04 / 07 / 2024

Osmangazi park alanları

Osmangazi park alanları

Bursa Osmangazi Belediyesi, çarpık ve plansız yapılaşma nedeniyle sosyal yaşam alanları bulunmayan mahallelere nefes aldıracak meydan ve yeşil alan düzenlemeleri ile projeler geliştirmeye devam ediyor...

Sancaktepe Osmangazi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Osmangazi Mahallesi, 8653 ada, 1, 2, 3, 16 ve 19 parseller, Eyüp Sultan Mahallesi, 7559 ada, 15 parsel, Fatih Mahallesi, 6983 ada, 2 parsel ile Meclis Mahallesi, 12 ada, Park Tescilli Alana ilişkin 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıda...

Soğanlı Botanik Parkı yapılaşmaya mı açılacak?

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa’nın gözde yeşil alanları arasında bulunan Soğanlı Botanik Parkı’nın yapılaşmaya açılmasıyla ilgili iddialarını yalanladı.

Bursa’daki Macera Parkı'nın inşaatı tam gaz devam!

Osmangazi Belediyesi’nin Hamitler’de 50 bin metrekare alan üzerine hayata geçirilen Macera Parkı’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor...

Prestij Park Bulvar Evleri geliyor! Yeni proje!

Prestij Park Bulvar, Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Bakyapı imzası ile hayata geçirilecek. Proje toplam 1.100 konut ve 50 işyerinden meydana gelecek..

Bursa Osmangazi'ye yeni meydan!

Osmangazi Belediyesi’nin park, meydan ve çevre düzenleme çalışmalarına son sürat devam ediyor. Bu kapsamda Osmangazi'ye yeni bir park ve meydan inşa edildi.

Bursa Osmangazi'ye yeni park!

Osmangazi Belediyesi tarafından Yunuseli-Hamitler-Güneştepe bölgesinde yapımı tamamlanan Çocuk ve Dinlenme Parkı, Başkan Mustafa Dündar ve vatandaşların katıldığı törenle açıldı.

Osmangazi Kükürtlü Çiğdem Parkı açıldı!

Osmangazi Belediyesi, ilçenin yoğun kent dokusundan sıyrılıp daha yaşanabilir hale gelmesi adına yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Kükürtlü Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Kükürtlü Çiğdem Parkı’nı düzenlenen törenle hizmete açtı.

Osmangazi'nin köyleri cazibe merkezi oldu!

Osmangazi Belediyesi’nin ‘Her Köye Park’ projesi kapsamında Uludağ eteklerinde yer alan Hüseyinalan Mahallesi’nde yapılan çocuk oyun parkı, oturma alanı, futbol ve basketbol sahaları, hizmete açıldı.

Bursa Osmangazi'de 4 park hizmete açıldı!

Osmangazi Belediyesi, Yenikent Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 4 park ve bir dinlenme alanını törenle hizmete açtı. Toplam 12 bin 500 metrekare alana sahip olan parklarda, çocuk Oyun alanları, yeşil alanlar, fitness aletleri, basketbol sahaları bulunuyor.

Osmangazi Yunuseli’ye 3 yeni park!

İlçedeki her mahalleye vatandaşların nefes alabilecekleri, çocukların ise rahatça oynayabilecekleri sosyal donatı alanları kazandıran Osmangazi Belediyesi bu hizmetlerine yenilerini ekledi.

Bayraklı İhsan Alyanak Parkı genişletildi!

Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Osmangazi'de İhsan Alyanak ismi verilen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bin 500 metrekarelik yeşil alanı bulunan parkı genişletti.

Osmangazi Belediyesi’nden 1 yılda 44 park!

Osmangazi Belediyesi, vatandaşların rahat nefes alabilecekleri, her yaştan insanın keyifli zaman geçirebilecekleri dinlenme alanları oluşturmak adına 1 yıl içerisinde 47 bin 418 metrekare alana toplam 44 park ve yeşil alan yaptı.

Osmangazi yeni bir meydana kavuştu!

Osmangazi Belediyesi’nin mahallelere nefes aldıran park, meydan ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Koğukçınar’da Ulufeli Çınar Camii çevre düzenlemesiyle çocuk parkı ve meydan hizmete açıldı.

Osmangazi park alanları Haberi

Osmangazi park alanları

Osmangazi Belediyesi, çarpık ve plansız yapılaşma nedeniyle sosyal yaşam alanları bulunmayan mahallelere nefes aldıracak meydan ve yeşil alan düzenlemeleri ile, vatandaşları sıkışık kent yapısından kurtararak nefes alabilmelerine imkân sağlayan projeler geliştirmeye devam ediyor. 


Son olarak Hüdavendigar Mahallesi'nde gerçekleştirilen meydan ve yeşil alan çalışmalarının yapıldığı alanda incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 180 metrekaresi yeşil alan olmak üzere toplam 500 metrekare alanda gerçekleştirilen meydan ve çevre düzenleme çalışmaları ile Hüdavendigar mahallesinin rahat bir nefes aldığını söyledi. İnceleme gezisi sırasında mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Dündar, yeni dönemde de yapacakları hizmetlerle Osmangazi'yi Türkiye'nin parlayan yıldızı haline getireceklerini söyledi. 

Osmangazi'nin tüm mahallelerinde olduğu gibi Hüdavendigar Mahallesi'ne de meydan ve yeşil alan kazandırdıklarının altını çizen Başkan Dündar, "İlçemizin en büyük sıkıntılarından birisi çarpık...