16 / 05 / 2024

osmangazi kafe yıkımı

osmangazi kafe yıkımı

Osmangazi Belediyesi, Kent Meydanı’nda kaçak olarak inşa edilen ve ruhsatsız şekilde çalıştığı belirlenen bir kafeyi yıktı.

Bursa'da yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi!

Bursa Osmangazi'de yıkım yapan ekskavatörle bina duvarı arasına sıkışan işçi yaşamını yitirdi...

Bursa Osmangazi'de yanmış binanın yıkımı gerçekleşti!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yanan bir binanın yıkım işlemleri gece geç saatlerde gerçekleşti. 

Akbük Koyu'ndaki 10 projede yıkım başladı!

Muğla'nın Gökova Körfezi'nde bulunan dünyaca ünlü Akbük Koyu'nda, imara aykırı bölümleri tespit edilip kaldırılması istenen kafe ve konutların olduğu 10 projede yıkım çalışmalarına başlandı.

Maçka Parkı'ndaki kafe yıkıldı!

Şişli Maçka Parkı'nda hakkında yıkım kararı bulunan bir kafe İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yıkıldı. 

Trabzon Uzungöl'deki 427 yapı için yıkım kararı!

Uzungöl'de özellikle 2009 sonrası yapılan bir çok dükkan, kafe, konaklama merkezi için belediyeden kritik bir karar çıktı. Kaçak olduğu tespit edilen 427 yapı için yıkım kararı verildi.

Osmangazi'de 3 kaçak binanın yıkımı gerçekleşti!

Daha modern ve yaşanabilir bir Osmangazi inşa etmek adına kaçak yapılaşma ile mücadelesini aralıksız sürdüren Osmangazi Belediyesi, Doğanevler Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen 3 binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Osmangazi'de yıkım çalışmaları tamamlandı!

Gerçekleştirilen yıkımların, aynı zamanda kentsel dönüşümün de bir parçası olduğunu ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Osmangazi Bursa'nın konut yoğunluğu en fazla olan ilçesi" dedi

Osmangazi'de Yeşilova Meydanı için kamulaştırılan binaların yıkımına başlandı!

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi, yapımı planlanan Yeşilova Meydan projesi kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımına başladı. Küçük Çamlıca Sokak'ta gerçekleştirilen yıkımda, 3 konut, Başkan Mustafa Dündar’ın da katıldığı törenle yıkıldı...

Osmangazi'de kaçak yapıların yıkımına devam ediliyor!

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi'nin kaçak yapıyla mücadelesi hız kesmeden sürüyor. Bağlarbaşı Mahallesi'nde kaçak olduğu belirlenen ve hakkında yıkım kararı çıkan tek katlı bina, belediye ekipleri tarafından yıkılarak yerle bir edildi...

İnönü Stadı'nın altından tarihi kalıntı çıkarsa yıkım durdurulacak!

Haziran ayında başlanacak olan İnönü Stadı'nın yıkım çalışmalarının stadın altından tarihi kalıntı çıkığı takdirde durdurulacağı açıklandı...

Taksim İlkyardım Hastanesi'nin yıkımı tepkiye neden oldu!

Hakkında yıkım kararı verilen Taksim İlkyardım Hastanesi ile ilgili Beyoğlu halkından tepki geldi...

Emek Sineması'nın yıkımına çift buldozerle devam ediliyor!

Yıkım çalışmalarına başlanan Emek Sineması'nda çalışmalara hız verildi. Yıkıma çift buldozerle devam ediliyor...

Turistik tesiste hukuksuz yıkım iddiası!

Samsun'da bulunan turistik tesiste hukuka aykırı yıkım yapıldığı iddia edildi

osmangazi kafe yıkımı Haberi

osmangazi kafe yıkımı


Osmangazi Metro İstasyonu yanında yer alan 5 katlı binanın en üst katında bulunan ve kaçak olduğu için hakkında mahkemece yıkım kararı alınan kafe, kararın Osmangazi Belediyesi tarafından işletme sahibine tebliğinin ardından yıkıldı. Sabahın erken saatlerinde işletmeye giden Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, polisler eşliğinde mekanı tahliye etti. Ekipler, mekanın boşaltılmasının ardından yıkıma başladı. Çok fazla gürültü yükseldiği için birçok kez tutanak tutulan ve cezai işlem uygulanan kafe, yıkılarak yerle bir edildi.


Kafeden her akşam yükselen aşırı gürültüden dolayı büyük rahatsızlık duyan çevre esnafı ve vatandaşlar, mekanın yıkılmasından dolayı Osmangazi Belediyesi'ne teşekkür etti. Çevik Kuvvet ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri aldığı yıkımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, belediye yetkilileri vatandaşları kaçak yapılaşmadan uzak durmaları konusunda uyardı.



Osmangazi...