05 / 05 / 2024

osmangazi tapuları dağıtıldımı

osmangazi tapuları dağıtıldımı

Osmangazi Belediyesi, ilçedeki hisseli tapuları müstakil tapuya çevirerek, vatandaşların mülkiyet konusunda yaşadığı sıkıntıyı sona erdiriyor.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Öğretmenlere resmi yazı ile yemek dağıtım görevi geldi!

Batman'daki bir okulda maddi durumu yetersiz olan öğrencilere yemek dağıtımı için öğretmenlere resmi bir görevlendirme yapıldı. Öğretmenler bu konuda resmi bir yazı ile bilgilendirilerek yemek dağıtımında görev aldı. Artık öğretmenlerin bu öğrencilere yemek dağıtımı yapmaları bekleniyor.

Besicilere 125 bin küçükbaş hayvan dağıtıldı!

Türkiye'de "Köyümde yaşamak için bir 'sürü' nedenim var" projesi kapsamında Van'da şimdiye kadar 1265 besiciye yaklaşık 125 bin koyun dağıtıldığı açıklandı.

Çiftçilere müjde! Gübre dağıtımı başladı! Resmen açıklandı! Gübrenizi hemen alabileceksiniz!

Mera Islah Projesi kapsamında gübre dağıtımı başlarken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yaptığı gübre dağıtımıyla tüm çiftçilerin yüzünü güldürdü.

69 ton şeker dağıtıldı! Bunu kaçırdınız ama sonrakileri sakın kaçırmayın

Devlet tarafından çiftçilere ve arıcılara yönelik destekler devam ediyor. Bu kapsamda 69 ton şeker dağıtımı gerçekleştirildi.

2022 Mazda CX-60 SUV tanıtıldı! Avrupa'da satış fiyatı 47,390 Euro!

Mazda, Avrupa'daki SUV ürün gamını genişletmeye devam ediyor. 2022 Mazda CX-60 Avrupa, Japonya ve Avustralya pazarları için tanıtıldı ve Avrupa'da satışa çıkmış durumda. Avrupa'da 47,390 Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulan aracın tüm özelliklerine haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz..

Kanal İstanbul güzergahındaki Şahintepe Mahallesi taşınıyor!

Kanal İstanbul güzergahı üzerinde bulunan Şahintepe Mahallesi'nde vatandaşa önce tapular dağıtıldı, hemen sonrasında sürgün kararı verildi. Mahalleli, "Rant peşinde değiliz, trilyonluk olalım demiyoruz ama düzenimizi bozmayın" dedi ve tepkilerini dile getirdi.

İntek İnşaat Petrol Dağıtım Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

İntek İnşaat Petrol Dağıtım Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. İntek İnşaat Petrol Dağıtım Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Yıldız tarafından kuruldu.

Mısır'da Türk müteahhitler için büyük fırsat!

Türkiye ve Mısır arasında normalleşmenin başlamasıyla iki ülke arasında ekonomide yeni fırsatlara doğurma imkanı sağlayacak. Öyle ki bölgede inşaat işlerinin yoğun olması sebebiyle, Türk müteahhitler için yatırım fırsatı doğuruyor.

Bergama'da orman vasfını yitirmiş araziler kura ile dağıtıldı!

İzmir Bergama'da dağlık alanda bulunan Lütuflar, Kızılkeçili, Çamlıbel, Söğütören ve Sarıyurt Mahallelerinde 360 dekarlık arazi kura ile dağıtıldı. 

Kartepe Rahmiye 30 No'lu bölgede tapular dağıtılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Rahmiye Mahallesi 30 nolu düzenleme bölgesinde yapılan çalışmaları tamamlaması sonrasında tapu dağıtımlarına başlandı.

Ukrayna'da Türk müteahhitler için 25 milyar dolarlık iş fırsatı!

Türk-Ukrayna İş Adamları Derneği Başkanı Burak Pehlivan yaptığı açıklamada, Ukrayna'nın 25 milyar dolar altyapı yatırımına hazırlanmasının Türk müteahhitler için ciddi bir fırsat olduğunu söyledi.

osmangazi tapuları dağıtıldımı Haberi

osmangazi tapuları dağıtıldımı

Osmangazi Belediyesi, ilçedeki hisseli tapuları müstakil tapuya çevirerek, vatandaşların mülkiyet konusunda yaşadığı sıkıntıyı sona erdiriyor. Daha evvel Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek Yenibağlar Mahallesinde 200 vatandaşın hisseli tapu meselesini çözen Osmangazi Belediyesi, benzer uygulamayı Küçükbalıklı Mahallesinde de gerçekleştirdi. Karakaya, Karadağ ve Karabağ sokaklarında gerçekleştirilen imar uygulaması ile 40 yıldır tapusu bulunmayan 136 konut sahibine tapuları verildi.



Küçükbalıklı Mahallesindeki tapu dağıtım töreninde konuşan Başkan Mustafa Dündar, "Tapu sorunu, bölgenin 40 yıllık sorunu. 40 yıl önce alınan tarlalara, arsalara yapılan binalar, yıllardır tapusuz olarak kullanılmış. Küçükbalıklı Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz imar düzenlemesi ile Karakaya, Karadağ ve Karabağ sokaklarda yaşanan tapu sorununu çözüme kavuşturduk. 136 binanın tapusunu çıkarttık. Bu problemi ortadan kaldırmak için 9 adada 13 imar parseli oluşturduk. Bu parsellerde hissedarların aralarında anlaşma sağlanarak, çok...