18 / 05 / 2024

osmangazi Şehit Jandarma Er Selim Koçdemir Lisesi basketbol sahası

osmangazi Şehit Jandarma Er Selim Koçdemir Lisesi basketbol sahası

Osmangazi Belediyesi tarafından Şehit Jandarma Er Selim Koçdemir Lisesi’ne kazandırılan basketbol sahası, bahçe ve çevre düzenleme çalışmaları ile anaokulu bölümüne yaptırılan oyun parkı törenle öğrencilerin hizmetine sunuldu...

Şehit babasının harabe evini valilik sıfırdan yapacak!

Geçtiğimiz yıl şehit olan jandarma er Salih Altuntaş'ın Ordu'nun Aybastı ilçesinde bulunan harabe halindeki baba evini gündeme getiren SÖZCÜ'nün haberi, ses getirdi. Süleyman Soylu, şehir babasını arayarak, "Evinizi sıfırdan yaptıracağız tamirat değil yeni baştan yapılacak" dedi...

Şehit babasının evi jandarmanın destekleriyle onarılıyor!

Malatya'da, şehit babasının depremde hasar gören evi, İl Jandarma Komutanlığının destekleriyle onarılıyor.

Trabzon'da şehit ailesinin ev mutluluğu!

Trabzon’un Maçka ilçesinde şehit Jandarma Er Hasan Yiğit’in ailesinin evi, Maçka Belediyesi tarafından yenilendi.

Isparta'ya millet bahçesi müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Isparta Belediyesi, kente Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yunus Emre Millet Bahçesi inşa ediyor.

Eskişehir Odunpazarı'nda 12 bin metrelik Spor Parkı açıldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Gökmeydan Mahallesi’ne açtığı Spor Kampüsünün ardından şimdi de Yenikent Mahallesinde Spor Parkı açtı. Açılışı yapılan parkta Eskişehirli Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Turgay Topsakaloğlu’nun adı yaşatılacak.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Özdemir'in ailesine yeni ev!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özdemir'in Ordu'da derme çatma evde yaşamını sürdüren ailesi için yapılan evin inşaatı tamamlandı.

Bakan Özlü'den Düzceli şehit ailelerine ev desteği!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, PKK'nın Hakkari ve Diyarbakır'da düzenlediği saldırılarda şehit olan Jandarma Er Erkan Özdemir ile Jandarma Astsubay Metin Uysal'ın Düzce'nin Yığılca ilçesinde yaşayan ailelerinin evlerinin yenilenmesi talimatı verdi

Gümüşhane'de 2 yeni okul hizmete açıldı!

Gümüşhane'de, emekli öğretmen Yıldız Eskicioğlu'nun katkılarıyla yapılan anaokulu ile Gümüşhaneli Şehit Jandarma Er Murat Yıldız'ın adının verildiği ilkokul, törenle hizmete açıldı.

Ordu Ulubey'de Müze Şehit Evi yaptırıldı!

ORDU’nun Ulubey İlçesi’nde yaşayan 60 yaşındaki Sami Aktaş, 6 yıl önce Hakkari’de şehit düşen oğlu jandarma komando çavuş Emrah Aktaş’ın anılarını, yaptırdığı müze evde yaşatıyor.

Şehit Kerim Örtücü'nün evini Ordu Büyükşehir tamamlayacak!

Hakkari'deki terör saldırısında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Kerim Örtücü'nün Ünye ilçesinde yapımı devam eden babaevi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanacak.

Şehit Kerim Örtücü'nün Ünye'deki babaevinin inşaatı tamamlanacak!

Hakkari'de şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kerim Örtücü'nün, Ordu'nun Ünye ilçesinde yapımı devam eden babaevi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanacak.

Şehit Nuh Özdemir'in ailesi için yapılacak evin inşaatına başlandı!

Diyarbakır'da şehit olan Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in Ordu'daki ailesi için yeni ev yapımına başlandı. Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 4 Ocak'ta düzenlenen operasyonda, 25 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Nuh Özdemir şehit oldu.

Şehit Mustafa Hakan Kaçar'ın ailesine Narlıdere'den 2 ev!

Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Hakan Kaçar, 24 Temmuz’da Diyarbakır Sur'da şehit düştü. Şehidin ailesine ev alma hayali Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım aracılığıyla İzmirli bir hayırsever tarafından gerçekleştirildi.

osmangazi Şehit Jandarma Er Selim Koçdemir Lisesi basketbol sahası Haberi

osmangazi Şehit Jandarma Er Selim Koçdemir Lisesi basketbol sahası


Osmangazi Belediyesi tarafından Şehit Jandarma Er Selim Koçdemir Lisesi’ne kazandırılan basketbol sahası, bahçe ve çevre düzenleme çalışmaları ile anaokulu bölümüne yaptırılan oyun parkı törenle öğrencilerin hizmetine sunuldu.


Geleceğimizin teminatı gençlerimizin daha iyi şartlarda eğitim görebilmeleri için çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediyesi, Şehit Jandarma Er Selim Koçdemir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin ihtiyaç duyduğu hizmetleri okula kazandırdı. anaokulu bölümüne çocukların hoşça vakit geçirmelerine imkan sağlayacak oyun grubu yerleştirirken, liseli gençler için ise okulun bahçesine 2 basketbol sahası yapıldı. Ayrıca ahşap çardaklar, oturma grupları ve bahçe düzenleme çalışmaları ile okul bahçesi modern bir görünüme kavuşurken, bahçe etrafına örülen istinat duvarı ile de öğrencilerin güvenliği sağlandı.


AK Parti Bursa milletvekilleri Kemal Şerbetçioğlu, Hüseyin Şahin, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, Okul Müdürü Haluk Düzgün...