27 / 04 / 2024

Osmaniye tekstil mağazası yangın

Osmaniye tekstil mağazası yangın

Osmaniye'de tekstil mağazasında yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Kontrol altına alınarak söndürülen yangında, mağazadaki ev tekstil ürünlerinin tamamı zarar gördü...

Marks & Spencer İngiltere'deki 14 mağazasını kapatıyor!

İngiltere’nin perakende tekstil ve gıda şirketi Marks & Spencer, ülkedeki 14 mağazası kapatmayı planladığını belirtti.

Madam Coco Kıbrıs'taki ilk mağazasını açıyor!

Ev tekstil ve giyim klasiklerini kendine özgü şiirsel yorumu ile Paris kokan mağazalarında müşterileriyle buluşturan Madam Coco Kıbrıs’ta ki ilk mağazası Ekim 2016’ da hizmete girecek olan Girne Park AVM’de açılacak.

Nanan'ın online mağazası açıldı!

İlkiz İş Geliştirme ve Yatırım şirketi tarafından Türkiye’ye getirilen 0-6 yaş bebek ve çocuk tekstil ve mobilya markası Nanan’ın online mağazası açıldı.

İhlasevim Osmaniye Mağazası hizmete açıldı!

İhlasevim Osmaniye Mağazası yeni konseptiyle hizmete açıldı. İhlasevim Osmaniye Mağazası 'Evimi Seviyorum' sloganıyla, Alibeyli Mahallesi, Dr. Ahmet Alkan Caddesi No: 56/B adresinde hizmete girdi.

Osmaniye'nin en büyük mobilya mağazası açıldı!

Osmaniye'nin en büyük mobilya mağazası olan OFİSSET Hayat Mobilya Mağazası, Atatürk caddesinde açıldı. Murat Teke'nin yaptığı OFİSSET Hayat Mobilya mağaza açılışına çok sayıda vatandaşlar katıldı

Menderes Tekstil 6. mağazasını Zeytinburnu'nda açtı!

Ev tekstil ürünlerinde Türkiye’nin ihracat şampiyonu olan Menderes Tekstil’in ürünlerini tüketiciyle buluşturduğu Menderes Store’ların 6.sı İstanbul Zeyntinburnu’nda hizmete girdi. Bu, Menderes Store’un İstanbul’daki ilk mağazası.

Menderes Store, İstanbul’daki ilk mağazasını açtı!

Ev tekstil ürünlerinde ihracat şampiyonu olan Menderes Tekstil, İstanbul'da ilk mağazasını açtı. Menderes Store’ların 6.sı İstanbul Zeyntinburnu’nda hizmete girdi. Bu, Menderes Store’un İstanbul’daki ilk mağazası.

War The Robe ilk mağazasını Londra'da açtı!

Yıllık 70 milyon euroluk cirosunun yarısını İngiliz markaları için yaptığı üretimden elde eden Aster Tekstil, üst gelir grubuna hitap eden kadın giyim markası War The Robe markasıyla lüks kadın giyimine girdi. Şirket ilk mağazasını Londra'da açtı..

TAÇ Çorum'daki ilk mağazasını açıyor!

Zorlu Tekstil Grubu'nun Türkiye 'de ev tekstili alanındaki lider markası TAÇ'ın Çorum'daki ilk mağazası. 23 Eylül tarihinde Mimar Sinan Mahallesi Ankara Yolu Bulvarı 'nda açılıyor.

Çilek, 165. mağazasını Osmaniye'de açtı!

Çilek’in tüm koleksiyonlarını sergilediği 640 metrekarelik Osmaniye Mağazası’nda çocukların neşeli ve eğlenceli dünyasına hitap eden tasarımlar ile kendi yaşam alanlarını oluşturabilecekleri odalar, hem ebeveynlerin hem de çocukların beğenisine sunuluyor.

Zoon yeni mağazasını Kent Meydanı AVM'de açtı!

Spor hayatının ayrılmaz parçası olan aksesuar ve tekstil ürünlerini bir arada bulabileceğiniz yeni buluşma noktası "Zoon" Kent Meydanı AVM'nin 2. Çarşı Katındaki mağazasıyla sporseverler ile buluştu.

Osmaniye'de tekstil mağazasında yangın çıktı!

Osmaniye'de tekstil mağazasında yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Kontrol altına alınarak söndürülen yangında, mağazadaki ev tekstil ürünlerinin tamamı zarar gördü...

Bellona 742’nci mağazasını Mamak’a açtı!

Bellona mağazalaşma atağını sürdürü­yor. Geçtiğimiz haftalarda sırasıyla İstan­bul ve Osmaniye’de yeni mağazalarım açan Bellona, önceki gün ise Ankara Ma­mak’ta yeni mağazası ile müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Osmaniye tekstil mağazası yangın Haberi

Osmaniye tekstil mağazası yangın

Tekstil mağazasında çıkan yangında ev tekstil ürünlerinin tamamı zarar gördü.


Alınan bilgiye göre, Hacı Osmanlı Mahallesi Cevdet Sunay Caddesi'nde Erol Yılmaz’a ait mağazada, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.


Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.


Kontrol altına alınarak söndürülen yangında, mağazadaki ev tekstil ürünlerinin tamamı zarar...