29 / 04 / 2024

Osmangazi Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları

Osmangazi Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları

Yunuseli Mahallesi’nde kat karşılığında kentsel dönüşüm projesi hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, proje dahilinde inşa edilecek daireleri, kent merkezindeki kentsel dönüşüm sahasında yer alan lojmanlar ile takas edecek.

Bursa Soğanlı kentsel dönüşüm projesi Mayıs'ta başlayacak!

Bursa'da sosyal alanda çok önemli projelere İmza atan Osmangazi Belediyesi, yeni Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesiyle Avrupa'dan gelen temsilcilerden tam not aldı.

Erkan Aydın: Onay almadan binaları yıkmayacağız!

Gülbahçe Mahallesi'nde nokta mitingi yapan Cumhuriyet Halk Partisi Osmangazi Belediye Başkan adayı Erkan Aydın, bir bölgenin yüzde yüz onayı alınmadan o bölgede hiçbir binanın kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmayacağını söyledi...

Selim Sait Terzioğlu kentsel dönüşüm projelerini anlattı!

SAADET Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selim Sait Terzioğlu ve Gerçek, Milli Görüş belediyeciliği anlayışından, kentsel dönüşüm sorununa, otoparktan yeşil alanlarının yetersizliğine kadar birçok konuda görüşlerini açıkladı...

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Osmangazi Belediyesi 53 ev ve dükkan satacak!

Osmangazi Belediyesi 53 ev ve dükkanı satışa çıkarıyor. Söz konusu ihalede dükkanların satış fiyatları 410 bin TL'den, evlerin satış fiyatları 570 bin TL'den başlıyor.

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Osmangazi Belediyesi depreme dayanıksız binayı yıktı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, depreme dayanıksız olduğu belirlenen binanın yıkımının gerçekleştirdi. 

Osmangazi Belediyesi yurt inşaatı giderlerini Belediye bütçesinden ödedi iddiası!

Bursa’da Osmangazi Belediyesi’nin, belediye bütçesinden milyonlarca TL harcama yaparak özel bir vakfa ait yurt inşaatının yapım işini üstlendiği belirlendi. Özel derneğin yurt inşaatı yapımını 5 milyon 982 bin TL+KDV bedelle üstlendiği vurgulandı.

Osmangazi Belediyesi'nden 'Mustafa Özbağ'a bina tahsisi' iddiası!

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden kiraladığı tarihi Karabaş-ı Veli Kültür Merkezi binasını Mustafa Özbağ’ın derneğine tahsis ettiği iddia edildi...

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

Osmangazi Belediyesi vezneleri hafta sonu açık!

Osmangazi Belediyesi, 2019 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödemelerinde vatandaşların her hangi bir sıkıntı yaşamaması için vezneleri hafta sonu kapatmayacak.

Osmangazi Belediyesi metruk binaları tek tek yıkacak!

Osmangazi Belediyesi, Seçköy Mahallesi'nde vatandaşın güvenliğini tehdit eden metruk binayı yıktı. Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar, yoğun şikayetler aldıklarını belirterek yıkımların devam edeceğini söyledi.

Osmangazi Belediyesi yeni projelerin temelini atacak!

Osmangazi Belediyesi, 2019 yılında açılışını gerçekleştireceği yeni projeler ile kentin geleceğine damga vuracak.

Osmangazi Belediyesi'nden Bursa için yeni projeler!

Hayata geçirdiği vizyon projelerle Bursa’ya değer katan Osmangazi Belediyesi, yeni projeler için düğmeye bastı.

Osmangazi Belediyesi'nin 2019 bütçesi 638 milyon TL!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi’nin 2019 yılı mali bütçesinin 638 milyon TL olduğunu söyledi.

Bursa'ya 100 dönümlük millet bahçesi!

Osmangazi Belediyesi, kentsel dönüşüm projesini “millet bahçesi” ile taçlandırıyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Soğanlı’da 100 dönüm arazi üzerinde millet bahçesi kurulacağını söyledi. 

Osmangazi Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

Osmangazi Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları

Osmangazi Belediyesi, olası bir deprem anında depremin zararlarını en aza indirmek adına kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, Soğanlı Mahallesi’nde hayata geçirdiği Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile yüzlerce insanın sağlam ve güvenli konutlarda oturmasını sağlayan Osmangazi Belediyesi, kent merkezinde çeşitli kurumlar tarafından kullanılan lojmanları kentsel dönüşüme dahil etmek için çalışıyor. unuseli Mahallesi’nde kat karşılığında başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında Osmangazi Belediyesi’ne ait arazi üzerine depreme dayanıklı modern konutlar hayata geçirilecek. Çalışmalarına devam eden Osmangazi Belediyesi, inşa edilecek rezerv daireleri, mülkiyeti Milli Emlak’a ait olan ve çeşitli kurumlar tarafından kullanılan lojmanlar ile takas edecek. Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, kent merkezinde kentsel dönüşüm sahası içerisinde yer alan lojmanlar, takasın ardından Osmangazi Belediyesi tarafından...