25 / 07 / 2024

Osmanbaba Köprüsü su kesintisi

Osmanbaba Köprüsü su kesintisi

Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı Yaylacık Mahallesi'nde aşırı yağış yüzünden yıkılan Osmanbaba Köprüsü 4 mahalleyi susuz bıraktı. Köprünün yıkılmasıyla birlikte buradan geçen su boruları da kullanılmaz hale geldi.

Osmangazi Köprüsü'nde 40 bin araçlık geçiş garantisi yıl ortasında tutturulacak! 

Nurol Holding CFO'su Kerim Kemahlı, Osmangazi Köprüsü’nden günde geçmesi garanti edilen 40 binlik aracı senenin ortasında tutturacaklarını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Hasankeyf-2 Köprüsü gelecek ay açılacak!

Ilısu Barajı ve HES projesi kapsamında inşaatına başlanan Hasankeyf-2 Köprüsü'nde sona gelindi. Projenin gelecek ay hizmete açılacak.

Hasankeyf 2 Köprüsü'nün inşaatında sona gelindi!

Ilısu Barajı ve HES projesi kapsamında inşaatına başlanan Hasankeyf-2 Köprüsü gelecek ay açılacak.

Trabzon Tabakhane Köprüsü'nde yıkılma riski!

Trabzon'da kentsel dönüşüm kapsamında su borusunun patlaması sonucu çıkışında çökme meydana gelen ve yıkılma riski buluan Roma dönemine ait Tabakhane Köprüsü'nde incelemeler yapıldı.

Batman Köprüsü yeniden yapılacak!

Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından Tunceli-Erzincan karayolunun bağlantısını sağlaması amacıyla yaptırılacak ve 6 milyon liraya mal olacak Batman Köprüsü'nün yeniden yapım sözleşmesinin imzalandığı bildirildi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Akçansa ile yükseldi!

Sabancı Holding CEO’su Zafer Kurtul, Yavuz Sultan Selim Köprüsü için “Ülkemize bugüne kadar çok büyük yatırımlar yapmış bir topluluk olarak, bu büyük projenin içinde yer almaktan dolayı oldukça gururluyuz” dedi.

Osmangazi Köprüsü Yalova'yı depo merkezi yapacak!

E-ticaret şirketleri Osmangazi Köprüsü’yle Yalova’yı depo merkezi yapacak. Sefamerve.com CEO’su Metin Okur, “Organize lojistik merkeziyle Yalova ihracat üssü olur” dedi.

Batman'daki Zillek Köprüsü sulara gömülecek!

Yaklaşık 80 yıl önce Batman ile Diyarbakır’ı tren yolculuğunda birbirine bağlayan Zillek köprüsünü de Ilısu barajı yutacak. Tarihi köprünün dibinde şimdi de 1.5 metre uzunluğunda devasa bir köprü yapılıyor.

Antalya Aksu Çayı Tehneli Köprüsü inşaat çalışmaları sürüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Devlet Su İşleri(DSİ) Antalya 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür ile Aksu Çayı Tehneli Köprüsü inşaat alanında incelemelerde bulundular.

İlhan Bayram Körfez Geçiş Köprüsü’nü inceledi!

İSU Genel Müdürü İlhan Bayram kurumun teknik yöneticileri ile birlikte dünyanın en büyük orta açıklıkta asma köprüler arasında 4’ncü sırada yer alacak Körfez Geçiş Köprüsü’ndeki çalışmaları yerinde inceledi.

İSU, Körfez Geçiş Köprüsü'nde incelemelerde bulundu!

İSU Genel Müdürü İlhan Bayram kurumun teknik yöneticileri ile birlikte dünyanın en büyük orta açıklıkta asma köprüleri arasında 4’ncü sırada yer alacak olan Körfez Geçiş Köprüsü’ndeki çalışmaları yerinde inceledi.

Gümüşhane'de iki tesis arası bağlantı köprüsü yapılıyor!

Gümüşhane'de yapına devam eden çevre yolu çalışmaları sırasında Gümüşhane Belediyesine ait katı atık aktarma istasyonu ve atık su arıtma tesisi yolu için ulaşım köprüsü yapılıyor.

Keçiören Fatih Köprüsü'nün altı aydınlatıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Keçiören Fatih Köprüsü altını aydınlatarak hem sürücülerin hem de yayaların güvenliğini sağladı.Daha önce yayaların korktuğu için kullanmaktan çekindiği köprü altının aydınlatılması suça eğilimli kişiler için caydırıcı oldu.

Osmanbaba Köprüsü su kesintisi Haberi

Osmanbaba Köprüsü su kesintisi


Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı Yaylacık Mahallesi'nde aşırı yağış yüzünden yıkılan Osmanbaba Köprüsü 4 mahalleyi susuz bıraktı. Köprünün yıkılmasıyla birlikte buradan geçen su boruları da kullanılmaz hale geldi. Yaklaşık 3 bin kişinin yaşadığı 4 mahallede iki gündür sular akmadı. Yaklaşık 200 yıllık olan tarihi köprü, 1990 yılında yaşanan büyük sel felaketinde ayakta durmayı...