25 / 07 / 2024

Osmangazi Belediyesi köy restore

Osmangazi Belediyesi köy restore

Köyleri hizmet binası, düğün salonu, meydan ve halı saha gibi hizmetlerle buluşturan Osmangazi Belediyesi’nin en büyük hedefi, köyden kente göçü engelleyip, kentten köye göçü başlatmak.

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu'ndaki 5 adet iş yerini kiraya veriyor! 8 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla!

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu sabit pazarında yer alan 5 adet dükkanı 3 yıllığına kiraya veriyor. Peki Feneryolu'nda yer alan düllanların kira bedelleri ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte detaylar..

Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Yüzde 50 oranında zam yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi suya yüzde 50 zammı zorunlu güncelleme şeklinde açıkladı. İşte detaylar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31905 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022 bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği...

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31768 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kadıköy Belediyesi tebligat olmadan yıkım yaptı!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan S.M. ve ağabeyi H.A.A.'ya ait dükkan için Kadıköy Belediyesi'nde yıkım kararı çıktı. İddialara göre; belediye tebligat göndermeden yıkım gerçekleştirdi. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2. kısım...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31602 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Osmangazi Belediyesi köy restore Haberi

Osmangazi Belediyesi köy restore

Köyleri hizmet binası, düğün salonu, meydan ve halı saha gibi hizmetlerle buluşturan Osmangazi Belediyesi’nin en büyük hedefi, köyden kente göçü engelleyip, kentten köye göçü başlatmak. Büyükşehir Yasası ile birlikte mahalle statüsüne geçen köyler, Osmangazi Belediyesi’nin yürüttüğü hizmet yağmurundan payına düşeni alıyor. Geçtiğimiz aylarda Karaislah Mahallesi’ndeki tarihi değirmenin yeniden hayat bulması için restorasyon çalışmalarının startını veren, daha sonra Seferiışıklar Mahallesi’ne düğün salonu, Oyun parkı, kamelya, halı saha ve meydan düzenlemesi yapılması için çalışmaları başlatan Osmangazi Belediyesi, şimdi de Doğancı Mahallesi’ne yapılacak olan çok amaçlı salon, kahvehane ve kamelya yapımı için harekete geçti.


Fen İşleri ve Plan Proje Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Doğancı Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Halil Döner, "Osmangazi Belediyesi olarak, mahalle statüsüne geçerek belediyemiz sorumluluk alanına giren...