30 / 04 / 2024

Osmancık OSB sanayi parseli

Osmancık OSB sanayi parseli

Osmancık Organize Sanayi Bölgesi(OSB)'nin Sanayi parselleri Bakanlık Onayında Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık Organize Sanayi Bölgesinin şehir plancısı tarafından hazırlanan imar planlarının bakanlık onayına gönderildiğini belirtti.

Osmancık OSB'nin 39 sanayi parseli bakanlık onayında!

Osmancık Organize Sanayi Bölgesi(OSB)’nin Sanayi Parselleri Bakanlık Onayında Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık Organize Sanayi Bölgesinin şehir plancısı tarafından hazırlanan imar planlarının bakanlık onayına gönderildiğini belirtti.

Karabük OSB'de 35 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Karabük Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı'nca Karabük OSB'de altyapı yapım işi 35 milyon 73 bin 761 TL'ye kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Kavacık OSB projesinin imar planı askıda!

Kavacık Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projesinin imar planı onayı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından askıya çıkarıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü ise ilginç bir karar verdi.

Osmancık OSB’de arsa tahsisi başladı!

Çorum Osmancık Organize Sanayi Bölgesi için toplantı düzenlendi. Toplantıda arsa tahsislerine başlandı.

Osmancık OSB'de alt yapı çalışmaları başlıyor!

Çorum Osmancık Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı işlerinin yapılması için ihaleyi alan firmaya yer teslimi yapıldı.

Osmancık Organize Sanayi bölgesi ihale ediliyor!

Çorum’un Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık Organize Sanayi Bölgesi ihalesinin 8 Haziran’da yapılacağını açıkladı.

Çorum Osmancık OSB’de arsa tahsisleri başladı!

Osmancık Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti sanayi parsellerinin birim fiyatını belirledi ve Çorum Osmancık OSB’de arsa tahsislerini başlattı.

Çorum Osmancık OSB'ye ödenek müjdesi!

Osmancık Belediye Başkanı ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Karataş çeşitli ziyaretler için Çorum’da bulunan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile görüştü.

Çorum Osmancık OSB için kamulaştırmalar başlıyor!

Osmancık Organize Sanayi Yönetim Kurulu toplantısında OSB süreciyle ilgili çalışmalar değerlendirildi. OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Belediye Başkanı Hamza Karataş, kamulaştırma işlemiyle ilgili çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Çorum Osmancık OSB yatırım programına alındı!

Osmancık Belediye Başkanı ve Osmancık Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Karataş, kuruluş süreci ve imar planları tamamlanan OSB’nin 2016 yatırım programına alındığını söyledi.

Osmancık'taki metruk eve sağlam raporu mu verildi?

Osmancık ilçe merkezinde her an yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya bulunan metruk bir eve Kırıkkale İdare Mahkemesi tarafından 'iskeleti sağlam ve herhangi bir tehlike oluşturmuyor' gerekçesiyle yıkım izni verilmediği ileri sürüldü.

Çorum Osmancık Adalet Sarayı binası himete açıldı!

Çorum’un Osmancık ilçesinde 1 yıl önce Adalet Bakanlığı tarafından ihalesi tamamlanarak inşaatına başlanan Osmancık Adalet Sarayı Projesi bitim aşamasına geldi.

Mimstek İnşaat Mimarlık Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimstek İnşaat Mimarlık Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Töreli tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ocak'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Yakuplu Caddesi' nde kuruldu.

Çorum Osmancık Beylerçelebi Cami’nin çevre düzenlemesi yapılıyor!

Osmancık ilçesinin en büyük camisi olan Beylerçelebi Cami’nin (Büyük Cami) bahçesinde belediye tarafından çevre düzenlemesi yapılıyor.

Osmancık OSB sanayi parseli Haberi

Osmancık OSB sanayi parseli

Osmancık Organize Sanayi Bölgesinde çalışmaların aralıksız devam ettiğini kaydeden Başkan Karataş, şehir plancısı tarafından imar planlarının hazırlandığını ve 39 adet sanayi parselinin bakanlık onayına sunulduğunu ifade etti. 

İmar planlarının onaylanmasının ardından yatırımcılar için tahsislere başlanacağını kaydeden Hamza Karataş "Osmancık Organize Sanayi Bölgesinde sanayi parsellerinin belirlenmesi için çalışmalar sürüyor. 

OSB alanın yaklaşık yüzde 43'ü olan 200 dönümlük alanda 39 sanayi parseli oluşturuldu. Bakanlık onayının ardından mütevelli heyetimiz yatırımcılarımız için arsa tahsislerine başlayacaktır." dedi. 

Osmancık'ın sanayi alanında da önemli gelişmeler gösterdiğini kaydeden Karataş "Son yıllarda tekstil sanayisinin gelişmesi ilçemize önemli katkı sağlamıştır. Osmancık'ın gerek D-100 Karayolu gibi önemli bir güzergahta bulunması, gerekse liman ve havaalanına yakınlığı, büyükşehirlere ulaşım kolaylığı gibi avantajları nedeniyle yatırımcılar için bir cazibe merkezi konumundadır. Organize Sanayi Bölgesi, yatırımcı ile bu...