09 / 05 / 2024

osmaniye toki okul inşaatı yapım işi

osmaniye toki okul inşaatı yapım işi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Osmaniye İli Kadirli İlçesi Cemalpaşa Mahallesinde okul inşaatı yapım işi ihalesi 17 Aralık 2013 tarihinde gerçekleşecek...

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt başvuruları!

TOKİ'nin Osmaniye Yeşilyurt Toplu Konut uygulaması kapsamındaki 1 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Osmaniye Yeşilyurt başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Osmaniye Düziçi 63 konut ihalesi 27 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Osmaniye İli Düziçi İlçesi'nde inşa edilecek olan 63 konut için ihale tarihi belirlendi.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt'taki 1 adet konut satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Osmaniye Yeşilyurt Toplu Konut uygulaması kapsamında 1 adet konut satışa sunuluyor.

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt başvuru günü 2017!

Osmaniye Yeşilyurt Toplu Konut uygulaması kapsamında 1 adet konut açık satışa sunulacak. İşte, TOKİ Osmaniye Yeşilyurt başvuru günü 2017...

Osmaniye Yaveriye TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 3 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak

TOKİ Osmaniye Yaveriye başvuru tarihleri!

TOKİ'nin Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 3 adet konut için başvurular bugün başladı.

Osmaniye Yaveriye TOKİ yolu genişletildi!

Osmaniye'deki Yeşilyurt Mahallesi ve Yaverpaşa mahallerini birbirinden ayıran ve Yaveriye Toki yolu olarak da kullanılan 4 kilometre uzunluğundaki Divlimoğlu Caddesi genişletilerek asfaltlandı.

TOKİ Osmaniye Yaveriye 2017 başvuruları!

TOKİ Osmaniye Merkez Yaveriye 1.Etap projesindeki daireler için başvurular henüz başlamadı. Peki, TOKİ Osmaniye Yaveriye 2017 başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Odunpazarı Karapınar'da okul ve cami yaptıracak!

Odunpazarı Karapınar Mahallesi’ne TOKİ'nin yaptığı yatırımlara yenileri ekleniyor. Bugün gerçekleştirilecek ihaleyle TOKİ Karapınar'a 2 okul ve 1 cami yaptıracak.

TOKİ Osmaniye Sumbas'ta konut başvuruları başladı!

Osmaniye Sumbas ilçesinde yapımı planlanan TOKİ Konutları için başvuru şartları ve tarihleri açıklandı. Sumbas Belediye Başkanı Mustafa Nuri Nuhoğlu," Sumbas Toki Konutları Başvuruları başladı" sözleriyle müjdeli haberi duyurdu.

TOKİ Kayabaşı 32 dersliklik okul inşaat ihalesi 19 Ocak'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı'nda camii inşaatı ve 32 dersliklik okul inşaatını ihale edecek. TOKİ Kayabaşı 32 dersliklik okul inşaat ihalesi 19 Ocak'ta yapılacak.

TOKİ 50 okul ve 20 kampüs inşa etti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, son 13 yılda bin 50 okul, 600'e yakın cami yaptıklarını, 20 üniversitenin kampüsünün de inşasının sürdüğünü söyledi.

Osmaniye Sumbas'a TOKİ ve stadyum kazandırılacak!

Osmaniye Sumbas Belediyesi çok amaçlı düğün Salonunda yapılan toplantıda konuşan Durmuşoğlu TOKİ ve Stadyumun Sumbas'a kazandırmak için çalıştıklarını söyledi.

osmaniye toki okul inşaatı yapım işi Haberi

osmaniye toki okul inşaatı yapım işi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Osmaniye İli Kadirli İlçesi Cemalpaşa Mah1'er Adet 24 Derslikli Ticaret Meslek Lisesi, Düziçi İlçesi Haruniye Mah 24 Ders İmam Hatip Lisesi, 24 DersTicaret Meslek Lisesi, 300 Öğrencilik Pansiyon ve Spor Salonu İnş.ile Altyapı ve Çevre Düz İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale 17 Aralık 2013 tarihinde saat 14:00'da gerçekleşecek. 


İhalenin yapılacağı yer T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA


Detaylı bilgi için