29 / 04 / 2024

osmaniye cami nerede

osmaniye cami nerede

Bursa Gemlik'te temeli belediye tarafından atılan ve vatandaşlar tarafından bağış usulü ile inşa edilecek olan Osmaniye Cami temeli atıldı.

En son nerede, ne zaman deprem oldu? 13 Temmuz 2023 az önce deprem mi oldu? Son dakika depremler!

Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Malatya ve çevresinde sabah saatlerinde birçok kişi tarafından hissedilen depremler kaydedildi. Peki, deprem mi oldu, nerede oldu? İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamalara göre son depremler listesi...

Osmaniye'deki tarihi Ala Cami 96 yıl sonra açıldı!

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yer alan tarihi Ala Cami, gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarından sonra ibadete açıldı.

Osmaniye'deki Ala Cami restorasyonuna tepki!

Osmaniye'deki Ala Cami için restorasyon çalışmaları başlatılmıştı. Restorasyon süreci tamamlanan cami, eski tarihi dokusunu kaybederek yeni bir görünüme büründü...

Bursa Osmaniye Cami'nin temeli atıldı!

Bursa Gemlik'te temeli belediye tarafından atılan ve vatandaşlar tarafından bağış usulü ile inşa edilecek olan Osmaniye Cami temeli atıldı.

11 soruda TOKİ Osmaniye 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Osmaniye 50 bin konut nerede? TOKİ Osmaniye 50 bin konut başvuru şartları neler? TOKİ Osmaniye 50 bin konut başvuru ücreti ne kadar? İşte 11 soruda TOKİ Osmaniye 50 bin konut kampanyası 2019 detayları...

Cezayir'de 5 bin kişilik cami yapılıyor!

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Tosyalı Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı'ya fahri doktora unvanı verdi. Tosyalı konuşmasında Cezayir'de 5 bin kişilik cami yaptırdıklarını ve Ramazan ayında tamamlanacağını belirtti.

Osmaniye'deki Tosyalı Camii açıldı!

Osmaniye'nin Toprakkale İlçesi'ndeki Organize Sanayi Bölgesi'ne yaptırılan Tosyalı Cami ibadete açıldı. İl Müftüsü Ramazan Çortul, Vali Al'a cami hakkında bilgi verdi.

Osmaniye Kadirli Merkez Hamidiye Cami restore ediliyor!

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamit Han tarafından yaptırılan Kadirli Merkez Hamidiye Camii restore edilecek. Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Merkez Hamidiye Camii’nin plan ve projesinin 2017 yatırım programına alınacağını söyledi.

Veysi Kaynak: Osmaniye'deki çadır kenti konteyner kent yapacağız!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa gibi yerlerdeki çadır kentlerde yaşamanın zor olduğuna dikkat çekerek, "Barınma merkezimize 16 derslikli okul, 2 sağlık ocağı, 2 cami, 1 rehabilitasyon merkezi, 2 çok amaçlı salon, 2 kütüphane, 6 market kuracağız." dedi.

Osmaniye Kadirli'deki bitmeyen cami inşaatı için yardım ilanı verildi!

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 2 yıl önce temeli atılan cami ve kültür merkezi inşaatının tamamlanması için internet üzerinden "Hayır sahipleri aranıyor" ilanı verildi.

5.levent projesi nerede?

5. Levent Alibeyköy Evleri 'nde 2 adet okul, 2 adet cami, Levent Çarşı ve 50 dönümlük koru ve eğitim alanı bulunuyor. Peki 5.levent projesi nerede?

Dap Yapı İstmarina Kartal nerede?

Dap Yapı imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Kartal2da inşa edilen ve içinde cami, rezidans, marina, okul, ofis, otel ve hastane alanları bulunan Dap Yapı İstmarina Kartal nerede?

TOKİ Adana, Hatay ve Osmaniye'de 1073 adet konut yaptıracak!

Adana, Hatay ve Osmaniye İlleri 1073 Adet Konut, Hastane, Stadyum, Ticaret Merkezi, İş Yeri, Cami, Okul, Pansiyon, Yurt, Bina ve Jandarma Tesisi İnşaatları ile Adaiçi Altyapı, Genel Altyapı ile Çevre Düzenleme İnşaat işleri ihale edilecek...

osmaniye cami nerede Haberi

osmaniye cami nerede

Bursa Osmaniye Cami'nin temeli atıldı. CNNTürk'te yer alan habere göre, temeli Gemlik Belediyesi tarafından yaptırılacak Osmaniye Cami’nin  temel atma törenine; Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı, Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Osmaniye Cami İmam hatibi Muammer Yavuz tarafından Kuran- ı Kerim tilaveti ile başlayan temel atma programında açılış konuşmasını Gemlik Müftüsü Reşat Şavlı gerçekleştirdi. Şavlı konuşmasında, Hem ahlakın, hem de İslam medeniyetini inşasının temeli olan bu mescidin temelini attığımız gibi inşallah bitmesini de nasip eylesin” diye konuştu. 


BAŞKAN SERTASLAN’DAN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR


Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise Osmaniye Mahalle sakinlerinin ibadetlerini gerçekleştireceklerini ve yüreklerinin Allah aşkıyla çarptığı bir...