04 / 05 / 2024

Osmaniye OSB gelişimi

Osmaniye OSB gelişimi

Osmaniye Valisi ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Al, 135 parsel üzerinde 97 işletmenin üretim yaptığı bölgede taşeron firmalarda çalışanlarla birlikte yaklaşık 11 bin 500 kişinin istihdam edildiğini söyledi.

Konut sektöründe deprem ve seçim etkisi: Sektörün gelişimi için yeni adımlar gerekli!

Gayrimenkul sektörünün deprem ve seçim sebebiyle durağan bir süreç geçirdiğine dikkat çeken KONUTDER’in yeni Başkanı Ramadan Kumova, sektörün gelişimi için yeni enstrümanlar gerektiğinin altını çizdi.

Alternatif Yatırım Fonlarında GYF'nin Yeri ve Gelişimi Eğitimi 28 Kasım'da!

GYODER Akademi'nin Alternatif Yatırım Fonlarında Gayrimenkul Yatırım Fonunun (GYF) Yeri ve Gelişimi Eğitimi 28 Kasım'da...

Kahramanmaraş Elbistan OSB'de çalışmalar tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un Kahramanmaraş’ın gelişimi adına inşa ettiği projeler tüm hızıyla sürüyor.

Türkiye’de OSB sayısı 308’e ulaştı!

OSB'nin gelişimi son yıllarda artan devlet destekleriyle hız kazandı. Türkiye’de OSB sayısı 308’e ulaştı...

Lamar Orabi İnşaat Ve Gayrimenkul Gelişimi Limited Şirketi kuruldu!

Lamar Orabi İnşaat Ve Gayrimenkul Gelişimi Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Eloraby ve Maısoun Al Sabsabı ortaklığında kuruldu. 

Şanlıurfa Karaköprü, büyükşehir ile değişiyor!

Şanlıurfa genelinde büyük bir gelişimi ve dönüşümü gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü ilçesinde gerek altyapı gerekse üstyapı alanındaki değişimleriyle ilçeyi modern bir kimliğe büründürüyor.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşaklarda sona gelindi!

Kurban Bayramında dahi mesaisini sürdürerek gerçekleştirdiği plan çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, dur durak bilmeden Şanlıurfa'nın gelişimi ve dönüşümünde büyük çalışmalara imza atıyor.

İzmir Ödemiş’in vizyon projeleri hayata geçiyor!

Ödemiş Belediyesi kentin gelişimi için hazırladığı yeni projeleri hayata geçirecek. Yeni Projeler arasında Hanımlar Lokali, Macera Parkı, Geleneksel Yarış Alanı, Düğün Salonu gibi sosyal yaşantıya katkı sağlayacak projeler yer almakta.

İşte İzmir Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri!

İzmir Ödemiş Belediyesi kentin gelişimi için Hanımlar Lokali, Macera Parkı, Geleneksel Yarış Alanı, Düğün Salonu gibi sosyal yaşantıya katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. İşte Ödemiş'in 2016 vizyon projeleri...

Şanlıurfa Haliliye'nin çehresi yatırımlarda değişiyor!

Şanlıurfa genelinde büyük bir gelişimi ve dönüşümü gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ilçesinde gerek altyapı gerekse üstyapı alanındaki değişimleriyle ilçeyi modern bir kimliğe büründürüyor.

Şanlıurfa Eyyübiye büyükşehirle modernleşiyor!

Şanlıurfa genelinde büyük bir gelişimi ve dönüşümü gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesinde gerek altyapı gerekse üstyapı alanındaki değişimleriyle ilçeyi modern bir kimliğe büründürüyor.

Türkiye’nin en büyük dönüşüm projesi Hatay'da!

Hatay Payas Belediye Başkanı Bekir Altan Payas’taki gelişimi, kentsel dönüşüm çalışmalarını ve turizm projelerini Posta Gazetesi muhabirine anlattı. İşte o röportaj...

Konut yatırımcısı Keçiören'i tercih etti!

TÜRKİYE’nin en büyük ilçesi Keçiören’in son yıllarda artarak devam eden gelişimi, emlak satışlarına da yansıdı. TÜİK verilerine göre 2015 yılında Türkiye'de en fazla konut satışı yapılan ikinci ilçe Keçiören oldu.

Osmaniye OSB gelişimi Haberi

Osmaniye OSB gelişimi

Kerem Al, kurulduğu 1994 yılından bu yana 5'inci etaba kadar genişleyen ve 699 hektar alana sahip olan Osmaniye OSB'nin genişleme çalışmalarının sürdüğünü vurguladı. 



ELEKTRİK TÜKETİMİ 

Osmaniye OSB'nin 2014 yılındaki toplam elektrik enerjisi tüketiminin 2 milyar 555 milyon 667 bin kwh olduğunu belirten Kerem Al, "Bölgemizde tüketilen elektrik enerjisi miktarı Adana OSB'nin 2,3 katı, Osmaniye ili merkez tüketiminin 7,5 katıdır. Bölgemizde 50 sanayicimiz doğal gaz kullanmakta olup, bunlara ait 7 RMS-B, 43 RMS-C istasyonu bulunmaktadır. 2014'teki toplam doğalgaz tüketimi 101 milyon 567 bin dm3'tür. 2015'te bunun 200 milyon dm3'e çıkması beklenmektedir. Bölgemizde tüketilen doğalgaz miktarı Adana OSB'nin 2 katı, Tarsus OSB'nin 3 katıdır" dedi. 




ÇOCUKLAR İÇİN KREŞ 

Sanayiciye sunulan hizmetler hakkında bilgi veren Kerem Al, Osmaniye OSB'de günlük 3 bin 600 metreküp kapasiteli atık...