02 / 05 / 2024

osman yalçın kuzguncuk yalı

osman yalçın kuzguncuk yalı

EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik Kuzguncuk'ta muhteşem bir yalı satın aldı. Çelik yalı için 13 milyon dolar ödeyecek... 

Jiva Beach Resort sade mimarisiyle doğallığın yalın halini sunuyor!

Fethiye Çalış bölgesindeki Jiva Beach Resort sade mimarisiyle misafirlerine doğallığın yalın halini sunuyor. “ Sonsuzluk” ve “ enerji” felsefesini benimseyen Jiva, naturellik üzerine kurduğu konsepti ile huzurlu atmosferinde misafirlerini ağırlıyor.

Yalçın Karadavut: Yenifakılı'yı modern bir ilçe yapacağız!

Yozgat’ın Yenifakılı İlçe Belediye Başkanı Yalçın Karadavut, yaptıkları yatırım ve hizmetlerle Yenifakılı’yı modern bir ilçe haline getireceklerini söyledi.

Yalçın Yüksel kimdir?

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Yüksel istifa etti. Peki, Yalçın Yüksel kimdir? Yalçın Yüksel, ne zamandan beri Vakıf GYO bünyesinde hizmet veriyordu? İşte Yalçın Yüksel..

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Yüksel istifa etti!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın YÜKSEL görevinden istifa etti.

Yalçın Öner kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Öner kimdir? Yalçın Öner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yalçın Öner, ne zamandan beri Sinpaş GYO bünyesinde hizmet veriyor? İşte Yalçın Öner...

Yalçın Ata: Tasarım 9'uncu sanat haline geldi!

ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, "Ülkemizde tasarım kültürü geliştikçe firmalar tasarıma daha fazla önem verir hale geldi" dedi.

Osman Sargın, İznik Kent Meydanı projesini inceledi!

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın, İznik Kent Meydanı projesini birlikte inceledi.

Yalçın Menteş'in evine haciz geldi!

2013 yılında kangren olup bir bacağını kaybeden usta oyuncu Yalçın Menteş zor günler geçiriyor. Eski eşiyle birlikte yaşayan Menteş, biriken borçlarını ödeyemeyince evine haciz geldi, emekli maaşına el konuldu.

Süreyya Yalçın Nişantaşı'nda mağaza açacak!

Süreyya Yalçın, Nisan 2014'te 4 yıllık sevgillisi Tugay Gökkaya'dan ayrılmış, Ağustos'ta Hataylı Ozan Baran ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu yeniden yapılacak! İhalesi 13 Mart'ta!

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu yıkılacak ve yeniden yapılacak. İhale sonucu belirlenen firmanın yeniden yapacağı okul 275 günde tamamlanacak. İhalesi 13 Mart'ta gerçekleştirilecek.

Yalçın Karaman kimdir?

Orion Holding'in sahibi Yalçın Karaman kimdir? İflas eden Orion Holding'in patronu Yalçın Karaman hangi sektörlerde faaliyet gösteriyordu? Yalçın Karaman Orion Holding'i ne zaman kurdu?

Yalçın Keskin: Fikirtepe'de çözüm bulunmazsa kentsel dönüşüm süreci uzar!

Fikirtepe’de süreç yılan hikayesine döndü. “İmarı veren devlet buraya bir an önce çözüm bulmalı” diyen Yalçın Keskin, aksi hâlde sürecin 10 yıl daha uzayacağını belirtti.

PakDoor özgün çizgileri ve yalın formuyla dikkat çekiyor!

Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark yaratan Pakpen, yaşam alanlarına değer katmak isteyenlere özel kapı alternatifleri sunmaya devam ediyor. PakDoor, ürünlerinde özgün çizgileri ve yalın formuyla dikkat çekerken, konfor ve tasarrufu bir arada sunuyor

osman yalçın kuzguncuk yalı Haberi

osman yalçın kuzguncuk yalı

EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, Üsküdar Kuzguncuk'taki Osman Yalçın'ın olay yalısını 13 milyon dolar bedelle satın aldı. 

Serveti ile dünya listelerine giren ve 84 yaşında vefat eden merhum iş adamı Faruk Yalçın'ın oğlu Osman Yalçın'nın İstanbul Kuzguncuk'taki yalısı 2011 yılında icradan şatışa çıkarılmıştı. 40 milyon 500 bin muhammen bedelle satışa çıkarılan yalının icralık olması o dönem çok konuşulmuştu. Defalarca icradan satışa çıkan yalıyı satın alan kişi kimliğini gizlemişti. Ancak satın alan kişinin borçları nedeniyle yalı ING Bank'a geçti. 

Ömer Faruk Çelik'ten yalı atağı

Ömer Faruk Çelik, borçlar nedeniyle ING Bank'a geçen yalıyı 13 milyon dolara satın aldı. Kuzguncuk'ta mezarlığın karşısındaki köşede yer alan yalının ne olarak kullanılacağı şu an merak konusu. Herkesin yaşamak isteyeceği bu yalı yaklaşık 49 milyon 150...