04 / 05 / 2024

Osmangazi EDAŞ kime satıldı

Osmangazi EDAŞ kime satıldı

Osmangazi EDAŞ ve Osmangazi Elektrik Perakende satışın yüzde 75’i China Machinery ve GXIIC’e 384.6 milyon dolara satıldı. Osmangazi Elektrik, daha önce yapılan ihalede Yıldızlar SSS Holding’e satılmıştı.

Çinli CMEC, Osmangazi EDAŞ’ı satınalmaktan vazgeçti!

Bu yıl şubat ayında Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ’nin çoğunluk hissesini almak için anlaşan Çinli China Machinery Engineering Corporation (CMEC), bu satın almadan vazgeçtiğini Enerji Bakanlığı’na bildirdi.

Osmangazi EDAŞ, China Machinery ve GXIIC’e satıldı!

Osmangazi EDAŞ ve Osmangazi Elektrik Perakende satışın yüzde 75’i China Machinery ve GXIIC’e 384.6 milyon dolara satıldı. Osmangazi Elektrik, daha önce yapılan ihalede Yıldızlar SSS Holding’e satılmıştı.

Konut kredisi kime ödenir?

Konut kredisi, satın alınacak konut ya da arsa gibi taşınmazların banka tarafından ipotek altına alınarak, değerine karşılık verilen kredi olarak ifade ediliyor. Peki, konut kredisi kime ödenir?

Tapu satış masrafları kime ait?

Gayrimenkullerin alım satım işlemleri için, tapu dairesinde verilen hizmetin karşılığında tapu masraflarının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu satış masrafları kime ait? Tapu masraflarını kim ödemek zorunda?

Sancaktepe Osmangazi 8955 ada 1 parsel ve 8952 ada 9 parsel imar planı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Osmangazi Mahallesi, 8955 ada, 1 parsel ve 8952 ada, 9 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün ilanen askıya çıktı.

Bursa Osmangazi Kükürtlü Mahallesi'nde 2.6 milyon TL'ye satılık bina!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Osmangazi Kükürtlü Mahallesi'nde altı katlı kargir bina 2 milyon 632 bin 556 TL tahmini bedelle 9 Eylül 2014 tarihinde ihale ediliyor...

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik - Mimarlık Fakültesi'ne yardımcı doçent alacak!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Mühendislik - Mimarlık Fakültesi için üç yardımcı doçent alacak. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nin iş ilanı için son başvuru tarihi 27 Ağustos 2014 olarak belirlendi...

Osmangazi'de kaçak yapılara geçit yok!

Osmangazi Belediyesi, kaçak yapılaşmaya karşı yürüttüğü mücadelesini aralıksız sürdürüyor. Belediye ekipleri, son bir ayda kaçak olduğu tespit edilen 5 bina ve 1 işyerinin yıkımını gerçekleştirdi.

Osmangazi'de kaçak yapılar yıkılıyor!

"Modern Osmangazi" için kaçak yapılar tek tek yıkılıyor. Osmangazi Belediyesi ekipleri tarafından Dürdane Köyü'nde kaçak olduğu tespit edilen bir villa, inşaat aşamasında iken yıkıldı.

Emlak Konut Osmangazi'deki 4 gayrimenkulü için değerleme raporu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Osmangazi'deki 4 gayrimenkulü için değerleme raporu yayınladı.

Mustafa Dündar: Osmangazi'nin 10 farklı bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Yeni dönem hedeflerinin Osmangazi ' ye hizmetin en iyisini getirmek olduğunu belirten Başkan Dündar, Osmangazi ' nin 10 farklı bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğünü belirtti...

Sancaktepe Osmangazi 8835 ada 8 parselin imar planı askıda!

Sancaktepe Osmangazi Mahallesi, 4 pafta, 177 parsel ile 8835 ada, 8 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, imar planı tadilatını 24 Haziran 2014'te onayladı.

Ecrimisil davası kime karşı açılır?

Bir malın kullanılmasından doğan menfaatin para ölçülerinde takdirine ecrimisil deniyor. Genellikle hazine adına kayıtlı taşınmazların işgali durumlarında karşımıza çıkan ecrimisil davası kime karşı açılır? İşte ecrimisil davaları...

Osmangazi EDAŞ kime satıldı Haberi

Osmangazi EDAŞ kime satıldı

Osmangazi Elektrik, daha önce yapılan ihalede Yıldızlar SSS Holding’e satılmıştı.


Ancak, mali sıkıntı yaşadıkları bilinen Yıldızlar SSS Holding, ödemeyi yapamayınca, EPDK yeniden şirketin yönetimini devralmıştı.


İnternet sitesinde yer alan bilgilere göre, merkezi Eskişehir’de bulunan OEDAŞ:


·Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinde elektrik dağıtımı yapıyor.


·5 il, 54 ilçe, 189 belediye, 1811 köy, 381 köy bağlısı, 56 işletmeye elektrik dağıtımı yapıyor.


·Türkiye enerji tüketiminin % 2.4’ü söz konusu bölgede tüketiliyor.


·Türkiye’deki nüfusun % 3.6’sı ve abone sayısının yüzde 4’ü bu bölgede...