03 / 05 / 2024

osmaniye Düziçi Konaklama Tesisi ne zaman açılacak

osmaniye Düziçi Konaklama Tesisi ne zaman açılacak

Suriye'de ki iç savaş sebebiyle Türkiye'ye gelen Suriyeli sığınmacılar için Osmaniye'nin Düziçi ilçesine 4 milyon liraya yaptırılan ve kullanıma hazır halde olan Konaklama Tesisi 2,5 yıldır açılmayı bekliyor.

Setur’dan tatilseverlere dev kamyanya! Lüks otellerde yurt içi konaklama 750 TL, yurt dışı 379 dolardan başlıyor!

Koç Topluluğu iştiraki Setur, Eylül’de tatile devam edenlere cazip fiyatlarla dolu kampanyalar hazırladı. Yurt içi konaklama ücretleri gecelik 750 liradan başlarken, yurt dışı tatil paketlerinde ise fiyatlar 379 dolardan başlıyor.

TOKİ'den Osmaniye Düziçi'ne 160 konut ve 10 dükkanlık yeni proje!

Dar gelirlileri kira öder gibi ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Osmaniye Düziçi projesinin ihalesini yarın saat 11:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ Osmaniye Düziçi 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Osmaniye Düziçi sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Osmaniye Düziçi’nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Osmaniye Düziçi’nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Osmaniye Düziçi sosyal konut projesi

Etiler Alkent AVM 39 dükkan için ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Etiler Alkent AVM 39 dükkan için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Ordu'da inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Ordu'nun Çamaş ilçesi Edirli Mahallesi'nde inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi...

Bilecik'te inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti!

Bilecik Bahçelievler Mahallesi İstiklal Caddesi'nde çalıştığı inşattan düşen işçi hayatını kaybetti.

Bilecik’te inşattan düşen işçi ağır yaralandı!

Bilecik Bahçelievler Mahallesi İstiklal Caddesi'nde çalıştığı inşattan düşen işçi ağır yaralandı...

Samsun'da inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti! 

Samsun'un İlkadım ilçesinde inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti.

Kiracı tahliye taahhüdü örneği 2021!

Mesken ve işyeri kiralamalarında kiracı tahliye taahhütnamesi verip kiraladığı taşınmazı tahliye edeceği tarihi beyan ediyor. Peki, tahliye taahhüdü nasıl hazırlanıyor? İşte kiracı tahliye taahhüdü örneği 2021...

Kırıkkale'de inşaattan düşen işçi yaralandı!

Kırıkkale'de Etiler Mahallesi Kıbrıs Caddesi'nde çalıştığı inşaatın 4. katından düşen işçi yaralandı..

TOKİ Rize 207 dükkan işi ihalesi bugün!

Rize İli, Merkez İlçesi, Çiftekavak Mahallesi Sanayi Alanı Projesi 207 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

Zeynep Tandoğan: Taşınmaz ticaretindeki yeni düzenleme için hazırız!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari işlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, emlak alanında uzmanlaşmış en büyük internet sitesi olarak yeni düzenleme için hazır olduklarını belirtti.

Yenitepe İzmir dükkanları için ön talep toplanıyor!

Nuhoğlu İnşaat tarafından Karabağlar'da hayat geçirilen Yenitepe İzmir'de dükkanlar için ön talep toplanmaya başlandı.

osmaniye Düziçi Konaklama Tesisi ne zaman açılacak Haberi

osmaniye Düziçi Konaklama Tesisi ne zaman açılacak

Suriye'de ki iç savaş sebebiyle Türkiye'ye gelen Suriyeli sığınmacılar için Osmaniye'nin Düziçi ilçesine 4 milyon liraya yaptırılan ve kullanıma hazır halde olan Konaklama Tesisi 2,5 yıldır açılmayı bekliyor. 2013 yılında yapımı tamamlanan tesisete 30 temizlik işçisi ve 50 güvenlik görevlisi işbaşı yaptı. Ancak devlete maliyeti 4 milyon liraya ulaşan tesis hala kapalı duruyor. Hamiliye Kaplıcası yolu üzerinde geçmişte Berke barajının araç parkı olarak kullanılan alana kurulan ve 750 civarında tam donanımlı konteynırdan oluşan konaklama tesisinde, güvenlik noktaları, hastane, market, ofisler ve gözlem odası, kayıt noktaları ile yaklaşık 3 bin 500 ile 4 bin civarında Suriyeli sığınmacıyı ağırlayacak kapasitede. Dönemin Osmaniye Valisi Celalettin 2013 yılında yaptığı açıklamada "Burada 5'er kişilik konteynerlerde tahmini 700 konteyner üzerinden, 3 bin 500-4 bin civarında...