03 / 05 / 2024

Osman Zolan özgeçmiş

Osman Zolan özgeçmiş

Osman Zolan, 2019 yerel seçimlerinde Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Osman Zolan kimdir? Osman Zolan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Osman Zolan Denizli için 258 projesini açıkladı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, 15 başlıkta hazırladıkları 258 projeyi ‘Sen ben yok önce Denizli’ adıyla tanıttı.

Osman Zolan'a Mimarlar Odası'ndan ziyaret!

Bir süre önce göreve başlayan TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı M. Serdar Alayont ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret etti. 

Osman Zolan yüzde 40 yapı yoğunluğu sorununa çözüm getirdi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süredir kent gündemde olan inşaat alanlarındaki yüzde 40 yapı yoğunluğu sorununa çözüm getirdi.

Muğla Şehir Plancıları Odası’ndan Osman Zolan’a ziyaret!

Muğla Şehir Plancıları Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Zolan, “Biz gelecek nesillere güzel, yaşanılabilir, huzurlu bir şehir bırakmak durumundayız. O yüzden Şehir Plancıları Odası bizim için çok önemli” dedi.

Osman Zolan: Asırlık yatırımlar yapıyoruz!

11 ayın sultanı ramazan boyunca gelenekselleşen gönül sofralarında vatandaşlarla iftar yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Akkonak sakinleriyle bir araya geldi.

Denizli'nin 121 projesine muhtarlardan tam not!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1 yıl içerisinde hayata geçireceği 121 Dev Projesi’ni kent genelindeki “yol arkadaşlarım” dediği muhtar ve azalarına anlattı.

Osman Zolan'ın 121 dev projesine tam not!

Denizli'de trafik sorununu tarihe oluyor. 1 yılda hizmete girecek Üçgen Köprülü Kavşakları, Zeybek Köprülü Kavşağı, Sanayi Köprülü Kavşağı, Çevre Yolu Bozburun Köprülü Kavşağı ve Ankara Yolu Köprülü Kavşağı ulaşımda çığır açacak.

Denizli'deki 10 tarihi bina kente kazandırılacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 2016-2017 Eylem Planı ile birlikte açıkladığı 121 dev proje kapsamında Denizli’de yıkılmaya yüz tutmuş 10 adet tarihi bina daha kente kazandırılacak.

Denizli Büyükşehir'den rekor altyapı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında kent merkezi ve ilçelere 1273 kilometre içme suyu, 1122 kilometre kanalizasyon ve 105 kilometre yağmur suyu olmak üzere bir yılda toplam 2 bin 500 kilometrelik hat döşeneceğini söyledi.

Denizli'nin 10 mahallesine altyapı yatırımı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerindeki 10 mahallede devam eden alt yapı çalışmalarından şikayet eden vatandaşlara "Bu zorluklar sıkıntılar unutulacak" dedi

Denizli projelerinde son durum!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında yapımı süren 50 metre genişliğindeki yol ile Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ tarafından 10 ayrı mahallede sürdürülen alt yapı çalışmaları ile ve su depolarını inceledi

Denizli Büyükşehir yatırımları 2015'e damga vurdu!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2015'in Denizli'de yatırım yılı olduğunu vurgulayarak, gelir ve gider hedeflerinin gerçekleştirme oranlarına bakıldığında Büyükşehir Belediyesi bütçesinin çok başarılı olduğunu ifade etti.

Denizli Büyükşehir'den 7 yüzme havuzu!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 2016-2017 Eylem Planı’nda açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında Denizli merkeze 3, ilçelere 4 olmak üzere 1 yılda toplam 7 yüzme havuzu yapılacak.

Osman Zolan özgeçmiş Haberi

Osman Zolan özgeçmiş

Osman Zolan kimdir?

Osman Zolan, 1964 yılı Denizli Tavas İlçesi doğumlu. İlkokulu Tavas - Garip köyde okuyan Osman Zolan, 2014 yerel seçimlerinde AK Partiden Denizli Belediye Başkanı adayı olarak gösterildi. Osman Zolan, orta ve lise eğitimini ise Isparta - Gönen Öğretmen Lisesi’nde yaptı. 

Akademik Eğitimini ise Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamlayan Zolan, Denizli Barosuna kayıtlı olarak avukatlık yaptı. 

28 Mart 2004 yerel seçimlerinde Belediye Meclis Üyesi seçilerek, aynı zamanda o tarihten bu yana Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü.

16 Mart 2011 tarihinde Denizli Belediye Başkanlığı görevine seçildi.

Osman Zolan, 2019 yılı yerel seçimlerinde Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.

Osman Zolan, evli ve 2 çocuk babasıdır

Denizli geleceğe hazırlanmak için aralıksız proje...