06 / 05 / 2024

Osmaniye belediyesi ihale

Osmaniye belediyesi ihale

Osmaniye Belediyesi, eski turistik otel olarak inşa edilmiş binayı kamuoyuna açık bir biçimde, ihale usulü satışa çıkarttı. Oteli 22 milyon 550 bin Türk Lirası bedel ile Türkiye çapından faaliyet gösteren kurumsal firma olan EVKUR Yükselen Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi almaya hak kazandı.

Osmaniye Belediyesi'nden 19.8 milyon TL'ye satılık bina!

Osmaniye Belediyesi’nin Alibeyli Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki arsa ve binayı satıyor. Gayrimenkullerin satış bedeli 19 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

TOKİ Osmaniye projesiyle 126 yeni konut geliyor! Tarih belli oldu!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Osmaniye projesinin ihale tarihi belli oldu. İşte TOKİ Osmaniye 2023 projesi detayları...

TOKİ'den Osmaniye'ye 160 konutluk yeni proje müjdesi!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Osmaniye projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

Kütahya Belediyesi Vazo Kule Seyir Terası için ihaleye çıkıyor! İşte Resmi Gazete'deki o ihale ilanı!

Kütahya Belediyesi Vazo Kule için ihale tarihini açıkladı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ile ilgili detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi 18 taksitle arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 18 ay taksitle satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi yaptırıyor!

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırıyor. İntifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletme ihalesi 11 Aralık'ta...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 23 iş yerini ihale yoluyla satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bin 607 yataklı Kayseri Bölge Hastanesi karşısında yapılacak olan iş yerleri için 7 Şubat Çarşamba günü ihale yoluyla satışa gidecek.

Avcılar Belediyesi irtifak ve intifa hakkı ihale ediyor!

Avcılar Belediyesi tarafından, 18 katlı binanın yapım işine karşılık irtifak ve intifa hakkı ihale ediliyor..

Osmaniye Belediyesi'nden emlak vergisi 2. taksit uyarısı!

Osmaniye Belediyesi, 2017 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV) ikinci taksit ödemesi konusunda vegi  mükellefleri uyardı.

Osmaniye'deki eski turistik otel 22.5 milyon TL'ye satıldı!

Osmaniye Belediyesi, eski turistik otel olarak inşa edilmiş binayı kamuoyuna açık bir biçimde, ihale usulü satışa çıkarttı. Oteli 22 milyon 550 bin Türk Lirası bedel ile Türkiye çapından faaliyet gösteren kurumsal firma olan EVKUR Yükselen Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi almaya hak kazandı.

Emlak ve Çevre temizlik vergisinde son gün uyarısı!

Osmaniye Belediyesi,2017 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi (ÇTV) ilk taksit ödemesi konusunda vergi ödemesi yapacak olan vatandaşları uyardı.

Osmaniye'nin yolları genişletiliyor!

Osmaniye Belediyesi şehir merkezinde yol yapım çalışmalarını hızla sürdürüyor. Yolların genişletme ve asfaltlama çalışmalarının yanı sıra sokaklarda da yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Osmaniye'de 32.7 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul ihalesi!

Osmaniye Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Alibeyli ve Yaveriye Mahallelerinde bulunan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Arsa ve turistik otel binasından oluşan gayrimenkullerin toplam bedeli 32 milyon 706 bin 400 TL olarak belirlendi.

Osmaniye belediyesi ihale Haberi

Osmaniye belediyesi ihale


Osmaniye Belediyesi, eski turistik otel olarak inşa edilmiş binayı ihaleyle satışa çıkarttı.


Alibeyli Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki 54 ada 1 parselde bulunan 1.516 metrekare yüz ölçümlü arsa ile birlikte bina daha önce üç defa 19 milyon 800 bin Türk Lirası muhammen bedel ile satışa çıkmıştı.


7 Eylül 2017 Perşembe günü saat 14.00’te basına ve kamuoyuna açık bir şekilde 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu 35/a  maddesi kapsamında 22 milyon 500 bin Türk Lirası muhammen bedel ile satışa çıktı.


Osmaniye Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen ihalede taşınmazı 22 milyon 550 bin TL bedelle Türkiye çapından faaliyet gösteren kurumsal firma olan EVKUR Yükselen Gayrimenkul Geliştirme  Anonim Şirketi almaya hak kazandı.



Osmaniye...