03 / 05 / 2024

Osmangazi Çirişhane metruk bina yıkımı

Osmangazi Çirişhane metruk bina yıkımı

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Çirişhane Mahallesi’nde güvenlik açısından tehlike oluşturan metruk binayı yıktı.

Bursa Osmangazi'de 41 metruk bina yıkıldı!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi 4 ay içerisinde 41 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Osmangazi'de bir metruk bina yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar Mahallesi’nde tehlike saçan metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa Osmangazi'de metruk binalar yıkılıyor! 

Osmangazi Belediyesi, ilçe genelinde bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. 

Bursa Osmangazi'de metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, ilçe içerisinde bulunan metruk binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak İbrahimpaşa Mahallesi'nde yer alan binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Osmangazi'de 2020'de 81 metruk bina yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, 2020 yılı içerisinde ilçe genelinde 81 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Osmangazi'de metruk binalar tek tek yıkılıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından metruk binaların yıkımına devam ediliyor. Belediye ekipleri, Dereçavuş Mahallesi 6. Dere Sokak üzerinde yer alan metruk binayı gerekli önlemleri alarak yıktı.

Osmangazi'de metruk bina seferberliği!

Osmangazi Belediyesi, halkın can ile mal güvenliğini tehdit eden, madde bağımlılarının mesken tuttuğu metruk binanın yıkımı tamamlanıyor.

Osmangazi metruk binalardan temizleniyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi ekipleri tarafından bölgede bulunan metruk binaların yıkımı tek tek gerçekleşiyor.

Osmangazi'de metruk binalar yıkılıyor!

Bursa'da Osmangazi Belediyesi tarafından, tehlikeye neden olan metruk bina bırakmamak amacıyla gerçekleşen yıkım çalışmalarına devam ediyor.

Osmangazi Çirişhane'deki metruk bina yıkıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Çirişhane Mahallesi’nde güvenlik açısından tehlike oluşturan metruk binayı yıktı.

Osmangazi'de metruk binalar tek tek yıkılıyor!

Bursa'da metruk binaların yıkımına devam eden Osmangazi Belediyesi, Dikkaldırım Mahallesi’nde bulunan metruk yapının yıkımını tamamlandı.

Osmangazi'deki metruk binalar tek tek yıkılıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirkapı Mahallesi'nde tehlike taşıyan metruk binaları tek tek yıkıyor.

Bursa Osmangazi'de 100 metruk bina yıkıldı! 

Bursa Osmangazi'de, uyuşturucu bağımlılarının mesken haline getirdikleri metruk binalar yıkılıyor. 2019 yılında 100 metruk binanın yıkımı gerçekleşti...

Osmangazi Çirişhane metruk bina yıkımı Haberi

Osmangazi Çirişhane metruk bina yıkımı

Çalışmalarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, insanların can güvenliğini tehdit etmesinin yanı sıra, sosyal riskler oluşturan ve kent estetiğini bozan metruk binaları yerle bir ediyor. Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, vatandaşlardan gelen talep ve şikayetleri tek tek değerlendirmeye alan Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, Çirişhane Mahallesi’nde yer alan, metruk binayı yıkmak için düğmeye bastı. Can güvenliği adına tehlike arz eden bina, iş makinesi ile yerle bir edildi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, metruk binaların kötü amaçlarla kullanılmasından ötürü muhtarlar ve vatandaşlardan çok yoğun şikayetler aldıklarını dile getirerek “İlçemiz metruk yapılardan arındıkça, hem vatandaşımız rahat nefes alıyor, hem de görüntü kirliliğinin önüne geçiyoruz. Halkımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk binaları, yürürlükteki yasa ve yönetmeliklere göre yıkmaya...