04 / 05 / 2024

Osmangazi Belediyesi 6 büyük projeyi hayata geçiriyor

Osmangazi Belediyesi 6 büyük projeyi hayata geçiriyor

Osmangazi Belediyesi Yeni Türkiye yolunda yeni projelerini hayata geçiriyor. Osmangazi Belediyesi Kent Meydanı, Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi, Panorama Bursa 1326, Osmangazi Atletizm Salonu, Adrenalin park ve Kaliteli Yaşam Merkezi projelerini hayata ge

Balıkesir Burhaniye Belediyesi 6 arsayı satıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Balıkesir ili Burhaniye Belediyesi, Balıkesir ili, Burhaniye ilçesi, Tayıeli Mahallesi'nde yer alan 6 arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları ve merak edilen tüm ayrıntılar...

Osmangazi Belediyesi 53 ev ve dükkan satacak!

Osmangazi Belediyesi 53 ev ve dükkanı satışa çıkarıyor. Söz konusu ihalede dükkanların satış fiyatları 410 bin TL'den, evlerin satış fiyatları 570 bin TL'den başlıyor.

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Osmangazi Belediyesi depreme dayanıksız binayı yıktı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, depreme dayanıksız olduğu belirlenen binanın yıkımının gerçekleştirdi. 

Osmangazi Belediyesi yurt inşaatı giderlerini Belediye bütçesinden ödedi iddiası!

Bursa’da Osmangazi Belediyesi’nin, belediye bütçesinden milyonlarca TL harcama yaparak özel bir vakfa ait yurt inşaatının yapım işini üstlendiği belirlendi. Özel derneğin yurt inşaatı yapımını 5 milyon 982 bin TL+KDV bedelle üstlendiği vurgulandı.

Osmangazi'de metruk binalar tek tek yıkılıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından metruk binaların yıkımına devam ediliyor. Belediye ekipleri, Dereçavuş Mahallesi 6. Dere Sokak üzerinde yer alan metruk binayı gerekli önlemleri alarak yıktı.

Osmangazi Belediyesi'nden 'Mustafa Özbağ'a bina tahsisi' iddiası!

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden kiraladığı tarihi Karabaş-ı Veli Kültür Merkezi binasını Mustafa Özbağ’ın derneğine tahsis ettiği iddia edildi...

Osmangazi Belediyesi vezneleri hafta sonu açık!

Osmangazi Belediyesi, 2019 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödemelerinde vatandaşların her hangi bir sıkıntı yaşamaması için vezneleri hafta sonu kapatmayacak.

Osmangazi'deki kaçak bina yıkıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Osmangazi Mahallesi'nde kaçak olarak inşa edilmiş 6 katlı ruhsatsız binanın yıkımına başladı.

Osmangazi Belediyesi metruk binaları tek tek yıkacak!

Osmangazi Belediyesi, Seçköy Mahallesi'nde vatandaşın güvenliğini tehdit eden metruk binayı yıktı. Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar, yoğun şikayetler aldıklarını belirterek yıkımların devam edeceğini söyledi.

Osmangazi Belediyesi yeni projelerin temelini atacak!

Osmangazi Belediyesi, 2019 yılında açılışını gerçekleştireceği yeni projeler ile kentin geleceğine damga vuracak.

Osmangazi Belediyesi'nden Bursa için yeni projeler!

Hayata geçirdiği vizyon projelerle Bursa’ya değer katan Osmangazi Belediyesi, yeni projeler için düğmeye bastı.

Bursa Osmangazi'de 2018'de 6 bin 189 çift evlendi!

Osmangazi Belediyesi Merinos Nikâh Dairesi’nde 2018'de toplam 6 bin 189 çiftin nikâhı kıyıldı.

Osmangazi Belediyesi 6 büyük projeyi hayata geçiriyor Haberi

Osmangazi Belediyesi 6 büyük projeyi hayata geçiriyor

Hızlı büyüyen Bursa’nın şehircilikte gelişim ve değişimini gösteren bir simge olarak kent merkezini süsleyecek “gerçek meydan” için geri sayım başladı. Osmangazi Belediyesi, Türkiye’nin en büyük şehirlerinden biri olan Bursa’ya modern ve sosyal bir meydan kazandırıyor. Meydan, modern mimariye sahip camisi, sosyal ve kültürel donatı alanları, kafeteryası, parkı ve yeşil alanlarıyla “İşte hizmet işte geleceğin Bursa’sı” dedirtecek.


PANORAMA BURSA 1326 FETİH MÜZESİ


Osmanlı Devleti'nin kurduğu şehir Bursa, cihan devletinin efsanevi kuruluş ve yükseliş dönemini Panorama Bursa 1326 Fetih Müzesi ile gözler önüne serecek.Dünyanın ikinci tam panoramik müzesi olma özelliği taşıyan müze Bursa'nın yanı sıra Türkiye'nin de tarihi zenginliklerine, kültürüne ve ekonomisine değer katacak.


SOĞANLI KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ


Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden birine imza atmaya hazırlanan Osmangazi Belediyesi, mimarisi ve sosyal yaşam alanlarıyla...