04 / 05 / 2024

Osmangazi Emek kapalı pazar alanı projesi

Osmangazi Emek kapalı pazar alanı projesi

Osmangazi Belediyesi tarafından dış cephe ve bahçe düzenlemeleri yapılan Emek Adnan Menderes Mahallesi’ndeki Yenibağlar Camii, yenilenen yüzüyle vatandaşların hizmetine sunuldu.

Emek Bilgi Evi'nde inşaat tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi’nin vizyon projelerinden olan bilgi evlerinin bir yenisi Emek’te hizmete giriyor.

Bursa Emek Bilgi Evi'nin kaba inşaatı tamam!

Bursa Osmangazi Belediyesi’nin vizyon projelerinden olan Emek Bilgi Evi'nin yapımı devam ediyor. Projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Osmangazi Emek Taziye Evi’nin temeli atıldı!

Osmangazi Belediyesi'nin Emek Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde hayata geçirdiği Emek Taziye Evi'nin temeli atıldı. Taziye evi toplam bin 245 metrekare alan üzerine inşa edilecek.

Osmangazi Emek'e kapalı pazar alanı müjdesi!

Osmangazi Belediyesi tarafından dış cephe ve bahçe düzenlemeleri yapılan Emek Adnan Menderes Mahallesi’ndeki Yenibağlar Camii, yenilenen yüzüyle vatandaşların hizmetine sunuldu.

Bayraklı'da 4 bin 332 metrekarelik kapalı pazar yeri açıldı!

Bayraklı Belediyesi, Osmangazi Mahallesi'nde 4 bin 332 metrekare alana yapılan kapalı pazaryerini törenle açtı. Başkan Karabağ, "Giyim pazarı yeri olarak kullanılan bölümün de üzerini kapatacağız" dedi.

İzmir Osmangazi'ye imar müjdesi!

İzmir Bayraklı Belediyesi, Osmangazi Mahallesi'nde 4 bin 332 metrekare alana yapılan kapalı pazar yerini muhteşem bir açılışla hizmete soktu. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Osmangazi’de oturan vatandaşlara imar müjdesi verdi.

İzmir Bayraklı kapalı pazar yeri Cumartesi günü açılıyor!

Bayraklı Belediyesi, Osmangazi Mahallesi'nde 4 bin 332 metrekare alana yapılan kapalı pazar yerinin açılışını 4 Haziran Cumartesi günü saat 18.00'de gerçekleştirecek.

Osmangazi Atletizm Salonu’nun temeli atıldı!

Bursa’nın ilk, Türkiye’nin ikinci kapalı atletizm salonu olan Osmangazi Atletizm Salonu’nun temeli, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve İç İşleri Bakanı Efkan Ala’nın katıldığı törenle atıldı.

Bayraklı Osmangazi'deki pazaryeri tamam!

Bayraklı belediyesi, temeli kısa süre önce atılan, Osmangazi'deki pazaryeri projesini tamamladı. 4 bin 332 metrekare alana sahip kapalı pazar yeri, çevre düzenlemesi tamamlandıktan sonra hizmete açılacak.

Mollafenari Kapalı Pazar Yeri'nin inşaatı yükseliyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından Mollafenari Mahallesi’nde inşa edilen kapalı pazar yeri, otopark ve çok amaçlı salon inşaatı hızla yükseliyor. Tesisin birkaç ay içerisinde açılması planlanıyor...

İzmir Osmangazi'deki pazar yerinde sona gelindi!

Bayraklı Belediyesi kentin gözde mahallerinden Osmangazi’de kısa süre önce temeli atılan dev pazar yeri projesinde sona gelindi. Toplamda 4 bin 332 metrekare alana sahip kapalı pazar yerinde çatı panelleri takılmaya başlandı.

Osmangazi Kapalı Atletizm Salonu'nun temeli Kasım'da atılıyor!

Türkiye'nin 57 ilinden daha büyük bir kent olan Osmangazi'de, yapılan plan değişiklikleri ve imar düzenlemelerinin ardından modern ve planlı şehrin en güzel örnekleri de bir bir ortaya çıkıyor.

Osmangazi'de Türkiye’nin ikinci kapalı atletizm salonunun ihalesi yapıldı!

Osmangazi Belediyesi’nin 16 vizyon projesi arasında yer alan, Türkiye’nin ikinci kapalı atletizm salonunun ihalesi yapıldı. Osmangazi Belediyesi, spor alanında kentte bir ilke daha imza atıyor.

Osmangazi Emek kapalı pazar alanı projesi Haberi

Osmangazi Emek kapalı pazar alanı projesi


Osmangazi Belediyesi, manevi değerinin yanı sıra aynı zamanda vatandaşlar için de bir buluşma noktası olan camilerin çevresini güzelleştirmeye devam ediyor. Camilere yönelik yürütülen çevre düzenlemesi çalışmaları kapsamında Emek Adnan Mahallesi’nde yer alan Armutlu Cami’nin çevresi bordür ve parke döşenerek yenilendi. Caminin yanındaki alan kamulaştırılarak mahalle sakinlerinin ve cami cemaatinin kullanımına sunuldu. Abdest alma yerleri bakımdan geçirilerek yenilendi ve cami girişinin üstü kapatıldı. Yürütülen çalışmalar ile yepyeni bir görünüme kavuşan Yenibağlar Camii, düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine sunuldu.


Osmangazi Belediye Başkanı Dündar, Emek bölgesinde önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek, “Osmangazi Belediyesi olarak Emek bölgesinin daha modern ve yaşanabilir olması adına çalışmalar yürütüyoruz. Bugün Yenibağlar Camii’nde olduğu gibi Emek’te 6 camimizin daha çevre ve bahçe düzenlemesini yaptık. Camiler, manevi değer taşıyan ve vatandaşlarımız...