14 / 05 / 2024

Osman Zengin

Osman Zengin

Şura Proje Yönetimi Mühendislik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Osman Zengin tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Çekmeköy, Hamidiye Mahallesi'nde kuruldu.

Çetin Osman Budak'tan Kaş'taki kaçak yapılara ilişkin açıklama!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, doğal güzellikleri ve zengin kültürel mirasıyla Türkiye'nin en önemli turizm  bölgelerinden biri olan Antalya Kaş'ın kaçak yapı sorununu TBMM gündemine taşıdı.

Şura Proje Yönetimi Mühendislik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şura Proje Yönetimi Mühendislik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Osman Zengin tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Çekmeköy, Hamidiye Mahallesi'nde kuruldu.

Osman Yıldırım: İmar planı yapılırsa ev fiyatları düşecek!

Osman Yıldırım arsa olmaması, ev fiyatlarını yüzde yüz arınıyor" dedi. Manisa DHA Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği (MAGİD) Başkam Osman Yıldırım, büyükşehir olan kentte imar sıkıntısının had safhaya ulaştığını belirtti.

Osman Yıldırım: Manisa'daki imar sorunu çözülürse ev fiyatları düşer!

Manisa Girişimci İnşaat Müteahhitleri Derneği (MAGİD) Başkanı Osman Yıldırım, büyükşehir olan kentte imar sıkıntısının had safhaya ulaştığını belirterek, müteahhitlerin isyan ettiğini söyledi. Yıldırım, "İnşaat sektörü sıkıntıya girdi" dedi

Osman Zolan: Acıpayam'a su arıtma tesisi kazandıracağız!

Denizli Büyükşehir Belediyesi olan Osman Zolan Acıpayam'ı ziyaret etti. Zolan, ziyaretinden sonra yaptığı açıklamada Acıpayam'ı dış etkilerden korumak adına bölgeye yeni bir su arıtma tesisi kazandıracaklarını dile getirdi.

Osman Özgüven, Ege Köy Çiftliği adıyla şarküteri dükkanı açtı!

Dikili’nin önceki dönem Belediye Başkanı Osman Özgüven ‘Ege Köy Çiftliği’ adıyla şarküteri dükkânı açtı. Özgüven’in açılış sırasında çok neşeli olduğu çocuklarıyla ve özellikle de torunlarıyla bolca vakit geçirdiği gözlendi.

Zengin Danışmanlık Mimarlık İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zengin Danışmanlık Mimarlık İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Orhan Zengin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Haziran'da Şişli, Teşvikiye Mahallesi, Emiroğlu İşmerkezi'nde kuruldu.

Osman Nuri Dilek: İzmir'deki hastaneler birleşince hizmet kalitesi artacak!

Prof. Dr. Osman Nuri Dilek İzmir'deki hastanelerin birleşmesi ile ilgili yaptığı açıklamada “Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Tepecik Hastaneleri’nin birleşmesi ile sağlıkta hizmet kalitesi daha da artacak” dedi

Osman Ulukaya kimdir?

Yalova Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Osman Ulukaya kimdir? Osman Ulukaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Osman Ulukaya, ne zamandan beri bu görevde?

Osman Nuri Dilek: Karşıyaka Devlet Hastanesi arsasını takas edebiliriz!

Kuzey Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Nuri Dilek, depreme dayanıksızlığı nedeniyle yıkılması planlanan Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin arsasını, Karşıyaka Belediyesi'nin vereceği bir arsa ile takas etmek istediklerini söyledi.

Osman Bektaş: İstanbul'daki deprem riski azalmış olabilir!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Bektaş, Ege Denizi'ndeki depremin, İstanbul'un deprem tehlikesi ve deprem riskinin yeniden değerlendirilmesini gerekli kıldığını bildirdi.

Osman Boyner: Çin’le artan cari açık turist çekerek kapatılabilir!

Türkiye’nin Çin ile büyük bir cari açık problemi olduğunu söyleyen TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Osman Boyner, “Bu cari açık yatırım ve turist çekilerek kapatılabilir. Çin’in geçen sene yurtdışına yaptığı yatırım tutarı 90 milyar dolar” dedi.

Osman Bektaş: Ege Denizi depremi ezber bozan iki depremden biri!

Osman Bektaş, 17 Ağustos depreminden sonra yaşanan 12 Kasım 1999 Düzce depremi ve Gökçeada yakınlarındaki son depreminin Marmara Bölgesi'nde depremin doğudan batıya "göç ettiği" ezberini bozan iki deprem olduğunu savundu.

Osman Zengin Haberi

Osman Zengin

Şura Proje Yönetimi Mühendislik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Osman Zengin tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Çekmeköy, Hamidiye Mahallesi'nde kuruldu.


Şura Proje Yönetimi Mühendislik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve satmak b Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek c. Türkiye sınırları içinde veya...