29 / 04 / 2024

osmangazi belediyesi dönüşüm projeleri

osmangazi belediyesi dönüşüm projeleri

Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği kentsel dönüşüm çalışmalarının Bursa’nın ve Osmangazi’nin geleceğine şekil verdiğini ifade eden RUMELİSİAD yönetimi, Başkan Dündar’ı başarı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

2016 Osmangazi'de dönüşüm yılı olacak!

Osmangazi Belediyesi, 2015 yılında hız verdiği kentsel dönüşüm çalışmalarına 2016 yılında yepyeni projeler de dahil ederek sadece ilçenin değil tüm kentin çehresini değiştirmeyi hedefliyor.

Modern Osmangazi'nin temelleri atıldı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni Türkiye yolunda modern Osmangazi’yi inşa etiklerini söyledi. Dündar, “Belediye olarak ‘İşimiz, gücümüz, Osmangazi’ diyerek çalışıyoruz. Geçen 5 yılda modern Osmangazi’nin temellerini attık.'' dedi.

Narlıdere Belediyesi, dönüşüm komitesi kuracak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onay vererek askıya aldığı kentsel dönüşüm planları çerçevesinde Narlıdere Belediyesi, hak sahipleri için bir toplantı gerçekleştirdi.

Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm ihalesi 9 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Osmangazi Alemdar ve Gaziakdemir Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesini 9 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm projesi ihalesi 13 Ağustos'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 13 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Osmangazi'de kentsel dönüşüm kent merkezine taşınıyor!

Yunuseli Mahallesi’nde kat karşılığında kentsel dönüşüm projesi hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, proje dahilinde inşa edilecek daireleri, kent merkezindeki kentsel dönüşüm sahasında yer alan lojmanlar ile takas edecek.

Osmangazi kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimi!

Özhaseki, Osmangazi Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi Anahtar Teslim Törenine katılarak, hak sahiplerine anahtar ve tapularını teslim etti.

Osmangazi'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Bursa’nın merkez Osmangazi Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından Demirkapı Mahallesi sakinlerini kentsel dönüşüm konusunda bilgilendirme amacıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

Ankara Büyükşehir'den 3 yeni kentsel dönüşüm projesi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi gecekondu ve sorunlu alanları ortadan kaldırmak amacıyla kentsel dönüşüm projeleri hayata geçiriyor. Bu kapsamında 3 yeni kentsel dönüşüm projesine hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, dönüşüm projelerinin prosedür çalışmalarını tamamladı.

Bursa'da dönüşümün ikinci perdesi Demirkapı'da!

Bursa Osmangazi Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarının ikinci yarısını Demirkapı'da başlatacak. Uludağ eteklerinde yer alan bölgenin çehresini değişecek.

Hedefimiz tüm Osmangazi'de kentsel dönüşüm yapmak!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa Sıracevizler ve Yediselviler'de dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm projeleri ile ilçeyi geleceğe taşıyan Yıldırım Belediyesi, dönüşüm uygulamalarından birini de Sıracevizler ve Yediselviler mahallelerinde gerçekleştirecek.

Bursa Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Osmangazi Belediyesi, ikinci perdeyi Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi ile açacak. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Dündar, kimseyi mağdur etmeden bölgede dönüşüm yapacaklarını söyledi.

Bursa Kent Meydanı'nda büyük dönüşüm!

Kent meydanının batı kısımda kalan bölümün dönüşüm çalışmaları Osmangazi Belediyesi tarafından sürdürülürken, Bursa Büyükşehir Belediyesi de meydanın güney ve doğu yakasındaki 2. Etap proje alanındaki çalışmalara başladı.

Osmangazi Belediye Meclisi'nde Soğanlı Dönüşüm Projesi konuşuldu!

Osmangazi Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın başkanlığında yapıldı. Toplantıda Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi de masaya yatırıldı.

osmangazi belediyesi dönüşüm projeleri Haberi

osmangazi belediyesi dönüşüm projeleri


RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kılıkçıer ve yönetim kurulu üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği kentsel dönüşüm çalışmalarının Bursa’nın ve Osmangazi’nin geleceğine şekil verdiğini ifade eden RUMELİSİAD yönetimi, Başkan Dündar’ı başarı çalışmalarından dolayı tebrik etti.


Soğanlı Kültür Merkezi’ndeki makamında konuklarını ağırlayan Başkan Dündar, Balkanlar ve Bursa arasında köprü rolü üstlenen RUMELİSİAD’ı bölgede yapmış olduğu çalışmalardan dolayı kutladı. RUMELİSİAD’ın Bursa iş dünyasının en önemli derneklerinden biri olduğuna dikkat çeken Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak Balkanlar ve Rumeli ile sıkı kardeşlik ilişkileri içerisindeyiz. Ecdat yadigarı topraklardaki tarihi ve kültürel mirasa sahip çıkıyoruz. Bundan sonra da RUMELİSİAD gibi iş dünyasının önde gelen derneğimizle birlikte işbirliği içerisinde Balkanlar, Rumeli ile Bursa’ya yönelik çok önemli çalışmalar yapacağınıza inanıyorum” dedi.


RUMELİSİAD...