23 / 07 / 2024

Osmangazi belediyesi kültür merkezleri

Osmangazi belediyesi kültür merkezleri

Osmangazi Belediyesi, Kayhan Mahallesi’nde 20. yüzyıl başlarına ait sivil mimarlık örneği yapıyı rekonstrüksiyon çalışmaları ile restore etti. Kültür merkezi olarak kullanılacak tarihi yapı, Osmangazi Kayhan Çarşısı’na da önemli bir değer katacak.

Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi Kapaklı Belediyesi'ne devredildi!

Kültür ve sanat alanında yaptığı yatırımlarla Tekirdağ'ı Türkiye'nin kültür merkezi haline getirmeyi planlayanTekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi, imzalanan iş birliği protokolü ile Kapaklı Belediyesi'ne devredildi.

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı!

3 yıl önce hizmete açılan Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı. Merkezde bakım-onarım çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş’ta 15 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açıldı.

Bakırköy Belediyesi kültür merkezi yaptırıyor!

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. İntifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletme ihalesi 12 Şubat'ta... 

Gazzeli Ahmet Efendi Kültür Merkezi’nde sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından Alipaşa Mahallesi’nde yeniden ayağa kaldırılan 19’ncu yüzyıla ait sivil mimari örneği olan Gazzeli Ahmet Efendi Kültür Merkezi’nin inşaatında son aşamaya gelindi. 

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi yaptırıyor!

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırıyor. İntifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletme ihalesi 11 Aralık'ta...

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açılış gün sayıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi projesi açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projenin kısa sürede açılması planlanıyor.

Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş’ta 15 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi inşaatında son aşamaya gelindi.

Efeler Belediyesi Kültür Merkezi açıldı!

Efeler Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Salonu ile ünlü yazar Muzaffer İzgü'nün isminin verildiği tiyatro ve konferans salonu düzenlenen tören ile hizmete açıldı...

Osmangazi Demirtaş Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Demirtaş Kültür Merkezi, modern mimarisi ve estetik görünümü ile dikkat çekiyor.

Beylikdüzü Belediyesi Balıkesir Kültür Merkezi'nin yapımını üstlendi!

Beylikdüzü Belediyesi, Balıkesir Manyas Belediyesi tarafından bölgede temeli atılan Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis'in yapımını üstlendi. Temeli atılan proje 750 metrekarelik alanda inşa edilecek.

Osmangazi'ye yeni kültür merkezi!

Osmangazi Belediyesi, Kayhan Mahallesi’nde 20. yüzyıl başlarına ait sivil mimarlık örneği yapıyı rekonstrüksiyon çalışmaları ile restore etti. Kültür merkezi olarak kullanılacak tarihi yapı, Osmangazi Kayhan Çarşısı’na da önemli bir değer katacak.

Osmangazi belediyesi kültür merkezleri Haberi

Osmangazi belediyesi kültür merkezleri

Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ecdat yadigarı eserleri, restorasyonlarla geleceğe taşıyan Osmangazi Belediyesi tarafından, Kayhan Mahallesi’nde Cumhuriyetin ilk yıllarına ait sivil mimarlık örneği yapı baştan aşağı yenilendi. Tarihi ve kültürel mirasın korunup yaşatılması adına bugüne kadar 567 restorasyon, rölöve, sokak sağlıklaştırma çalışması gerçekleştiren Osmangazi Belediyesi, tarafından yeniden ayağa kaldırılan yapı, sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanmak üzere Bursalılara hizmet verecek. Yürütülen rekonstrüksiyon çalışması kapsamında binanın zemin katı oluşturulduktan sonra, üzerine iki kat harman tuğla dolgulu ahşap karkas yapı ve kırma çatı yapıldı. Tarihi yapının bina üst örtüsü, orijinaline uygun şekilde alaturka kiremitlerle örtüldü. Çatı katında da çok amaçlı dikdörtgen planlı toplantı salonu bulunuyor. Dükkan ve iki odanın yer aldığı zemin katta yer alan mutfak kısmı iki ayrı bölümden oluşuyor...