17 / 07 / 2024

osmangazi bursa tabakhaneler temizlik çalışmaları ne zaman bitecek

osmangazi bursa tabakhaneler temizlik çalışmaları ne zaman bitecek

Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü iş birliğinde yürütülen ‘Daha Temiz Bir Osmangazi’ projesi kapsamında başlatılan çalışma ile vatandaşlar tarafından bilinçsizce dökülen moloz ve çöpleri topluyor...

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

TOKİ Bursa Osmangazi 690 konut ihalesi bugün!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Bursa Osmangazi'de 690 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Bursa Osmangazi 690 ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek.

Bursa Osmangazi'de 12.2 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

Bursa 9. İcra Dairesi, Bursa Osmangazi'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 12 milyon 202 bin 374 TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Osmangazi'deki kaçak yapılar ortadan kaldırıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Uludağ'da kaçak olarak inşa edilen yapıların yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm ihalesi 9 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Osmangazi Alemdar ve Gaziakdemir Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesini 9 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm projesi ihalesi 13 Ağustos'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 13 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Osmangazi'de 41 metruk bina yıkıldı!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi 4 ay içerisinde 41 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Osmangazi için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili, Osmangazi ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa Osmangazi'de yanmış binanın yıkımı gerçekleşti!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yanan bir binanın yıkım işlemleri gece geç saatlerde gerçekleşti. 

Bursa Osmangazi'de binalar kamulaştırılıyor! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, toprak kayması yaşanan Kavaklı Mahallesi'nde yer alan binaların kamulaştırılacağını açıkladı. 

Bursa Osmangazi Belediyesi depreme dayanıksız binayı yıktı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, depreme dayanıksız olduğu belirlenen binanın yıkımının gerçekleştirdi. 

osmangazi bursa tabakhaneler temizlik çalışmaları ne zaman bitecek Haberi

osmangazi bursa tabakhaneler temizlik çalışmaları ne zaman bitecek


Bursa Osmangazi Belediyesi, şehrin merkezinde çöp dağlarının oluştuğu Tabakhaneler Bölgesi’ni temizleme çalışması başlattı. 


Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü iş birliğinde yürütülen ‘Daha Temiz Bir Osmangazi’ projesi kapsamında başlatılan çalışma ile vatandaşlar tarafından bilinçsizce dökülen moloz ve çöpleri topluyor. 


Tabakhanelerin taşınmasının ardından boşalan bölgeye, vatandaşların konutlarında yaptıkları tadilat ve tamirat işlemleri sonucu çıkan moloz ve atıkları dökmesiyle oluşan kötü görüntü insan sağlığını da tehdit eder boyutlara ulaşmıştı. Belediye yetkilileri, yıllardır şikayet konusu olan kötü görünüm ve insan sağlığını tehdit eden olumsuz şartların ortadan kaldırılacağını söyledi.


Tabakhaneler bölgesinin temizliği için 2 kamyon ve 2 iş makinesi ile çalışma başlatan temizlik işleri yetkilileri, vatandaşların kendi sağlığı için daha duyarlı olmalarını istedi. Bilinçsizce bırakılan çöp ve atıkların, yalnızca kötü bir görüntü oluşturmadığını, aynı zamanda...