06 / 05 / 2024

Erkan Aydın: Onay almadan binaları yıkmayacağız!

Erkan Aydın: Onay almadan binaları yıkmayacağız!

Gülbahçe Mahallesi'nde nokta mitingi yapan Cumhuriyet Halk Partisi Osmangazi Belediye Başkan adayı Erkan Aydın, bir bölgenin yüzde yüz onayı alınmadan o bölgede hiçbir binanın kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmayacağını söyledi...



Gülbahçe Mahallesi'nde nokta mitingi yapan Cumhuriyet Halk Partisi Osmangazi Belediye Başkan adayı Erkan Aydın, bir bölgenin yüzde yüz onayı alınmadan o bölgede hiçbir binanın kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmayacağını söyledi. 


Cumhuriyet Halk Partisi Osmangazi Belediye Başkan adayı Erkan Aydın, seçim çalışmalarına Gülbahçe Mahallesi'nde yaptığı nokta miting ile devam etti. Erkan Aydın Gülbahçe Mahallesi'nde çok sayıda partili tarafından karşılandı. Vatandaşlarla tek tek sohbet eden Erkan Aydın, birlikte çalışarak başarılı olacaklarını kaydetti. 


Kentsel dönüşümü mutsuzluk olmaktan çıkarmanın zamanı geldiğini ifade eden Aydın, "Değerli arkadaşlarım, 64 gün var. Yorulmak yok bize. 64 gün uyumasak bir şey olmaz. Sen çalışırsan, sen uyumazsan, sen komşunu ikna edersen, Cumhuriyet Halk Partisi'ne neden oy vermesi gerektiğini anlatırsan, Osmangazi'deki değişimi gerçekleştirebiliz" dedi. 


Olay Bursa 


Geri Dön