29 / 04 / 2024

Osmangazi imar

Osmangazi imar

Nüfusu 813 bin 262'ye yükselen ve bu rakamlarla Türkiye'nin 57 ilinden daha büyük bir kent olan Osmangazi'de, yapılan plan değişiklikleri ve imar düzenlemelerinin ardından modern ile planlı şehrin en güzel örnekleri de bir bir ortaya çıkıyor.

Osmangazi imar düzenlemeleri ile modern bir kent oldu!

Son sayım ile birlikte nüfusu 813 bin 262’ye yükselen ve bu rakamlarla Türkiye’nin 57 ilinden daha büyük bir kent olan Osmangazi’de, yapılan plan değişiklikleri ve imar düzenlemelerinin ardından modern ile planlı şehrin en güzel örnekleri de bir bir ortay

Osmangazi'de imar planları değişiyor!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Osmangazi Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek, bölgenin hayatını değiştirecek imar plan revizyon çalışmasını başlattıklarını açıkladı.

Osmangazi'nin yeni hedefi Kent Meydanı!

Osmangazi Belediyesi'nin ocak ayı olağan meclis toplantısı dün, meclis salonunda yapıldı. Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda kentsel dönüşüm konuşuldu. Başkan Mustafa Dündar, konu ile ilgili değerlendirmede bulunduç

Osmangazi'de meydan için bir adım daha!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın seçim döneminde vaat ettiği 16 vizyon proje arasında yer alan Kent Meydanı projesini hayata geçirmek için yürütülen çalışmalar kapsamında kamulaştırılan bir iş yeri yıkıldı.

Osmangazi'de istasyona vize çıktı!

Bursa Osmangazi'de istasyona vize çıktı. Osmangazi Belediye Meclisi, Bursaspor'un benzin istasyonu yapmak üzere satın aldığı arazideki imar değişikliğine itirazları reddetti ve de yapılan değişikliği onayladı.

Osmangazi'de imar değişikliğine onay çıktı!

Osmangazi Belediye Meclisi, Bursaspor' un Soğanlı Mahallesindeki arazisinin akaryakıt ve de LPG istasyonu olarak kııllanılması konusundaki imar değişikliğine itirazda bulunan meslek odalarının askı itirazını reddetti.

Osmangazi'nin çehresi değişiyor!

Daha modern ve yaşanabilir bir Osmangazi inşa etmek için sağlıktan spora, eğitimden ulaşıma kadar her alanda yatırım yapan Osmangazi Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirecek projelerini kasım ayı içerisinde birer birer hizmete açacak.

Bursa'da Osmangazi'de yeni imar yolları açıldı!

Bursa'da Osmangazi Belediyesi, Güneştepe Mahallesi’nde yeni imara açılan yolların asfaltlanması için çalışmalarına devam ediyor.

Bursa Yeni Çelik Palas Otel'in imar planları askıda!

Bursa'nın Çekirge bölgesinde bulunan Yeni Çelik Palas Oteli arazisinin Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan imar planı, Osmangazi Bedediye Meclisi’nde konuşuldu.

Bursa'nın Osmangazi ilçesi planlı şehirleşmenin merkezi oldu!

Bursa'nın Osmangazi ilçesi, yapılan imar uygulamalarıyla modern şehirleşmenin merkezi haline geldi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçedeki hızlı gelişime bağlı olarak 10 yılda 300 bin kişilik modern bir şehir kurduklarını belirterek, “Herkes konuşur, Osmangazi iş yapar” dedi…

Osmangazi'deki imar Barışı oyununu belediye ekipleri bozdu!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Dikkaldırım Mahallesi'nde kaçak olarak yapılmış 8 katlı ruhsatsız binanın yıkımına başladı.

Sancaktepe 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Hilal - Akpınar - Emek - Fatih - Yenidoğan - Mevlana - Yunus Emre - Osmangazi - Mahallerine ilişkin Muhtelif adalar ve Muhtelif parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Osmangazi'de imar barışı fırsatçılarına geçit yok!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, imar barışı fırsatçılarına da göz açtırmıyor.

Bursa Osmangazi'deki kaçak binalar yıkıldı!

Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki 5 bina için imar barışı başvurusunda bulunuldu. Belediye tarafından 2018 yılında yapıldığı tespit edilen binalar yıkıldı.

Sancatepe İmar Yolu Ön Projesi plan tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Osmangazi Caddesi - Yakacık Caddesi arası İmar Yolu Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Osmangazi imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe İlçesi, Osmangazi Mahallesi, 8228 ada, 1 parsel ile 2 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Bursa Gökdere için yeni imar planı hazırlanacak!

Yıldırım Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi arasında imzalanan protokolle Gökdere’de 84,88 hektarlık alan için yeni imar planı hazırlanması için imzalar atıldı. 

Esenyurt Osmangazi cami imar planı askıda!

İstanbul Esenyurt İlçesi, Osmangazi Mahallesi, 132 ada, 39 parsele ilişkin Dini Tesis Alanı amaçlı 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda...

Osmangazi Demirtaş'ta yeni imar yolları açılıyor!

Ulaşım alanındaki yatırımlarıyla dikkat çeken Osmangazi Belediyesi Osmangazi Belediyesi, Demirtaş'ta yeni imar yolları açarak bu yolların asfaltlanması için çalışmalar başlattı.

Bursa Osmangazi'de imara açılan yollar asfaltlanıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirtaş Mahallesi’nde imar planına uygun yerlerde yeni imar yolları açmaya devam ederken açılan yollar asfaltlanmaya başladı.

Osmangazi imar Haberi

Osmangazi imar

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde plan değişiklikler ve imar düzenlemelerinin ardından şehrin en güzel örnekleri ortaya çıkmaya başladı. Son sayım ile birlikte nüfusu 813 bin 262'ye yükselen ve bu rakamlarla Türkiye'nin 57 ilinden daha büyük bir kent olan Osmangazi'de, yapılan plan değişiklikleri ve imar düzenlemelerinin ardından modern ile planlı şehrin en güzel örnekleri de bir bir ortaya çıkıyor. Göreve geldiği ilk günden itibaren, 'Yeni Türkiye Yolunda Yeni Osmangazi' diyerek ilçede çarpık ve plansız yapılaşmanın getirdiği sorunlara çözüm üreten, modern ve planlı bir şehrin yanında, kente vizyon kazandıracak projeleri hayata geçirmek için çok ciddi bir hamle başlatan Osmangazi Belediyesi'nin bu çalışmaları sonuçlarını vermeye başladı. Geniş cadde ve kaldırımları, bisiklet yolları, çocuk oyun alanları, meydan ve parklar, kısaca modern ve planlı yapılaşması...