01 / 05 / 2024

osmangazi mudanya yolu

osmangazi mudanya yolu

Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı Hamitler Mahallesinin devamında kalan binaları kamulaştıracak olan Osmangazi Belediyesi, yeni açacağı yaklaşık 3.4 kilometrelik yol ile, bulvarı Mudanya Yolu’yla birleştirecek.

Bursa Panayır'a bisiklet yolu inşa ediliyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Panayır Mahallesi'ne 1360 metre uzunlukta bisiklet yolu inşası için çalışmalara başladı. 

Bursa'da konut fiyatları en çok Mudanya'da arttı!

Bursa‘da konut yatırımında öne çıkan bölgeleri güncel veriler Endeksa tarafından açıklandı. Son 4 yıla bakıldığında Osmangazi‘de yüzde 87, Nilüfer‘de yüzde 89, Mudanya‘da yüzde 120 artış görülüyor. 

Sancatepe İmar Yolu Ön Projesi plan tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Osmangazi Caddesi - Yakacık Caddesi arası İmar Yolu Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Osmangazi'deki kaçak işletme yıkıldı!

Kentteki kaçak binaların yıkımına devam eden Osmangazi Belediyesi, Orhaneli yolu üzerinde tarım arazisine kaçak olarak inşa edilen işletmeyi yıktı.

Bursa Balat Yolu hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Yakın Çevre Yolu’nu Bursa-Mudanya karayoluna bağlayan Balat Yolu açıldı

Bursaspor´a ikinci akaryakıt istasyonu!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi, Mudanya Yolu’nda mülkiyeti Bursaspor’a ait bir arazinin akaryakıt istasyonu olarak düzenlenmesine ilişkin kararı oybirliğiyle aldı.

Bursa Balat'a 45 katlı rezidans ve AVM geliyor!

Bursa, yakın gelecekte Mudanya Yolu üzerinde kent tarihinin en yüksek katlı yapısına hazırlanıyor. Olay gazetesi yazarı İhsan Aydın bugünkü yazısında Taşyakan İnşaat'ın gökdelen projesini kaleme aldı. İşte o yazı...

Osmangazi'de yeni imar yolları açılıyor!

Osmangazi’de planlı şehirleşmenin en güzel örneklerinden Demirtaş bölgesinde yepyeni bir yaşam alanı ortaya çıkıyor. İmar planları onaylanan Sakarya Mahallesi Ayazma mevkiindeki bölgede gerçekleştirilen imar yolu uygulama çalışmaları ile yapılaşmadan önce bölgenin yolları açılıyor.

Osmangazi Belediyesi'nden dev ulaşım yatırımı!

Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı Hamitler Mahallesinin devamında kalan binaları kamulaştıracak olan Osmangazi Belediyesi, yeni açacağı yaklaşık 3.4 kilometrelik yol ile, bulvarı Mudanya Yolu’yla birleştirecek.

Bursa Berk Center İş Merkezi açıldı!

İnşaat sektöründe Bursanın önemli markalarından biri olan Burçin İnşaat, Mudanya Yolu üzerinde tamamladığı Berk Center projesi ile 2016'ya damgasını vurdu.

Eski Mudanya Yolu’na 4 milyonluk yatırım!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Ayrıca 4.5 metrelik yol genişliği yeni çalışmada 8 metreye çıkartıldı. Her şey Bursalıların rahat ve kolay ulaşımı için” dedi.

Bursa Balat girişine yeni bağlantı köprüsü geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya Yolu üzerindeki önemli noktalardan biri olan Balat’a girişi kolaylaştıracak yeni bağlantı köprüsüyle trafiğe nefes aldıracak.

Nilüfer Endülüs Park AVM adres!

Endülüs Park AVM, Bursa-Mudanya yolu üzerinde hizmet vermeye başladı. İşte şehir merkezine 15 dakika uzaklıkta yer alan Nilüfer Endülüs Park AVM adres bilgileri...

osmangazi mudanya yolu Haberi

osmangazi mudanya yolu


Daha modern ve yaşanabilir bir Osmangazi hedefiyle çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediyesi, geçtiğimiz yıl hizmete açtığı Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nı Bursa trafiğine nefes aldırmak adına Mudanya Yolu ile birleştiriyor. Altyapı ve yol çalışmalarının birlikte yürütülmesi açısından Türkiye’de bir ilk olan 1.7 kilometre uzunluğunda ve 40 metre genişliğindeki bulvar, 3.4 kilometre daha uzatılarak, Türkiye’nin de en güzel caddelerinden biri olarak Bursa trafiğini rahatlatacak. Hazırlanan proje kapsamında Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nın Mudanya Yolu uzantısında kalan 143 binanın,  2016-2020 yılları arasındaki kamulaştırılası, Osmangazi Belediyesi’nin Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda oy birliğiyle kabul edildi.


Yaklaşık 100 bin metrekare alanı kapsayan bölgedeki binaların kamulaştırılmasıyla birlikte Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı, Akpınar Kavşağı ile birleştirilerek Mudanya Yolu’na bağlanacak. Kararın oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından proje hakkında açıklama yapan...