27 / 04 / 2024

Osmangazi'de imar değişikliğine onay çıktı!

Osmangazi'de imar değişikliğine onay çıktı!

Osmangazi Belediye Meclisi, Bursaspor' un Soğanlı Mahallesindeki arazisinin akaryakıt ve de LPG istasyonu olarak kııllanılması konusundaki imar değişikliğine itirazda bulunan meslek odalarının askı itirazını reddetti.



Osmangazi Belediye Meclisi, Bursaspor'un Soğanlı Mahallesindeki arazisinin akaryakıt ve LPG istasyonu olarak kııllanılması konusundaki imar değişikliğine itirazda bulunan meslek odalarının askı itirazını reddederek, arazinin akaryakıt ve LPG istasyonu olarak kullanılması konusundaki imar değişikliğini onayladı. 

Bursaspor'un Soğanlı Mahallesinde kulübe ait olan arazi üzerinde 1 /1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Osmangazi Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısında görüşülmüş ve kabul edilmişti Bu karar Büyükşehir Belediye Meclisinin 21.10.2014 tarihinde düzenlenen meclis toplantısında 1153 sayılı kararı ile onaylandı. 


HEDEF ŞAMPİYONLUK


Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursaspor'un şampiyonluk yolunda doludizgin ilerlediğini belirterek, "Bursaspor'da hedef 2010 yılında olduğu gibi yeniden şampiyon olmak. Bizde Bursaspor'a şampiyonluk yolunda gerekli desteği sağlamak amacıyla, imar planı değişikliğini onaylamak istiyoruz" dedi. 

MHP Grup Sözcüsü Cemil Aydın da Bursaspor'un bu kentin bir parçası olduğunu söyledi. 


A Gazete


Geri Dön