18 / 05 / 2024

Osmangazi İsmetiye Spor Tesisleri yenileme

Osmangazi İsmetiye Spor Tesisleri yenileme

Osmangazi Belediyesi, İsmetiye Spor Tesisleri’ni baştan aşağıya yenileyerek ilçenin en modern tesislerinden birine dönüştürdü.

Osmangazi'de tarım alanındaki kaçak yapılar yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, İsmetiye Mahallesi’nde bölünerek internet üzerinden hobi bahçesi ismi altında satışa sunulan verimli tarım arazileri üzerine yapılan kaçak yapıları yıktı.

Osmangazi Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, yapımı tamamlanan Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisi'ni hizmete açtı.

Osmangazi Hamitler Hizmet Binası’nda sona gelindi!

Bursa Osmangazi'de modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde eski muhtarlık ve spor kulübü binası, Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilendi.

Bursa Osmangazi’ye spor kulübü ve muhtarlık binası inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Hamitler Mahallesi’nde Merkez Cami çevresindeki spor kulübü ve muhtarlık binasının yerine daha modern bir bina inşa ediyor. 

Osmangazi Küplüpınar'a spor ve eğitim merkezi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar'a spor ve eğitim merkezi inşa ediyor.

Osmangazi Yeni Karaman Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor!

“Sporla Gelişen Bursa, Sağlıklı Yetişen Nesiller” anlayışıyla birçok yeni spor tesisleri inşa eden Osmangazi Belediyesi, ilçedeki spor tesisi sayısını hızla artırmaya devam ediyor.

Bursa'daki muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde yer alan eski muhtarlık ve spor kulübü binası, Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Bursa Sırameşeler Spor Tesisi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Sırameşeler Spor Tesisleri ve Çocuk Parkı’nı hizmete açtı.

Bursa Küplüpınar Spor ve Eğitim Merkezi yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi’nin Küplüpınar Mahallesi’nde spor ve eğitim merkezi olarak hayata geçirdiği hizmet binasında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Osmangazi'deki eski muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa Osmangazi'de modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde eski muhtarlık ve spor kulübü binası Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Bursa Osmangazi'deki spor tesisi sayısı artıyor!

“Sporla Gelişen Bursa, Sağlıklı Yetişen Nesiller” anlayışıyla spor alanında önemli yatırımlar hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, ilçedeki spor tesisi sayısını hızla artırıyor.

Osmangazi Sırameşeler Spor Tesisi açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Sırameşeler Spor Tesisi'ni önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.

Osmangazi Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisleri’nin temeli atıldı!

Çalışmalarına devam eden Osmangazi Belediyesi Yeşildağ Spor Kulübü Sosyal Tesisleri’nin temelini attı.

Osmangazi İsmetiye Spor Tesisleri yenileme Haberi

Osmangazi İsmetiye Spor Tesisleri yenileme

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, ilçenin dört bir tarafına modern spor tesisleri inşa ederken mevcut spor tesislerini de yeniliyor. Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, ‘Sporla yetişen sağlıklı nesiller’ ideali ile spor alanındaki yatırımlarına devam eden Osmangazi Belediyesi, 2010 yılında hizmete açılan İsmetiye Spor Tesisleri’ni baştan aşağı yeniledi. Yürütülen yenileme çalışmaları kapsamında toplam 2 bin 80 metrekarelik sahanın eskiyen halısı kaldırılarak, zemin dolgusunun bakımı gerçekleştirildi. Zemin yenileme çalışmalarının ardından sahaya, standart ölçülerde ofsayt çizgili yeni bir halı da döşendi. Ayrıca halı sahanın çevresindeki tel örgü ve aydınlatma direklerinin bakım ve onarımı yapıldı ve boyandı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 7’den 70’e herkesin spor yapması adına yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini söyledi. Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak spor tesisleri...