29 / 04 / 2024

Osmaniye mahalleleri

Osmaniye mahalleleri

Osmaniye' de Rızaiye, Kazım Karabekir, Fakuşağı, Karaboyunlu mahallelerinin olduğu 5 mahalleyi kapsayan 450 hektarlık alandaki imar revizyonuyla inşaatlarda izin verilen kat sayısı 5' e çıkarıldı...

Yeni Osmaniye'ye 266 konut inşa edildi!

Osmaniye Belediyesi'nin Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yaveriye TOKİ bölgesinde toplu konut yapım çalışmaları tamamlandı. Belediye'ye ait olan 25 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 266 konut yapıldı.

Osmaniye Belediyesi'nin ikinci TOKİ projesinin inşaatı bitti!

Osmaniye Belediyesi'nin Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yaveriye TOKİ bölgesinde toplu konut yapım çalışmaları tamamlandı. Belediyeye ait olan 25 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 256 konut yapıldı.

Osmaniye Belediyesi Yaveriye TOKİ yapımı tamamlandı!

Osmaniye Belediyesi'nin Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yaveriye TOKİ bölgesinde toplu konut yapım çalışmaları tamamlandı. Belediyeye ait 25 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 256 konut yapıldı.

Bakırköy Osmaniye 192 ada imar planı 6 Şubat'ta askıdan indiriliyor!

Bakırköy Osmaniye Mahallesi, 192 ada, 3 ve 29 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, 6 Şubat 2015'te askıdan indiriliyor. İşte o planlar...

Osmaniye'nin toplu konut mutluluğu!

Osmaniye Belediyesinin Yeşilyurt Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Yaveriye TOKİ bölgesinde toplu konut yapım çalışmaları tamamlandı. Belediyeye ait olan 25 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 256 konut yapıldı.

Osmaniye'de bir ev yandı!

Osmaniye'de bir ev yandı. Alınan bilgiye göre, Osmaniye Raufbey Mahallesi, 9577. sokakta bulunan Selvi apartmanının 4. katında henüz bilinmeyen bir neden ile yangın çıktı.

1979 yılında İstanbul'un eski mahalleleri korunacakmış!

1979 yılında İstanbul'un yok olmaya başlayan eski mahalleleri korunacakmış. Belediye tarafından kurulan Turizm Master Plan Bürosu, İstanbul'un tarihi surlarını ve eski mahallelerini korumaya yönelik çalışmalar yürütecekmiş.

Gürhanoğlu İnşaat projesi Osmaniye Park328 AVM'de tanıtılıyor!

Fakıuşağı Doğa Koleji yanında yapımına başlanan, Gürhanoğlu İnşaat farkı ile 1 + 1, 2 + 1 özel tasarımlı stüdyo daireler Osmaniye Park328 AVM 'de açılan standta tanıtılıyor.

Osmaniye OSB'de icradan 3.4 milyon TL'ye satılık üretim tesisi!

Osmaniye 1. İcra Dairesi; Osmaniye Toprakkale'de yer alan Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'ndeki üretim tesisini satışa çıkarıyor. Tesisin toplam bedeli 3 milyon 459 bin 686 TL olarak belirlendi.

Osmaniye'de Mutlu Şehir Masal Parkı'nın örneği yapılıyor!

Osmaniye'yi bölgesel yaşam merkezi yapacak en önemli projelerden biri olan Mutlu Şehir Masal Dünyası Parkı'nın prototipinin ( örneğinin ) yapımına başlandı. Osmaniye'nin gelişimine etkili olacağı belirtildi.

Kadir Kara: Osmaniye'de bölgesel yaşam merkezi oluşturacağız!

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, ''Türkiye'nin 80'inci ili Osmaniye, belediye yatırımları ve çalışmaları ile her geçen gün gelişmeye ve değişmeye devam ediyor, Osmaniye'de bölgesel yaşam merkezi oluşturacağız'' dedi.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt son başvuru tarihi!

Başvuruların başladığı TOKİ Osmaniye Yeşilyurt projesinde yer alan 10 adet daire 74 bin 697 TL'den başlan fiyatlarla satılıyor. İşte TOKİ Osmaniye Yeşilyurt son başvuru tarihi...

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt başvuruları başladı!

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt başvuruları başladı. Daire fiyatlarının 74 bin 697 TL'den başlangıç gösterdiği projede toplam 48 adet konut satılıyor. Projede sadece 2 oda 1 salon daire bulunuyor.

Osmaniye mahalleleri Haberi

Osmaniye mahalleleri

Osmaniye'de 5 mahalleyi hektarlık alandaki imar OSMANİYE Belediye Meclisi'nde oy çokluğuyla alman kararla, Rızaiye, Kazım Karabekir, Fakuşağı, Karaboyunlu mahallelerinin tamamı ile Şirinevler Mahallesi'nin Musa Şahin Bulvarı'na cepheli alanlarında yapılan imar revizyonu ile kat yüksekliği 5 kata çıkarıldı. Başkan Kadir Kara, değişiklik kapsamındaki alanın büyüklüğünün 450 hektar olduğunu, 5 yıllık görev süreleri boyunca toplam 3 bin 920 hektar alanda kat yüksekliğini 5'e çıkardıklarını belirtti. 


Yaptıkları yeni imar uygulamaları ile kentsel dönüşümü devletçi bir zihniyet ile yapmayarak Türkiye'de örnek gösterilen bir uygulamaya imza attıklarını dile getiren Başkan Kara, "Yaptığımız imar revizyonları ile Osmaniye'de 'Özel Kentsel Dönüşümü' başlattık. Yeni alanlar oluşturmadan Osmaniye'de kendi içerisinde dönüşüm sağladık. Bu dönemde Osmaniye'de ortalama 25 bin bağımsız bina bu sayede yapıldı. Hem de belediye bütçesinden tek kuruş...