27 / 04 / 2024

Osmancık toki konutları

Osmancık toki konutları

Osmancık ilçesinde inşaatı hızla yükselen Gemici TOKİ konutlarının ardından yeni projeler için çalışmaların başladığı bildirildi.

Osmancıklı muhtarlardan TOKİ teşekkürü!

Osmancık TOKİ konutları dolayısıyla üç mahallenin muhtarları Belediye Başkanı Hamza Karataş’ı ziyaret etti. Çay Mahallesine yapılacak TOKİ konutlarının üç mahalleyi de etkileyeceğini dile getiren muhtarlar, Başkan Karataş’a teşekkür ettiler.

Çorum Osmancık TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle 2+1!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Çorum Osmancık projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Osmancık 2022 ucuz konut projesi...

Tunceli Ovacık TOKİ konutlarında son durum ne?

Tunceli Ovacık'ta 2017'de TOKİ konutlarının kuraları çekildi. O tarihte inşaatına start verilen TOKİ konutlarının tesliminin 2018'in sonunda yapılması planlanıyordu. Ancak teslimler henüz yapılmadı, vatandaşlar mağdur olduklarını dile getirdi.

Çorum Osmancık TOKİ kurası 11-12 Mayıs'ta!

Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, TOKİ tarafından Çorum’un Osmancık ilçesi Koyun Baba Mahallesi’nde yapılan 4. etap 357 konut için kuraların 11-12 Mayıs tarihleri arasında çekileceğini açıkladı.

TOKİ Çorum Osmancık 218 konut ihalesi yarın!

Çorum İli Osmancık İlçesi 3.Etap 218 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Çorum Osmancık 218 konut ihalesi 19 Ağustos'ta!

Çorum İli Osmancık İlçesi 3.Etap 218 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Ağustos 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Çorum Osmancık 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Çorum Osmancık projesi 2019 fiyatları kaç lira? TOKİ Çorum Osmancık 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Çorum Osmancık 2019 başvuru şartları ve detayları neler? İşte Çorum Osmancık 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla....

TOKİ Çorum Osmancık kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Osmancık'ta hayata geçirdiği 357 konutun kura çekilişi gerçekleşti.

TOKİ Çorum Osmancık 2. Etap'ta teslimler başlıyor!

TOKİ Osmancık 2. Etap projesinde yer alan 198 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ'den Çorum Osmancık'a 357 konut!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin konut inşa edecek olan TOKİ, Çorum Osmancık projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Osmancık Konutları hak sahiplerine teslim edildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Ankara'nın Osmancık İlçesi'nde inşa edilen 198 konut hak sahiplerine teslim edildi. Kura çekilişi Belediye Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Osmancık TOKİ 3. Etap başvuruları 24 Nisan'da başlıyor!

TOKİ Osmancık 3. Etap projesinde yer alan 138 adet konut için başvurular 24 Nisan – 31 Mayıs 2017 tarihleri arasında alınacak.

Gölcük TOKİ Konutları için arazi bulunması bekleniyor!

Gölcük'te TOKİ Konutları hayata geçirilmesi için arazi bulunması bekleniyor. Arsa bulunduğu takdirde TOKİ Konutları için çalışmalar başlayacak.

Osmancık'ta 3. Etap TOKİ Konutları inşa edilecek!

Osmancık Belediyesi, Gemici ve Şenyurt Esentepe TOKİ Konutları projesinin ardından 3. Etap TOKİ Konutları için başvuru yaptı.

Osmancık toki konutları Haberi

Osmancık toki konutları


Osmancık ilçesinde inşaatı hızla yükselen Gemici TOKİ konutlarının ardından yeni projeler için çalışmaların başladığı bildirildi.


Belediye Başkanı Hamza Karataş, TOKİ Emlak Dairesi Uzmanı Kadir Daşçı ile birlikte TOKİ şantiyesinde incelemelerde bulundu. Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Eskiadam, Osmancık Malmüdürü Hüseyin Zengin ve Milli Emlak Müdürü Ömer İnal’ın da katıldığı inceleme gezisinin ardından yeni projeler de masaya yatırıldı.


Başkan Karataş, Şenyurt Mahallesinde yaklaşık 22 dönüm arsanın meclis kararı ile TOKİ konutları yapılmak üzere imar değişikliği yapıldığını ifade etti.


Talep ölçümü için anket çalışmalarını da başlattıklarını kaydeden Karataş “Vatandaşlarımız TOKİ konutlarına yoğun talep gösteriyor. Biz de vatandaşlarımızın talebinin karşılanması için gerekli çalışmaları yapıyoruz. TOKİ uzmanımız ile birlikte gerekli incelemeleri yaptık. Resmi başvurularımız da tamamlandı. Bundan sonraki süreç TOKİ ile belediyemiz ve ilgili kurumlarla birlikte sürdürülecek....