05 / 07 / 2024

Osmangazi Yunuseli park projesi

Osmangazi Yunuseli park projesi

İlçedeki her mahalleye vatandaşların nefes alabilecekleri, çocukların ise rahatça oynayabilecekleri sosyal donatı alanları kazandıran Osmangazi Belediyesi bu hizmetlerine yenilerini ekledi.

Sancaktepe Osmangazi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Osmangazi Mahallesi, 8653 ada, 1, 2, 3, 16 ve 19 parseller, Eyüp Sultan Mahallesi, 7559 ada, 15 parsel, Fatih Mahallesi, 6983 ada, 2 parsel ile Meclis Mahallesi, 12 ada, Park Tescilli Alana ilişkin 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıda...

Osmangazi'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, kaçak yapılarla mücadeleyi sürdürüyor. Yunuseli Mahallesi’nde kaçak olduğu tespit edilen binanın yıkımı gerçekleşti.

Bursa'da 413 bin metrekarelik alan imara açıldı!

Bursa, Osmangazi, Yunuseli Mahallesi'ndeki 413 bin metrekarelik alan imara açıldı.

Soğanlı Botanik Parkı yapılaşmaya mı açılacak?

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa’nın gözde yeşil alanları arasında bulunan Soğanlı Botanik Parkı’nın yapılaşmaya açılmasıyla ilgili iddialarını yalanladı.

Bursa’daki Macera Parkı'nın inşaatı tam gaz devam!

Osmangazi Belediyesi’nin Hamitler’de 50 bin metrekare alan üzerine hayata geçirilen Macera Parkı’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor...

Osmangazi'de kentsel dönüşüm kent merkezine taşınıyor!

Yunuseli Mahallesi’nde kat karşılığında kentsel dönüşüm projesi hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, proje dahilinde inşa edilecek daireleri, kent merkezindeki kentsel dönüşüm sahasında yer alan lojmanlar ile takas edecek.

Prestij Park Bulvar Evleri geliyor! Yeni proje!

Prestij Park Bulvar, Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Bakyapı imzası ile hayata geçirilecek. Proje toplam 1.100 konut ve 50 işyerinden meydana gelecek..

Osmangazi Belediyesi'nden 11 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Osmangazi Belediye Başkanlığı Yunuseli Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 30 Ocak'ta yapılacak.. 

Bursa Osmangazi'ye yeni meydan!

Osmangazi Belediyesi’nin park, meydan ve çevre düzenleme çalışmalarına son sürat devam ediyor. Bu kapsamda Osmangazi'ye yeni bir park ve meydan inşa edildi.

Osmangazi Yunuseli'de kaçağa geçit yok!

Kaçak yapılaşmayla mücadelesini sürdüren Osmangazi Belediyesi, Yunuseli Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine inşa edilen 600 metrekarelik bir depoyu yıktı.

Bursa Osmangazi'ye yeni park!

Osmangazi Belediyesi tarafından Yunuseli-Hamitler-Güneştepe bölgesinde yapımı tamamlanan Çocuk ve Dinlenme Parkı, Başkan Mustafa Dündar ve vatandaşların katıldığı törenle açıldı.

Osmangazi Kükürtlü Çiğdem Parkı açıldı!

Osmangazi Belediyesi, ilçenin yoğun kent dokusundan sıyrılıp daha yaşanabilir hale gelmesi adına yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Kükürtlü Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Kükürtlü Çiğdem Parkı’nı düzenlenen törenle hizmete açtı.

TOKİ Bursa Osmangazi Yunuseli sözleşmeleri bugün imzalandı!

TOKİ ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) imzasıyla Bursa Osmangazi İlçesi'nde hayata geçirilen 452 konutun sözleşmeleri bugün imzalandı.

Osmangazi Yunuseli park projesi Haberi

Osmangazi Yunuseli park projesi


İlçedeki her mahalleye vatandaşların nefes alabilecekleri, çocukların ise rahatça oynayabilecekleri sosyal donatı alanları kazandıran Osmangazi Belediyesi bu hizmetlerine yenilerini ekledi. Bin 463 metrekare alan üzerine kurulan 2. Bahar Çocuk Parkı, 3 bin 155 metrekare alana sahip Umut Çocuk Parkı ve bin 816 metrekarelik Ezgi Çocuk Parkı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Toplam 8 bin 500 metrekare alana sahip olan 3 park, çocuk oyun alanları, fitness aletleri, basketbol sahaları ve yeşil alanları ile mahalle sakinlerinin buluşma noktası olacak.


Parkların açılış töreninde konuşan Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Dündar, “Osmangazi’nin gelişim bölgesi olan Yunuseli Mahallesi’nde 3 parkı hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bursa’nın merkezi olan Osmangazi geçmiş yıllarda yaşanan yoğun göçlerden dolayı plansız ve çarpık yapılaşmanın kurbanı olmuş durumda. 2009 yılında ilk göreve geldiğim andan...