27 / 04 / 2024

Osmancık Saat Kulesi Meydanı metruk bina

Osmancık Saat Kulesi Meydanı metruk bina

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, metruk yapının yıkılmadan önce mülk sahiplerinin onayının alındığını belirterek “Saat Kulesi Meydanında çökme aşamasına gelmiş metruk bir yapı ekiplerimiz tarafından yıkılmıştır" dedi

Bizim Toptan’da toplu indirim başladı! 20 kg bulaşık deterjanı 233 TL’ye, 25 kg yerli Osmancık pirinç 1.118 TL’ye düştü!

Bizim Toptan’da 31 Ekim’e kadar alışveriş sepetini dolduracak indirimler başladı. Bu kapsamda, 20 kg bulaşık deterjanı 233 TL’ye, 25 kg yerli Osmancık pirinç 1.118 TL’ye Çaykur 2 kg siyah çay 277 TL’ye düştü. İşte 26 Ekim 2023 Perşembe fiyat listesi...

Kız Kulesi Ziyaretçi Karşılama Merkezi ve İskelesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Salacak Mahallesi, Kız Kulesi Ziyaretçi Karşılama Merkezi ve İskelesi 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı. 

Kız Kulesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Salacak Mahallesi, 369 Ada 1 Parsel Kız Kulesi 1/5000 Ve 1/1000 Ölçekli Nazım Ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kız Kulesi'nin imar planları açılıştan sonra geldi! Planda neler yer alıyor? 

İstanbul’un simgelerinden Kız Kulesi’nin imar planları, restorasyonun bitirilip açılışının yapılmasından sonra hazırlandı ve itirazlar için askıya çıkarıldı. İşte ayrıntılar...

Kız Kulesi ziyareti ücretsiz mi? Kız Kulesi'nde müzekart geçerli mi?

Uzun süredir tadilatta olan tarihi Kız Kulesi yeniden ziyaretçilerini ağırlayacak. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Kız Kulesi'nin mayıs ayı sonuna kadar ücretsiz olacağını belirtti.

Kız Kulesi ne zaman, saat kaçta açılacak? Kız Kulesi'nin açılış saati belli oldu!

Kız Kulesi ne zaman, saat kaçta açılacak sorularının yanıtları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Kız Kulesi saat kaçta açılacak?

İstanbul'un simgesi Kız Kulesi, 11 Mayıs'ta ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor! İşte öncesi ve sonrası!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından orijinal malzemeler kullanılarak gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları tamamlanan İstanbul'un sembol yapılarından Kız Kulesi, 11 Mayıs'ta ziyarete açılıyor.

Migros’ta Osmancık Pirinç 26 lira, sucuk tam 55 lira birden indirimde! 15 Mart 2023 Fiyat Listesi

Bu hafta pek çok ürününü indirimli fiyatlarla satmaya başlayan markette 2 kg Yayla Osmancık Pirinç 90,90 TL’den 26 TL indirime girerek 64,90 TL’ye, Sek Yarım Yağlı 1.500 gram yoğurt 44,95 TL’den 36,90 TL’ye kadar indi.

Osmancık Hırdavat İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmancık Hırdavat İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Oldaç tarafından kuruldu.

Çorum Osmancık TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle 2+1!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Çorum Osmancık projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Osmancık 2022 ucuz konut projesi...

Kız Kulesi'nin restorasyonunda son durum ne? Kültür ve Turizm Bakanlığı teknik raporu paylaştı! İşte o rapor!

İstanbul’un simge yapılarından olan Kız Kulesi’nin restorasyon çalışmaları Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından geçtiğimiz senenin Eylül ayında başlatılmıştı. Son zamanlarda tarihi kuleye kamuflaj uygulaması merakları artırdı. İşte Kız Kulesi'ndeki son durum...

Kız kulesi yıkıldı mı? Son dakika: Sosyal medya çalkalanıyor

Sosyal medya bu haberle çalkalanıyor… Sosyal medyada paylaşılan ‘Kız kulesi yıkıldı’ paylaşımları gerçeği yansıtıyor mu?

Kız Kulesi restore ediliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı'na geçen Kız Kulesi, restore edilerek kültür ve sanat merkezi haline gelecek. 

Osmancık Saat Kulesi Meydanı metruk bina Haberi

Osmancık Saat Kulesi Meydanı metruk bina


Osmancık Saat Kulesi Meydanında uzun yıllardır metruk halde bulunan eski bir ev can güvenliği ve çevre kirliliği gerekçesiyle yıkıldı.


MÜLK SAHİPLERİNİN ONAYI ALINDI


Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, metruk yapının yıkılmadan önce mülk sahiplerinin onayının alındığını belirterek “Saat Kulesi Meydanında çökme aşamasına gelmiş metruk bir yapı ekiplerimiz tarafından yıkılmıştır. Kısmi olarak çatısı çökmüş metruk bir yapıydı. Can güvenliği nedeniyle vatandaşlarımızın da yıkım talebi vardı. Ayrıca şehrin görünümünü de olumsuz etkileyen bir yapıydı. Özel mülkiyet olması nedeniyle mülk sahipleri ile görüştük. Yıkılmasının memleketimiz adına daha yararlı olacağını belirttik. Onlar da olumlu karşıladılar ve mülk sahiplerinin onayı ile binanın yıkımını gerçekleştirdik” dedi.



Osmancık...