28 / 04 / 2024

osmangazi yunuseli mahallesi planlı şehircilik

osmangazi yunuseli mahallesi planlı şehircilik

Osmangazi Belediyesi, Yunuseli Mahallesi'nde gerçekleştirdiği geniş cadde ve kaldırımlar, düzenli sokaklar, bisiklet ve yaya yolları ile planlı şehirciliğin en güzel örneklerini sergiliyor.

Bursa Büyükşehir 2 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi Veyselkarani Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak.

Sancaktepe Osmangazi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Osmangazi Mahallesi, 8912 ada, 1 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Ocak 2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Osmangazi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Sancaktepe ilçesi, Osmangazi Mahallesi, 1899 parsel ve 8969 ada, 13, 21, 22 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Osmangazi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Osmangazi Mahallesi, 8653 ada, 1, 2, 3, 16 ve 19 parseller, Eyüp Sultan Mahallesi, 7559 ada, 15 parsel, Fatih Mahallesi, 6983 ada, 2 parsel ile Meclis Mahallesi, 12 ada, Park Tescilli Alana ilişkin 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıda...

Bursa'da riskli yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde riskli yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye son olarak Yunuseli Mahallesi’ndeki 2 katlı binanın yıkım çalışmalarına başladı.

Osmangazi'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, kaçak yapılarla mücadeleyi sürdürüyor. Yunuseli Mahallesi’nde kaçak olduğu tespit edilen binanın yıkımı gerçekleşti.

Bursa Osmangazi Yenikent Mahallesi'ne yeni cami inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Yenikent Mahallesi’ne yeni ve modern bir cami kazandırıyor. Günümüz mimarisi ve Selçuklu motiflerinin harmanlanmasıyla hayata geçirilen yeni cami,  Ramazan Ayı’nda hizmete açılacak.

Bursa Osmangazi'deki kaçak villa yıkıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Güneybudaklar Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilen ruhsatsız lüks villa inşaatını yıktı.

Bursa Osmangazi'deki kaçak çatı katı yıkıldı!

Kaçak yapıyla mücadeleye hız kesmenden devam eden Osmangazi Belediyesi, Dikkaldırım Mahallesi’nde 4 katlı apartmanın üstüne yapılan kaçak çatı katını yıktı.

Osmangazi'deki imar Barışı oyununu belediye ekipleri bozdu!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Dikkaldırım Mahallesi'nde kaçak olarak yapılmış 8 katlı ruhsatsız binanın yıkımına başladı.

Bursa'da 413 bin metrekarelik alan imara açıldı!

Bursa, Osmangazi, Yunuseli Mahallesi'ndeki 413 bin metrekarelik alan imara açıldı.

Osmangazi Dağyenice Göleti’nin çevresindeki kaçak yapılar yıkıldı!

İlçedeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın en önemli doğal güzellikleri arasında yer alan Dağyenice Göleti’nin Doğancı Mahallesi sınırları içerisindeki kaçak prefabrik yapıları yıktı.

Bursa Osmangazi'de kaçak inşaata zamanında müdahale!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Doğancı Mahallesi’nde orman arazisi üzerine kaçak olarak belirlenen yapıyı yıktı.

osmangazi yunuseli mahallesi planlı şehircilik Haberi

osmangazi yunuseli mahallesi planlı şehircilik

Yunuseli Mahallesi'ni gezerek imar planlarının nasıl uygulandığı konusunda incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Değişen ve gelişen Osmangazi'nin modern ve planlı şehircilik uygulamaları Yunuseli Mahallesi'nde dikkatleri çekiyor. 


Geçmişte, vatandaşın belediyelerin önünde gitmesi sonucu, hizmet noktasında geride kalmış olan Osmangazi Belediyesi, bu bölgede başladığı planlı yapılaşmayla artık vatandaşın bir adım önünde. 


Önce alt ve üst yapı, sosyal donatı alanları, yollar ve yaşam alanlarının boy gösterdiği Yunuseli, mahallesindeki bu gelişim, Osmangazi'nin merkezine doğru ilerleyecek olan değişimi de tetikleye çektir" dedi. 


Yaptıkları ve yapacakları yatırımlarla Yunuseli Mahallesi'ni parmakla gösterilen örnek bölgelerden biri haline getireceklerini belirten Başkan Dündar, "Yunuseli'nde yaşayan vatandaşlarımızın rahat nefes alabilmeleri, çocuklarımızın ise oynayacak alan bulabilmeleri adına 7 tane park yaptık. Asfalt-kaplama ve asfalt-yama çalışmaları ile cadde ve sokaklarını modern hale getirdik....