03 / 05 / 2024

Osmangazi mahallesinin imar planı değişiyor

Osmangazi mahallesinin imar planı değişiyor

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Osmangazi Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. "Bu bölgenin hayatını değiştirecek imar plan revizyon çalışmasını başlatıyoruz" dedi.

Osmangazi Belediyesi'nden dev ulaşım yatırımı!

Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı Hamitler Mahallesinin devamında kalan binaları kamulaştıracak olan Osmangazi Belediyesi, yeni açacağı yaklaşık 3.4 kilometrelik yol ile, bulvarı Mudanya Yolu’yla birleştirecek.

Çinliler Osmangazi Elektrik Dağıtım'ı satın alıyor!

China Machinery Engineering Corporation, GUOXIN International Investment Corporation ( GXIIC ) adlı Çinli diğer bir şirket ile birlikte Osmangazi Elektrik Dağıtım 'ı alıyor. OEDAŞ, birçok ile elektrik dağıtımı sağlıyor.

Osmangazi Soğanlı'da 6 milyon TL'ye satılık arsa!

Osmangazi Soğanlı ilçesinde bulunan 6.270.00 metrekare yüzölçümüne sahip arsa Osmangazi Belediyesi tarafından ihaleye çıkarılıyor. İhale kapalı teklif usulüyle yapılacaktır. Teklif mektuplarının 12:00'ye kadar verilmesi gerekmektedir.

Osmangazi'de görüntü kirliliğine yer yok!

Osmangazi Belediyesi, kentin tarihi ve kültürel değerlerine uygun kaliteli bir mimari ile fiziksel çevrenin elde edilmesini sağlamak amacıyla estetik kurul oluşturdu..

Osmangazi'de görüntü kirliliğine geçit yok!

Osmangazi'de görüntü kirliliğine geçit yok. Osmangazi Belediyesi, kentin tarihi ve kültürel değerlerine uygun kaliteli bir mimari ile fiziksel çevrenin elde edilmesini sağlamak amacıyla estetik kurul oluşturdu.

ÖİB'nin Osmangazi arsasına 1.2 milyon TL teklif Beğenilir Turizm'den!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın, Bursa Osmangazi ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi'nde yer alan 320 metrekarelik arsa ve üzerindeki taşınmazlar için en yüksek teklif 1.2 milyon TL ile Beğenilir Turizm'den geldi...

TOKİ Bursa Osmangazi'de 452 konut yaptıracak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Osmangazi Yunuseli Mahallesi 6579 ada 1 nolu parselde yer alan 452 adet konut, 1 adet ticaret merkezi, 100 kişilik camii inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım ihalesi 27 Şubat'ta saat 14:30'da gerçekleş

Osmangazi, çevre dostu dönüşüm ile rol model olacak!

Kentsel Dönüşüm Master Planı ile tüm ilçenin teknik altyapısını çizen Osmangazi Belediyesi çevre dostu mimariye göre planlanmış Soğanlı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ne imza atmaya hazırlanıyor.

Osmangazi Panayır Evleri Bursa!

Osmangazi Panayır Evleri Bursa Emiroğulları İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 5 blok olmak üzere toplam 34 daireden oluşan proje 2 oda 1 salondan 4 oda 1 salona varan daire tiplerinden oluşuyor.

Osmangazi Panayır Evleri telefon!

Osmangazi Panayır Evleri telefon numarası için haberimizden yararlanabilirsiniz. Osmangazi Panayır Evleri Bursa'da 5 bin 950 metrekare inşaat alanı üzerinde Emiroğulları İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Osmangazi Panayır Evleri iletişim!

Emiroğulları İnşaat tarafından hayata geçirilen Osmangazi Panayır Evleri 119 bin TL 'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Osmangazi Panayır Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Bursa Osmangazi Panayır Evleri!

Bursa Osmangazi'de yer alan Panayır Evleri 5 bin 950 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa ediliyor. Bursa Osmangazi Panayır Evleri 2+1'den 4+1'e e kadar daire tiplerinden oluşuyor.

Osmangazi Panayır Evleri teslim tarihi!

5 bin 950 metrekare inşaat alanında yükselen Osmangazi Panayır Evleri projesi daire alanları 93 metrekareden başlangıç gösteriyor. Osmangazi Panayır Evleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Osmangazi mahallesinin imar planı değişiyor Haberi

Osmangazi mahallesinin imar planı değişiyor

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ Osmangazi Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. "Bu bölgenin hayatını değiştirecek imar plan revizyon çalışmasını başlatıyoruz" dedi.  Vatandaşlardan imar planlar mı günün koşullarına göre revize edilmesi talebi geldiğini kaydeden Karabag, şunları söyledi; "Biz de imar planlarım yaklaşık 10 aylık bir çalışma ile hazırlamaya başladık. Doğançay bölgesinde çalışma tamamlandı. 

Tepekule ve Çay Mahallelerinde 4 kata imar vardı, fakat parseller çok küçük  150 200 metrekarelik bu kaçak yapılara müteahhit de girmiyor. Küçük parselleri birleştirdik, 10 kata çıkardık. Osmangazi Mahallesi'nin imarlı yapıların olmadığı yerlerde bu bölgenin hayatını değiştirecek plan revizyon çalışmasını başlatıyoruz.  Kısacası Osmangazi Mahallesini imar planını değiştiriyoruz" dedi. 


Hürriyet...