17 / 05 / 2024

Osmangazi Demirtaş Parkı

Osmangazi Demirtaş Parkı

Her mahalleye park ve yeşil alanlar yaparak vatandaşlara nefes aldıran Osmangazi Belediyesi, yapımı tamamlanan Demirtaş Parkı’nı törenle hizmete açtı.

Sancaktepe Osmangazi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Osmangazi Mahallesi, 8653 ada, 1, 2, 3, 16 ve 19 parseller, Eyüp Sultan Mahallesi, 7559 ada, 15 parsel, Fatih Mahallesi, 6983 ada, 2 parsel ile Meclis Mahallesi, 12 ada, Park Tescilli Alana ilişkin 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıda...

Soğanlı Botanik Parkı yapılaşmaya mı açılacak?

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa’nın gözde yeşil alanları arasında bulunan Soğanlı Botanik Parkı’nın yapılaşmaya açılmasıyla ilgili iddialarını yalanladı.

Osmangazi Demirtaş'ın çehresi yeni yatırımlarla değişti!

Bursa’nın yeni gelişim bölgelerinden Demirtaş’ta Osmangazi Belediyesi’nin yatırımlarıyal planlı şehirleşmenin en güzel örneklerinden biri ortaya çıktı.

Bursa’daki Macera Parkı'nın inşaatı tam gaz devam!

Osmangazi Belediyesi’nin Hamitler’de 50 bin metrekare alan üzerine hayata geçirilen Macera Parkı’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor...

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş’ta 15 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açıldı.

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açılış gün sayıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi projesi açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projenin kısa sürede açılması planlanıyor.

Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş’ta 15 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi inşaatında son aşamaya gelindi.

Osmangazi Demirtaş Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Demirtaş Kültür Merkezi, modern mimarisi ve estetik görünümü ile dikkat çekiyor.

Osmangazi Demirtaş Merkez Cami açıldı!

Osmangazi Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Demirtaş Merkez Camii, düzenlenen törenle açıldı. Yaklaşık 2 bin 500 kişilik camii, özellikle mimarisi ile dikkat çekti.

Prestij Park Bulvar Evleri geliyor! Yeni proje!

Prestij Park Bulvar, Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Bakyapı imzası ile hayata geçirilecek. Proje toplam 1.100 konut ve 50 işyerinden meydana gelecek..

Bursa Osmangazi'deki 4 metruk bina yıkıldı!

Osmangazi Belediyesi, Demirtaşpaşa Mahallesi’nde güvenlik açısından meydana getiren ve madde bağımlılarının mesken tuttuğu 4 metruk binayı yıktı. 

Osmangazi Demirtaş Kültür Merkezi'nde sona yaklaşıldı!

Osmangazi’nin planlı yerleşim alanları arasında yer alan Demirtaş’ta yapım çalışmaları devam eden kültür merkezi ve yeni meydan projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Pendik Park 34 güncel fiyat!

Pendik Park 34 güncel fiyat listesi 485 bin TL'den başlıyor. Park 34 projesi, Demir Yapı Organizasyon - Hak Yapı - İsmail Demirtaş tarafından inşa ediliyor...

Osmangazi Demirtaş Parkı Haberi

Osmangazi Demirtaş Parkı

Yeniden yeşil Bursa için çalışan Osmangazi Belediyesi, Demirtaş Parkı’nı hizmete açtı. Başkan Mustafa Dündar, “Yeni parklar yapıp yeşil alanlar oluşturuyor, ormanlarımızı çoğaltıyoruz. Osmangazi’ye 6 yılda 300 yeni park ve meydan ile 253 bin metrekare yeni yeşil alan kazandırdık. Demirtaş’a 2009’dan bugüne kadar 15 park yaptık, 25 bin 154 metrekare yeşil alan oluşturduk. Bugün de bu amacımızın bir parçası olan Demirtaş Parklarımızı hizmete açıyoruz. Bildiğiniz gibi daha önce burada 8 parkımızın açılış töreni için bir araya gelmiştik. Şimdi de iki parkı daha Demirtaş’a kazandırıyoruz. Parklarımız için yaklaşık 500 bin TL kaynak kullandık. Mahallemize hayırlı olsun” dedi.


Demirtaş’ta hizmet üretebilmek için 2 bin 900 metrekare alan kamulaştırdıklarını, sadece kamulaştırmalar için 3 milyon 100 bin TL kaynak kullandıklarını söyleyen Başkan Dündar, “Eğitime yüzde...