05 / 05 / 2024

Osmangazi Belediyesi'nden eğitime bir katkı daha!

Osmangazi Belediyesi'nden eğitime bir katkı daha!

Osmangazi Belediyesi tarafından Şehit Jandarma Er Selim Koçdemir Lisesi’ne kazandırılan basketbol sahası, bahçe ve çevre düzenleme çalışmaları ile anaokulu bölümüne yaptırılan oyun parkı törenle öğrencilerin hizmetine sunuldu...




Osmangazi Belediyesi tarafından Şehit Jandarma Er Selim Koçdemir Lisesi’ne kazandırılan basketbol sahası, bahçe ve çevre düzenleme çalışmaları ile anaokulu bölümüne yaptırılan oyun parkı törenle öğrencilerin hizmetine sunuldu.


Geleceğimizin teminatı gençlerimizin daha iyi şartlarda eğitim görebilmeleri için çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediyesi, Şehit Jandarma Er Selim Koçdemir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin ihtiyaç duyduğu hizmetleri okula kazandırdı. anaokulu bölümüne çocukların hoşça vakit geçirmelerine imkan sağlayacak oyun grubu yerleştirirken, liseli gençler için ise okulun bahçesine 2 basketbol sahası yapıldı. Ayrıca ahşap çardaklar, oturma grupları ve bahçe düzenleme çalışmaları ile okul bahçesi modern bir görünüme kavuşurken, bahçe etrafına örülen istinat duvarı ile de öğrencilerin güvenliği sağlandı.


AK Parti Bursa milletvekilleri Kemal Şerbetçioğlu, Hüseyin Şahin, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, Okul Müdürü Haluk Düzgün öğretmen ve öğrencilerin katıldığı açılış töreninde konuşan Başkan Mustafa Dündar, Osmangazi’deki okulların ihtiyaçlarını karşılamak için birçok çalışma yaptıklarını söyledi.


Dündar, “Bugüne kadar 200 okulumuza boya badana, yenileme, bahçe düzenleme, oyun alanı, spor sahası ve çevre düzenleme gibi konularda destek verdik. Güvenli eğitim alanı sağlamak için okul duvarlarını yeniledik. Bunların yanında gençlerimizi LGS’ye hazırlayan yayınlar dağıttık. 1 anaokulu inşa ettik, 40 anaokulumuza oyun grubu kurduk. Önümüzdeki dönemde de inşallah iki büyük okul projemizi hayata geçireceğiz” dedi.


Eğitime olan desteklerinin Selim Koçdemir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde yapmış oldukları hizmetler ile devam ettiğini dile getiren Başkan Dündar, “Okulumuzun anaokulu bölümüne çocuklarımızın gelişimini destekleyen oyun grupları yerleştirdik. Okul bahçemize iki tane basketbol sahası yaptık. Okulumuzun sosyal yaşamını canlandıracak bahçe düzenlemesi yaptık. Ahşap çardaklar, oturma grupları ile bahçemizi renklendirdik. Öğrencilerimizin güvenliğini sağlamak için istinat duvarı da örerek Osmangazi’ye yakışır bir eğitim yuvası oluşturduk. Çocuklarımıza ve eğitimcilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.


Konuşmaların ardından Osmangazi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Akdere, Başkan Dündar’a plaket takdim ederken, anaokulunda okuyan Ece Yıldırım isimli minik bir kız çocuğu da Başkan’a çiçek verdi. Törenin ardından Başkan Dündar ve törene katılan milletvekilleri, açılışı yapılan basket sahasında atış yaparak, basketteki hünerlerini sergiledi.



Bursa'da Bugün


Geri Dön