14 / 05 / 2024

Osmangazi Belediyesi son projeleri

Osmangazi Belediyesi son projeleri

Sağlıktan spora, eğitimden ulaşıma kadar her alanda yatırımlar yapan Osmangazi Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirecek projelerini 2014 yılının Kasım ayı içerisinde birer birer hizmete açacak...

Osmangazi Belediyesi 53 ev ve dükkan satacak!

Osmangazi Belediyesi 53 ev ve dükkanı satışa çıkarıyor. Söz konusu ihalede dükkanların satış fiyatları 410 bin TL'den, evlerin satış fiyatları 570 bin TL'den başlıyor.

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Osmangazi Belediyesi depreme dayanıksız binayı yıktı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, depreme dayanıksız olduğu belirlenen binanın yıkımının gerçekleştirdi. 

Bursa Osmangazi'de metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, ilçe içerisinde bulunan metruk binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak İbrahimpaşa Mahallesi'nde yer alan binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Osmangazi Meydan Projesi'nde son durum ne?

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Bursa'ya kazandırılan kentin en büyük meydanı olacak Osmangazi Meydan inşaatındaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Osmangazi Belediyesi yurt inşaatı giderlerini Belediye bütçesinden ödedi iddiası!

Bursa’da Osmangazi Belediyesi’nin, belediye bütçesinden milyonlarca TL harcama yaparak özel bir vakfa ait yurt inşaatının yapım işini üstlendiği belirlendi. Özel derneğin yurt inşaatı yapımını 5 milyon 982 bin TL+KDV bedelle üstlendiği vurgulandı.

Osmangazi Belediyesi'nden 'Mustafa Özbağ'a bina tahsisi' iddiası!

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden kiraladığı tarihi Karabaş-ı Veli Kültür Merkezi binasını Mustafa Özbağ’ın derneğine tahsis ettiği iddia edildi...

Osmangazi Belediyesi vezneleri hafta sonu açık!

Osmangazi Belediyesi, 2019 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödemelerinde vatandaşların her hangi bir sıkıntı yaşamaması için vezneleri hafta sonu kapatmayacak.

Osmangazi Meydanı'nın inşaatında son durum ne?

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Osmangazi Meydanı için hafriyat çalışmalarına devam ediyor.

Bursa Osmangazi’de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Çalışmalarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Geçit Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilmiş iki katlı binayı yıktı. 

Osmangazi Belediyesi metruk binaları tek tek yıkacak!

Osmangazi Belediyesi, Seçköy Mahallesi'nde vatandaşın güvenliğini tehdit eden metruk binayı yıktı. Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar, yoğun şikayetler aldıklarını belirterek yıkımların devam edeceğini söyledi.

Osmangazi Belediyesi yeni projelerin temelini atacak!

Osmangazi Belediyesi, 2019 yılında açılışını gerçekleştireceği yeni projeler ile kentin geleceğine damga vuracak.

Osmangazi Belediyesi'nden Bursa için yeni projeler!

Hayata geçirdiği vizyon projelerle Bursa’ya değer katan Osmangazi Belediyesi, yeni projeler için düğmeye bastı.

Osmangazi Belediyesi son projeleri Haberi

Osmangazi Belediyesi son projeleri

Geçtiğimiz dönem hayata geçirilen bin 166 proje ile ilçeye altın çağını yaşatan Osmangazi Belediyesi, yeni dönemde de hizmetlerine son sürat devam ediyor. Osmangazi Belediyesi, Kasım ayı içerisinde Ertuğrul Sağlam Spor Tesisi, Mehmet Akif Mahallesi Bilgi Evi, Demirtaş Trap Tesisleri, Panayır Spor Tesisi, Altınova Spor Tesisi ve Emek Bölgesi Parkları gibi bir çok tesisi hizmete açarak ilçeye değer katacak. 


PARLAYAN YILDIZ 

İnsanların yaşamlarını kolaylaştıracak, Osmangazi'yi Türkiye'nin parlayan yıldızı yapacak projeler inşa ettiklerini belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Geçtiğimiz dönem Osmangazi Belediyesi olarak önemli hizmetler gerçekleştirdik. Yeni dönemde bu hizmetlerimiz artarak devam ediyor. İlçemizin çehresini değiştirecek olan yatırımlarımızın açılışlarını Kasım ayı içerisinde gerçekleştirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi. 


IŞIK TUTACAK 

Başkan Dündar, "Osmangazi'de yapacak çok işimiz var. Özellikle kentsel dönüşüm konusunda çalışmalarımızı yoğun bir şekilde...