21 / 05 / 2024

osmaniye valisi kimdir

osmaniye valisi kimdir

Osmaniye Valisi Mehmet Oduncu kimdir? Osmaniye Valisi Mehmet Oduncu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Oduncu, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Oduncu..

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Osmaniye'de konut inşaatları kısa sürede başlayacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, kentte yanan konutların yerine inşa edilecek yeni konutların yapımına kısa sürede başlanacağını dile getirdi.

Osmaniye'de depreme dayanıksız binalar yıkılacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, afet ve pandemi konularının değerlendirildiği toplantıda depremde yıkılma riski bulunan binaların yıkılması için çalışmaların başlatıldığını dile getirdi.

Osmaniye'ye Şehitler Tepesi ve Şehitler Müzesi yapılacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Tüysüz Belde’sinde yapımına başlanan Osmaniye Şehitler Tepesi ve Şehitler Müzesi ile Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi arazisinde incelemelerde bulundu. 

Erdinç Yılmaz: Depreme dayanıksız binaların yıkılması gerekiyor!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, İl Risk Azaltma Planı Bilgilendirme Toplantısı'nda depreme yönelik çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Osmaniye'de tehlikeli binalar yıkılacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, şehirde tehlike arz eden binaların tespit edilerek yıkılması yönünde talimat verdiğini açıkladı.

Zülkif Dağlı kimdir?

Zülkif Dağlı, 10 Eylül 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Düzce Valiliğine atandı. Peki, Yeni Düzce Valisi Zülkif Dağlı kimdir?

Orhan Tavlı kimdir?

Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanı Orhan Tavlı, 10 Eylül 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Çanakkale Valisi oldu. Peki, Orhan Tavlı kimdir?

Ömer Doğanay kimdir?

Mahalli İdareler Genel Müdürü Ömer Doğanay, 10 Eylül'de Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Artvin Valisi oldu. Peki, yeni Artvin Valisi Ömer Doğanay kimdir?

Mesut Köse kimdir?

Mesut Köse, 1 Haziran 2016 tarihinde yapılan atama ile Çankırı Valisi oldu. Peki, Yeni Çankırı Valisi Mesut Köse kimdir? Mesut Köse, hangi işlerde görev aldı?

Mehmet İlker Haktankaçmaz kimdir?

Mehmet İlker Haktankaçmaz Kırıkkale Valisi olarak atandı. Peki, Mehmet İlker Haktankaçmaz kimdir? Mehmet İlker Haktankaçmaz bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

İsmail Çataklı kimdir?

27 Şubat 2014 tarihinden bu yana Mülkiye Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Çataklı 1 Haziran 2016'da Kilis Valisi olarak atandı.Peki, İsmail Çataklı kimdir?

osmaniye valisi kimdir Haberi

osmaniye valisi kimdir

Mehmet Oduncu kimdir?

Mehmet Oduncu, 1962 yılında Afyon’un Bolvadin İlçesinde doğdu. 1985 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 1986 yılında İzmir Valiliği’nde Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. 


Daha sonra sırasıyla Balıkesir-Balya, Kastamonu- Şenpazar, Mardin-Ömerli, Kütahya-Emet ilçelerinde Kaymakam olarak görev yaptı. 1997 yılında atanmış olduğu Sivas Vali yardımcılığı görevinde beş yıl bulundu. 


2002 yılında İçişleri   Bakanlığında Hukuk Müşavirliği, 2006 yılında İçişleri Bakanlığında Bilgi İşlem Daire Başkanlığı görevinde bulundu. Bir yıl süre ile İngiltere’de yabancı dil ve mesleki eğitim aldı. 


2009 yılında atandığı Pendik kaymakamlığı görevinin ardından 2010 yılında Ankara Vali Yardımcılığı görevinde bulundu. Kamu Yönetimi alanında Yüksek Lisans ve Doktora eğitimlerini tamamladı. Görevde bulunduğu makamlarda başarılı çalışmalarından dolayı birçok kez Takdirname ile ödüllendirildi.  


Bakanlar Kurulunun 02 Ağustos 2013 tarih ve 2013/5197 sayılı...