18 / 05 / 2024

Osmaniye OSB nerede

Osmaniye OSB nerede

Osmaniye OSB, kurulduğu günden beri sunduğu altyapı imkanları ile birlikte coğrafi konumunun getirdiği avantajlarla ülkemizde yatırım yapılabilecek bölgelerin başında yer alıyor..

En son nerede, ne zaman deprem oldu? 13 Temmuz 2023 az önce deprem mi oldu? Son dakika depremler!

Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Malatya ve çevresinde sabah saatlerinde birçok kişi tarafından hissedilen depremler kaydedildi. Peki, deprem mi oldu, nerede oldu? İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamalara göre son depremler listesi...

Osmaniye'nin 2'inci OSB'sinde çalışmalar hız kesmiyor!

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (OTSO) Devrim Murat Aksoy, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yüzde 100 doluluğa ulaşması sebebiyle başlatılan 2'nci OSB'de çalışmaların devam ettiğini belirtti.

TMSF'den Osmaniye OSB'de 102.5 milyon TL'ye satılık fabrika!

TMSF, smaniye Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrikayı 102 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkardı. İhale 25 Ağustos 2020 günü gerçekleşecek.

11 soruda TOKİ Osmaniye 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Osmaniye 50 bin konut nerede? TOKİ Osmaniye 50 bin konut başvuru şartları neler? TOKİ Osmaniye 50 bin konut başvuru ücreti ne kadar? İşte 11 soruda TOKİ Osmaniye 50 bin konut kampanyası 2019 detayları...

Osmaniye 2. OSB projesine arazi engeli!

Osmaniye'de 223 yerli ve yabancı girişimci arazi engeliyle karşı karşıya kaldı. 5 milyar dolarlık yeni yatırım talebi olan yatırımcılara arazi engeli nedeniyle dönüş yapılamıyor.

Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ ve Karaman Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Karaman OSB projesi toplamda 428 adet daireden meydana geliyor. Peki, Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

Osmaniye OSB hızla gelişiyor!

Osmaniye Valisi ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Al, 135 parsel üzerinde 97 işletmenin üretim yaptığı bölgede taşeron firmalarda çalışanlarla birlikte yaklaşık 11 bin 500 kişinin istihdam edildiğini söyledi.

Osmaniye OSB'de icradan 7 milyon TL'ye satılık fabrika!

Osmaniye 1. İcra Dairesi, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu fabrikanın toplam bedeli 7 milyon 99 bin 566,70 TL olarak belirlendi.

Doğu Akdeniz'in yatırım üssü: Osmaniye OSB!

Osmaniye OSB, kurulduğu günden beri sunduğu altyapı imkanları ile birlikte coğrafi konumunun getirdiği avantajlarla ülkemizde yatırım yapılabilecek bölgelerin başında yer alıyor..

Referans Tuzla nerede?

Referans Tuzla nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje Tuzla Marina, Sabiha Gökçen Havalimanı, Tuzla sahil, Tuzla metro, yüksek hızlı tren, Viaport AVM, Tuzla OSB, E5 Karayolu ve TEM Otobanına yakın mesafede yükseliyor...

Osmaniye OSB'de icradan 3.4 milyon TL'ye satılık üretim tesisi!

Osmaniye 1. İcra Dairesi; Osmaniye Toprakkale'de yer alan Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'ndeki üretim tesisini satışa çıkarıyor. Tesisin toplam bedeli 3 milyon 459 bin 686 TL olarak belirlendi.

Erzin Limanı'nın inşaatı yakında başlıyor!

3’üncü etapla istihdamını 25 bin kişiye çıkarmayı hedefleyen Osmaniye OSB, Erzin Limanı projesi ile ihracatına ivme kazandıracak. İskenderun Limanı’nın 2 katı büyüklükte olması planan liman projesinin inşaatına yakında başlanacak

Osmaniye OSB Erzin Limanı ile ihracatını arttıracak!

3'üncü etapla istihdamını 25 bin kişiye çıkarmayı hedefleyen Osmaniye OSB, Erzin Limanı projesi ile ihracatına ivme kazandıracak. İskenderun Limanı'nın 2 katı büyüklükte olması planan liman projesinin inşaatına yakında başlanacak

Osmaniye OSB nerede Haberi

Osmaniye OSB nerede

Osmaniye OSB, kurulduğu günden beri sunduğu altyapı imkanları ile birlikte coğrafi konumunun getirdiği avantajlarla ülkemizde yatırım yapılabilecek bölgelerin başında yer alıyor. Yaklaşık 700 hektar alana sahip bölgemiz; Adana, Hatay ve Gaziantep karayolları ağı, Osmaniye'den geçen demiryolu bağlantısı, limanlara ve komşu illerdeki havaalanlarına yakınlığından dolayı yatırımcılar açısından bir cazibe merkezi. 


Bölgemiz, doğalgaz istasyonu ve atık su arıtma tesisleri başta olmak üzere tamamlanmış altyapısı ile yatırımcılara hizmet veriyor. OSB'de 11 bin 500 kişiye istihdam sağlıyoruz. Doluluk oranımız ise yüzde 95 seviyesinde. Tüm bunların yanı sıra 10 kilometre uzağımızdaki Erzin Bölgesi'nde yapımı devam eden liman projesiyle, bölgemizin limanlara yakınlığının yanı sıra adeta kendi limanı bulunan bir organize sanayi bölgesi haline gelecek. Önümüzdeki bir kaç yıl içinde tamamlanmasını hedeflediğimiz bu yatırım sayesinde, yatırımcılar için...