28 / 08 / 2024

Osmancık Belediyesi alt yapı çalışmaları

Osmancık Belediyesi alt yapı çalışmaları

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, sel baskınlarına yönelik alt yapı çalışmalarına başladıklarını, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından hazırlanan projenin de tamamlanmak üzere olduğunu söyledi...

TOKİ Çorum Osmancık 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Çorum Osmancık projesi 2019 fiyatları kaç lira? TOKİ Çorum Osmancık 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Çorum Osmancık 2019 başvuru şartları ve detayları neler? İşte Çorum Osmancık 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla....

Gölcük Sivritepe alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Gölcük Sivritepe alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Ayvalık Belediyesi´ne ait iş yerlerinde kira artışı yok!

Balıkesir Ayvalık Belediye Meclisi´nin 2019 Şubat ayı toplantısı düzenlendi. Ayvalık Belediyesi´ne ait iş yerlerini kullanan kiracılara bu yıl kira artışı yapılmaması talebi oy birliğiyle kabul edildi.

TOKİ Kütahya Altıntaş başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Altıntaş projesinde yer alan 112 konut bugün satışa çıktı.

TOKİ Kütahya Altıntaş'ta teslimler başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Altıntaş projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi başladı.

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'nin akıbeti TBMM'de!

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi'nin ne zaman faaliyete geçeceğini Bakan Varank'a sordu..

Bozüyük Belediyesi'nden vergi hatırlatması!

Bozüyük Belediyesi, Emlak Vergisi ve 2018 yılına ait Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödeme süresinin, bu ay bitiminde sona ereceği belirtilerek mükellefleri uyardı. 

Kütahya Altıntaş TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Altıntaş projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kütahya Altıntaş başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Altıntaş projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor. Projede toplam 187 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kütahya Altıntaş'da sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Altıntaş 4. ve 5. etap projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Çorum Osmancık kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Osmancık'ta hayata geçirdiği 357 konutun kura çekilişi gerçekleşti.

TOKİ Çorum Osmancık 2. Etap'ta teslimler başlıyor!

TOKİ Osmancık 2. Etap projesinde yer alan 198 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kütahya Altıntaş kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Altıntaş'ta hayata geçirdiği 238 konutun kura çekilişi yapıldı.

Osmancık Belediyesi alt yapı çalışmaları Haberi

Osmancık Belediyesi alt yapı çalışmaları




Başkan Karataş, sel baskınlarına yönelik alt yapı çalışmalarına başladıklarını, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından hazırlanan projenin de tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. 



Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, makamında düzenlediği basm toplantısında belediyenin faaliyetlerini ve ilçenin geleceğine yönelik önemli projeleri değerlendirdi Osmancık Belediye Başkam Hamza Karataş, düzenlediği basm toplantısında ilçede yayın yapan yerel gazetelerin temsilcileri ve haber ajanslarının ilçe muhabirleri ile bir araya geldi Osmancık Belediye Başkam Hamza Karataş ilçede etkili olan sağanak yağışlarda son yılların en büyük yağış miktannın kaydedildiğini belirterek önemli derecede sel ve su baskınlarının yaşandığım ifade etti. Dere yataklanndaki yapılaşmanın ilçeyi tehdit eder boyuta geldiğini kaydeden Karataş, sel baskınlarına yönelik alt yapı çalışmalarına başladıklarım, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından hazırlanan projenin de tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. 


Karataş;...