkımında yıkılacak olan binada oturan kiracıya yapılacak bildirimle ilgili bilgi verdi.

Yalova'daki dönüşüm için 84 aileye kira yardımı yapılacak!

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi hakkındaki kanun kapsamında Yalova'da mayıs ayında 84 hak sahibine kira yardımı yapılacak. Dr.Osman Ulukaya, Mayıs ayında toplam 34 bin 519,63 TL kira yardımı yapılacağını söyledi.

Yalova'daki kentsel dönüşümde 270 bina yıkıldı!

Yalova’da Kentsel Dönüşüm kapsamında yürütülen çalışmalarda ekonomik ömrünü tamamlamış ve ağır hasar görme riski bulunan 375 bina tespit edildi. Dr.Osman Ulukaya, binalardan 270 tanesinin ise yıkım işlemlerinin gerçekleştirildiğini söyledi.

Yalova'da kentsel dönüşümden çıkan betonlar yeniden değerlendirilecek!

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkılan binalardan çıkan atıkların tekrardan betona dönüştürülebileceğini ifade eden Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Ulukaya, ülkenin kaynaklarının ülkede kalacağını dile getirdi..

Osman Ulukaya: Kentsel dönüşümden kalan atıklar dönüştürülecek!

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkılan binalardan çıkan atıkların tekrardan betona dönüştürülebileceğini ifade eden Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Ulukaya, ülkenin kaynaklarının ülkede kalacağını dile getirdi.

Osman Ulukaya yalova Haberi

Osman Ulukaya yalova

Osman Ulukaya kimdir?

Osman Ulukaya, 1973  Afyonkarahisar doğumludur. İlk ve orta öğrenimini aynı ilde tamamlamış, 1995 yılında YTÜ İnşaat  Mühendisliği  bölümünü  bitirmiştir. Çalışma hayatına İSKİ de başlamıştır. Türkiye’ nin ilk atıksu ileri biyolojik arıtma tesisleri ve derin deniz deşarjlarının inşaatlarında (Paşaköy, Küçükçekmece, Küçüksu, Tuzla ) görev almıştır. 


Uzmanlık alanı olan atıksu arıtımı ve deniz deşarjları ile ilgili Almanya, Fransa ve Hollanda’ da mesleki  eğitimler almıştır. İTÜ İnşaat Mühendisliği  Anabilimdalı Hidrolik ve Su Kaynakları  Mühendisliği  Programında  yüksek  lisans  eğitimini 1998 yılında, doktora eğitimini ise 2011 yılında tamamlamıştır. 


Baraj planlama ve tasarımı, yağış- akış  bağıntıları,  yapay zeka  teknikleri,  taşkın  erken  uyarı  sistemleri  konularında çalışmaları ve eserleri bulunmaktadır. Uluslararası  bir çalışma ile 2011 yılında Japonya’nın Kannagawa havzası için geliştirdiği yapay zeka tekniklerini ihtiva eden taşkın...